Navštíveno 3199x

mám z bývalého auta doma kabel rockford fosgate 8awg power cabel (RP1308P High strand), bude mi stačit na napájení Helix Dark Blue 4?
[ Link ]

04.04.2009, 10:50 |
DaveX jaký má průřez? 8?

04.04.2009, 11:13 |
DaveX pokud to budeš tahat od baterky tak dej min 20qm, pokud od bloku tak stačí 10-16

04.04.2009, 11:31 |
Petura | Upraveno: 2009-04-04 11:31:52
to právě nevim jakej má průřez, ale asi to bude 8mm
ale nutně potřebuju pojistku s pouzdrem (sem si ho rošláp), objel jsem celou Blatnou a kde jsem ukázal co potřebuju, tak se ptali co to je, že to vidí prvně :o)
jinak mám + i - přímo od baterky až k zesíku (žádná kostra v kufru)
8GA je v evropske norme 10qmm kabel , jinac presne je to 8 ga = 8 - 13 (mm2). joo americani se s tim neser*ou. a myslim ze RF kabel by mohl byt kvalitnejsi a tudiz by mel stacit, das 50A nebo 60A pojistku a je to
dík za info, už je tam nataženej ...
jen si ještě musím počkat na pojistku s pouzdrem, abych si to vyzkoušel :o)
Petura ja vse co zhanis mam, ale skoda ze to mas ke me tak daleko a spechas na to
Frenkie: no spěchám, chtěl jsem to dnes zprovoznit, ale jsem rád, že jsem vůbec natáhnul kabely....
ale upřímě, mi se nechce platit poštovný 100,- u věci za 90-100,-kč
no to verim :) ja spis hledim ze nekdo z tveho okoli se zatim neozval, ikdyz pockej vecer, to uz nekdo se urco ozve
pokud bys sehnal treba nekoho v okoli plzne kdo to ma jsem ochotny ti to do blatny treba dovezt. Pojedu tam tusim v utery nebo st. Teda jestli to je blatna co je kus od nepomuku:D

05.04.2009, 10:42 |
DaveX No já nevím no, já mám DB 4 a mám na něj 35qm kábel

05.04.2009, 12:51 |
Mááša v okolí Plzně by mohl mít MaxxT :)
[ Link ]
Zdravím... Nechci zakládat novej topic, tak se zeptám tady (doufám, že neva)... Mám MacAudio Z4100 (papírově 4x80 RMS) a 10qmm kabel... Měl jsem ho samostatně v liště, ale jelikož sem předělával napájení, tak vedu v liště jak signál, napájení, tak repro kabel... Je možný, že to bude mít menší vliv na bezpečnost? (míň prostoru, kabel se víc zahřívá, možnost vzplanutí apod)...
Otázku rušení zatím nevím, protože jsem to ještě nedodělal...

18.04.2009, 00:22 |
Mááša na bezpečnost to vliv mít nebude, ale na rušení určitě :)
Nakonec sem to stejně musel táhnout druhou stranou, protože se mi to do toho prahu všechno nevešlo... :)