Navštíveno 3196x

Sem?

Nebo sem?

Sory za kvalitu-foceno mobilem.Pfvní možnost má nevýhodu vtom,že se nedostanu na žárovky zadního světla.Druhá možnost v tom že bych musel dělat díry do tapecu.U první možnosti bych zase měl už natahlý kabely kdybych časem zkoušel biamp.Poradte jak by ste to řešili?

04.04.2009, 10:36 |
Cenda osobne bych to resil druhou moznosti

04.04.2009, 12:16 |
Libor fiat bravo:) A někam za tapec ti nevejdou? třeba pod loketní opěrku?
Za tapec sem je ani nezkoušel jsou fakt obrovský :-).Rozhodnul sem se pro moznost 1.Nechtěl sem snima lákat tmavší spoluobčany.Jo a Libore bravčo si poznal spolehlivě :-)
já jsem to řešil takhle

Osobně zastávám názor, že by výhybka měla být skrytá.
Jsou jen 2 vyjímky:
a) u výhybek které mají nějaké možnosti nastavení
b) pokud není místo pro skrytou montáž a jinak to prostě nejde
taky velky vyhybky v Bravu :-)

Tak moje vyhybka má 17x12x3,tak sem ji pod tapec ani nezkoušel narvat.V kufru nebude nikoho dráždit a budu moct kdykoliv změnit její nastavení.Díky moc za Vaše názory a fota,taky pak nějaký nahodim.

05.04.2009, 21:05 |
SAM taky je mam tady,nejdou jinam narvat

pod palubku sa nezmestia? ked uz neni miesto pod tapacirom

05.04.2009, 21:52 |
SAM ja pak casem itak necham tapec predelat
SAM> ty víšky ti takhle vyhovují???
Pod palubku nebo co třeba pod sedačku spolujezdce ? Chvíli jsem je měl podobně. Položené v boční kapse, ale potom když prší a musíš na chvíli otevřít dveře, tak je to dost nepraktické. A jako Zephyr, co ty výšky ?

06.04.2009, 13:54 |
SAM Zephyr-zatim jo,nez se predela ten tapec,rvou dost takze sou slyset v poho
Tak Jsou tam a trvalo mi to celej den.Tahal sem novy kably atd.Ted´ ještě domky na vejšky a je to.Zatim sem hrál jen chvíli potřeboval sem zjistit směrování vejšek.O proti předchozím GZ to je propastnej rozdíl,takže tímto děkuju Jirkovi z Revilohifi,že mi doporučil Kicx.A ostatním děkuju za rady a připomínky.

tak, aby neboli vidiet kable, to je dost "amatersky" vyzerajuce... ja som mal Morel 3P-vyhybku pod palubovkou
Ale ja jsem amater :-) Tohle je muj první počin,příště se polepšim.Pod palubku se by se vlezla jen jedna na pravy straně.
někam pod nohy do podběhů se nevejde??