Navštíveno 3219x

Zdravim , potřebuju poradit s basreflexovou ozvučnicí na woofer alpine swr 1244 D děkuju... absolutně už si nevim rady..
no nevim jakou litraz,velikost a dýlka basreflexu,zdali kulatej nebo šterbinu,tvar ozvučnice..mám 5 bednu a ani jedna nehraje tak jak by měla.
v čem jsi simuloval? Ten repro nemůžu nikde najít, nemá to bejt 1243D?
hele nesimuloval sem v niček experimentoval sem...začal jsem na 40 litrech a zkončil cca na 65l.. nene tenhle repro ou se dva roky nevyrabi..
má to ještě starej koš.. připojovací terminály to má ješty ty na pružinku.je to jednocívka 4ohmy 300W rms a 1000 špičku.
tak zkus nasimulovat, myslel jsem si taky že v tom nic není, ale stačí dát o 2 cm sirší nátrubek a už můžeš bejt klidně i o 10Hz jinde...
Sežeń k němu TS parametry a z nich je možné vyjít.

07.04.2009, 14:36 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-04-07 14:37:38
[ Link ] # Zde není, ale v nouzi bych asi vyšel z parametrů pro 1221 a 1241. Jsou podobné, tak možná jsou podobné i u 1244. Pokud je neseženeš tak asi nic jiného nezbyde.
Pokud jsi kolem Slaného, Odměřím TS parametry, a navrhnem něco. Jak ale říkám, ucho není p**a, a co se líbí uchu, nemusí vždy souhlasit s grafy, už vůbec ne se simulacemi.