Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > poraďte laikovi

o Navštíveno 3350x o
o 27.03.2009, 00:10 | bacardiandcoke
mám toto rádio [ Link ] a chtěl bych si poridit subwoofer, nevim jestli potrebuju zesilovac, jestli sub na to radio funguje a jestli to ma smysl, popripade jestli by jste mi nedoporucili nejake repro do 1000 diky za rady napady

foto k příspěvku  od bacardiandcoke

o 27.03.2009, 00:22 | DaveX | Upraveno: 2009-03-27 00:26:30
100% potřebuješ zesilovač, nebo aktivní SW. Akorát si udělal chybu koupením toho rádia. Sencor opravdu nee. Spíš si se měl podívat na Alpine, Pioneer, Kenwood, Clarion, JVC nebo Panasonic. Měl jsem možnost slyšet pár sencorů a fakt hrůza. Já myslím, že při koupi si se díval na funkce, které stejně nevyužiješ, ale zvuk, který je pro rádio nejdůležitější, si nijak neřešil :-))
o 27.03.2009, 00:57 | bacardiandcoke
Díky za rady, myslim si ze si i tak polepsim, pac mam v aute radio z roku 91 a sencora jsem koupil asi za 800 CZK a dulezity byl pro me USB vystup, mam stejne suzuky vitaru s platenou strechou tak nevim jestli koupit SW nebo repro
o 27.03.2009, 08:24 | Fiku
jestli chceš tak bych někde vyštrachal jeden zesik a tubu co jsem vyhazoval z kábra..:-)
o 27.03.2009, 09:06 | bacardiandcoke
jestli by to mělo smysl tak mozna byh o tom uvazoval a kdybych mel aktivni SW tak nepotrebuju zesik?
o 27.03.2009, 13:21 | luda551
aktivní sw = swbox a vněm je zesilovač prostě 2in1:-)))
o 27.03.2009, 14:43 | bacardiandcoke
a bude mi aktivníSW fungovat na tom mojem ,,srotu´´?
o 27.03.2009, 15:02 | Woofers
Souhlasim s DaveX .. Radio chyba..Uz jsem mel prilezitost, kamarad mi ho pujcil, ze se mu s nim neco stalo, at ho vyzkousim...napojil a repro melo konecnou.. Ale to neni jen o poruchovosti,ale zvuk a celkove, nedostacujici...Kazdej si rekne super vybava,ze mu to staci,ale je lepsi si priplatit a koupit. alpine,pioneer,clarion,kenwood..jvc.. A nebo levnejsi panasonic. Urcite variantu zesilovac (monoblock nebo variantu 2kanalu s mustkem) a pasivni subwoofer a nebo aktivni subwoofer,ktery ma zesilovac v sobe... Zalezi co si vyberes a co si ochotnej do toho investovat... Na tvem radiu bude fungovat,vystupy ma..
o 27.03.2009, 19:19 | bacardiandcoke
ok diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.368 sekund.