Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada se zapojení neorig. rádia do Fabie

o Navštíveno 4350x o
o 22.03.2009, 21:10 | kadett
Shodou náhod mám doma dvě autorádia,jedno úplně nové a jedno použité.Jenže nevím co na co napojit.Zkoušel sem ty kabely napojit tak jak byly na původním autorádiu,ale nic.Je to na mě moc kabelů,zkoušel jsem různý kombinace,ale nic.Zase jsem nasadil původní rádio.Je tam do toho všeho napojený i parrot a vůbec nevím co odpojit a co s čím spojit.Nebyl by tu někdo z Brna co by mi s tím pomohl?Kdyžtak icq 340147512 nebo kdyby mě pomohl to jen zapojit někdo z Brna budu moc rád

o 22.03.2009, 21:28 | kadett
edit:možná jsem udělal chybu v tom,že sem odpojil kabely z rádia a na ty kabely sem napojoval ty co sem dostal k novýmu rádiu,protože ty sem měl možná taky odpojit,ale ja tomu fakt nerozumím.
o 22.03.2009, 21:36 | hifim@ni@k
Jaké bylo to staré a jaké je to nové ?
o 22.03.2009, 21:37 | axetom
vyfot barvy tech konektoru jak vypadaj a jak vypadaj konektory v aute.
o 22.03.2009, 22:53 | kadett
ok zítra to sem hodím
o 23.03.2009, 14:17 | kadett | Upraveno: 2009-03-23 14:19:34
tak sem to nafotil.Z toho origo rádia de kabel s černou koncovkou(ten nahoře) a ztrácí se někde pod palubovkou,ten dole (šedej) se napojuje na kabel s černou koncovkou a ten pak taky končí někde v palubovce,takže su z toho uplně mimo.Jinak na novým rádiu,tak tam je to tak,že se do něj zapojí kabel a ten má dva iso konektory a reproduktorový se zapojí do spodního isa.poslední fotka je ten kabel z novýho rádia.Dík za všechny rady.
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
o 23.03.2009, 16:56 | hifim@ni@k
Když vyndáš ty dva konektory ze starého rádia a píchneš je do toho velkého konektoru z nového rádia, tak to nejde? Je to normálně ISO.
o 23.03.2009, 19:37 | kadett
jo už jo,chtělo to mít jen kliček v zapolování.to sem předtím neměl,hold blbá chyba
o 23.03.2009, 20:17 | hifim@ni@k
Já si to myslel :-D Na té nové kabeláži to asi půjde změnit dle toho jestli chceš hrát bez, nebo s klíčkem.
o 23.03.2009, 21:03 | kadett
jo a poradíš mě jaký dva konektory prohodit aby se mi nevymazávali pozice?musí se to udělat,jinak bych pak zničil i diagonostivký systém vag v servisech.jo a taky by mě zajímalo,kam připojit modrý kable z iso din redukce (fantom) na anténu,kam ju píchnout,aby to fungovalo tady je obrázek [ Link ]
o 24.03.2009, 18:21 | hifim@ni@k
o 24.03.2009, 18:26 | hifim@ni@k
Vymazávají se ti pozice ? To by neměly. Tím prohozením jen ovlivníš jestli půjde jen s klíčkem, nebo i bez. Pokud to není jinak už rovnou v autě, nějaký problém byl myslím např. u Fábií.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.321 sekund.