Navštíveno 3233x

Takze stal som sa majitelom tohto woofra a chcem ho naladit co najnizsie,ale viem ze to je iba 10 palec.
Hodte mi objem na bassreflex a uzavrenku
Weight 2,9 kg (6,39 lb)
Impedance 4 ohm
Woofer size 10" (25 cm)
Power handling capacity 200 W
Max power handling capacity 400 W
Peak power 600 W
Frequency range 25 Hz - 2 kHz
Sensitivity 88,4 dB
Magnet size 120 mm (4,72")
Outer diameter of woofer 267 mm (10,51")
Mounting depth 116 mm (4,57")
Mounting hole 246 mm (9,69")
X-max +- 9 mm (0,35")
T/S parameters
single V/C Fs 37 Hz Re 3,5 Ohm Qms 5,28
Vas 50 liter Vas 1,77 Cuft Qes 0,58
Qts 0,52 Sd 380 cm² BL 9,90
Nejníže ho naladíš na zhruba 40Hz.
Tak to by slo.A jaky objem a BR?
BR 35L/40Hz/8x20cm oboustraně zaoblený. Připočítat objem koše a nátrubku. V uzavřence vychází větší objemy.
dikes.
Mal to tu este niekto aj nejako inak?
To v CZ malo tak malo ludi DLS kw10 ????
větší objemy??? doporučený je 20-25l ne??
No dal som na to uzavretu bednicku 25,2L.
Skusim aj ten bass reflex,len ma zaujima ci musi byt obojstranne zaobleny.Ak bude rovny,bude to velky rozdiel?
Ta délka je pro oboustraně zaoblený. Je to i pro jistotu aby to případně nevydávalo pazvuky. Rovný by byl o něco delší.
A este dalsia vec,ze vela ludi mi povedalo,ze toto repro je iba do uzavrenky.Teraz ho mam v 25L bedni a trosku to i tlaci
A este dalsia vec,ze vela ludi mi povedalo,ze toto repro je iba do uzavrenky.Teraz ho mam v 25L bedni a trosku to i tlaci
To jsou výsledky simulace v programu. Uzavřenka vycházela větší než BR. Já bych prostě udělal tu bednu co jsem psal a je to. Jak to uděláš ty, je jen na tobě. Pokud se údaje výrobce výrazně liší od údajů programu, řídím se programem. Jsou lidi co staví reprobedny, často za desítky tisíc a vychází z těchto programů. Je dost zažité, že BR je větší než CL. I údaje výrobců to potvrzují, ale v polovině případů je to naopak. Ale výrobce se drží trendu a tak je prostě BR větší než CL ať se děje co chce.
Mimochodem např. pro JL se doporučují bedny, které doporučuje výrobce. Prý nemá cenu dělat jiné. V simulaci vychází přesně ty samé litry co doporučuje výrobce. Takže já věřím raději té simulaci, protože u seriozních výrobců to sedí.
No ja to urco skusim,ako si mi hodil BR parametre.Som velmi prekvapeny,ako to zatial roby bordel v uzavrenke este s nerozohranym basakom
Tak potom napiš jak to hraje.