Navštíveno 3017x

01.04.2009, 13:28 |
Ritchma | Upraveno: 2009-04-01 13:33:17
Nějak se mi to nedaří, tak poprosím o radu jestli mi řeknete co dělám špatně.
Jedná se o zesík mac audio Z4100 kupovaný na ahifi jakou použitý, testovaný a má být funkční. V plánu je ho použít na HERTZ HSK 165 a HCX 690. Zatim jsem ho chtěl zapojit jenom na HCX 690. Takže jsem natáh kabel od baterky samozřejmě s pojistkou na patřičnejch místech, a ten zapojil do B+, GND uzemnění, REM jsem napojil na rádio na externí anténu. Kontrolka power na zesíku svítí. Pak jsem natahal repro kabely na první a druhej kanál vždy +- na každej reprák jak to má bejt. Rádio je kenwood KDC-W7541UY: Tam jsem zapojil kanály jako levý pravý zadní a na zesíku ch1 a ch2. Mód na zesíku jsem nechal 4 a nehraje nic. Kde je tedy chyba?

Lepší fotka jedný strany....

Ehm a je to Z4200 ne Z4100
X-OVER prepni na FULL (oba)
LPF je pro sub, sice mozna to dela uhel fotky,ale proste me pripadne jako by to praveze na LPF ukazovalo
a zkus potocit gainem
To dělá jenom ta fotka, x-over je obojí na OFF a gainem jsem pootočil a nic

01.04.2009, 14:06 |
Midnite | Upraveno: 2009-04-01 14:07:36
a zkousel si jestli signal neni nekde zlomeny nebo tak? pak ti mozna mohly odejit RCA vystupy na radiu, (myslim ze v zesiku chyba nebude, jelikoz jsem od kaji bral 2 a oba v pohode - take mac audio,ale to uz je doba)
edit: ještě mne napadlo jestli ti ten zes jde do protectu tak jestli máš + na + a - na - ... (ale asi ne když ti svítí pořád)
To rádio je téměř nový, asi tak měsíc a kupovaný jako nový. Výstupy na zesík má tři, zkoušel jsem je všechny. Vyhrabal jsem starej dvoukanál 100% funkční tak to jdu zkusit jestli to bude hrát s nim a našel jsem ještě jedny signálový kabely. Je mi to záhadou proč to nehraje....
Tak je to dobrý. Ukázalo se že byl špatnej signálovej kabel, už to hraje. Jenom je zajímavý že mi přišlo že na GZTA 150.2mk2 to hrálo snad líp jak na to mac audio Z4200
Ritchma: jak kdybych to nerikal ze to bude signalem :)