Navštíveno 3871x

Tak Vás všetkých pozdravujem.Vyšlo slniečko a hneď som sa pustil do devastacie mojho autíčka konkretne KIA SEPHIA aj ked to prave na tuning nie to prave, ale keď nemám na iné pobavím sa aj s tým čo mám o tu námahu to bude pre mňa zaujímavejšie.Začal som ako prvým krokom a to tlmením.Vsadil som na Dynamat extrem.Polepil som celú podlahu+zadné blatníky+miesto pre rezervu.Poviem Vám nie je to žiadna lahoda vytlmit podlahu celeho auta tie rozne zahybi a vycnelky bolela ma z toho hlava.Trvalo mi to dva dni aj chrbat som si pri tom spalil :D.Hned som natahal aj kabelaz+napajanie.Podlaha bola dost narocna neviem co ma caka ked sa pustim do dverí.Nejake namäty a pripomjenky+zlepšenia príjmam úplne v pohodičke.Dik maj te sa Maťo.To Be Continued

14/04/2009 12:23 tohle je hrozne doufam ze to nechces takhle nechat!!!
To by ti mohlo casem i hodit dobrou ohen ;-)
dodam su to fota robene mobilom tak sa ospravednujem za kvalitu.Trocha ma mrzi, že som si nezobral riadny digital.

tak gta díra s ostrýma hranama po vrtáku ve 12:23 je docela masírka :-D

14.04.2009, 12:35 |
kiamato | Upraveno: 2009-04-14 12:37:04
kleneex jasne, že to tak neostalo na taketo prehmaty si davam pozor uz tam je gumena prechodka+silikon+zbrusene do hladka je to len inspiracia ako som riesil 50kabel :D
No, já bych teda nepolepoval kabeláž, nechal bych ji až nad tlumením... Ale to už je teď asi stejně pasé...
Djturtle ku kabelazi ked bude treba sa dostanem jednoducho.Vyriesil som si to tak aby tam bol pristup v pohode.
Otazka na Vas!
Prislo leto a treba menit gumy a rozmyslam nad elektronami.V TP mam najvacsie povolene 14" ale po istom zasahu viem do TP dostat aky kolvek rozmer.Otazka znie co by to s autom spravilo keby som tam dal napr. 16" disky.Do 14" diskou sa mi nechce investovat zdaju sa mi prilis male.Dik Mato
no né že bych temu nejak rozuměl , ale jaků máš motorizacu , mám dojem , že s tým vytlumením , muziků , věcma kolem to na šestnástkách pojete tak akorát s kopca a do prdele.
ale možná se ně to zdá , ně tá moja hebra na patnástkách s neco málem muziky zdá se moc nejede :o(
motor mam 1.5 ked investovat do 14" sa mi zda slabe cim vacsie tym krajsie :D
jura.j-to máš snad jedno jak velký tam jsou kola ne? záleží přece na tom, aby nebyl větší vnější průměr.mohlo by max, záviset od váhy kol a šířce kvuli valivýmu odporu....
kiamato> zatím good work .... viděl jsem Sephii na 18" a vypadala luxusně, ale motorizace 1,8 16V. Ty naše 1,5 8V s tím budou mít celkem problém vzhledem k výkonu 59 kW. Nehledě na to že pak bude už celkem znatelná odchylka na tachometru. Já to mám na 14" a když jedu 50km/h tacho ukazuje cca 58 km/h.
BTW: to je 5-ti dvéř že? To by se mi tlumilo.... já když jsem tlumil kufr, byla prdel podlepovat to plata zespodu :-))))
zephyr nazdarek
vcera som kecal s chalanom z fora on vie okoho sa jedna dakujem mu.Poradil mi ze 195/45/16" je to iste ako povolena alternativa co mam v TP 185/60/14 tak uplne som s tych diskou deth a neviem sa rozhodnut, ale 16" by sa mi fakt pacili to by bolo super
Tak uz som to konecne obul na nejaky den elektron, zislo by sa to ale znizit aspon o nejaky 35mm.Čo poviete?Ostal som pri zormere ktory udava vyrobca, nebudem si trapit auticko vacsimi diskami.

Kolik tam toho dynamatu padlo??? To musela být slušná pálka...
nealko pivo
padlo tam za obeťe na tlmení cca 3balenia po 9platov.