Navštíveno 3503x

Takže konečně jsem se pustil taky do hudby do hudby. Prozatím jen přední tapecy s domky pro repro. Původně jsem chtěl domek pro repro lakovat, ale nakonec ho potáhnu do černé koženky a lakovat se bude jen ten horní plast. Co na to říkáte.
Před:

PO:

24.02.2009, 07:53 |
Jujk0 Pekné! Aj ja by som sa k niečomu takému mal odhodlať konečne... :)

24.02.2009, 07:57 |
fabi Moc hezký to máš:-))
Dál se chystám na zástavbu za zadní sedačky, ale ted ještě musím něco vyvyřit a pak na to hned vlítnu.

24.02.2009, 10:38 |
Kesam Tweety ten plast si měl lakovat asi před ne?

24.02.2009, 10:38 |
Kesam Jinak bombice
On se od toho dá odšroubovat, takže budu lakovat jen čistě ten plast.
Jako cendler, a daal =o))
Taky se chystam ale mam v planu neco velkeho:o)Bouram tento rok cele auto.Hlavne jsi uz davam zaleze na instalaci kabelu!!
Jo jinak rozhodl jsem se tedy potáhnout ty domky do koženyk. Máý někdo zkušenosti s potahováním, odkud začít? zhora od kroužku, nebo z boku?
D-door: Také mám vše venku. Pořádná a poslední instalace kabelů :-D
Tweety_xx neco podobneho jsem tu taky resil ale pak jsem sel do barvy a muzu dneska rict ze kluci mi dobre poradilx.Kozenkou jsem to chtel dat taky ale nastal problem jak to dopasovat????Mozna nejakou dobrou kozenku ne za 150kc metr v mojim pripade..
[ Link ]
hifim@ni@k joo vse mam nachystano jen cekam na teplo:o)ale nemuzu rict ze to je posledni instalace kabelu do meho auta...Zase neco dojebu a nebo odjebu:o)
Tak ten domek na repro sem potáhl do koženky. Myslím že se to povedlo.

Dobré. Tak teď už jen koženku místo toho červeného :o)
To červené je taky koženka.

05.03.2009, 15:05 |
Kesam :-) pěkné to je taky do měsíce na to jdu :-)
co do toho příde za repro?
domečky na vyšky nahodou nemáš? ;)

05.03.2009, 15:09 |
clown ju :o)
skoda ze potrebuju kapsy :o)
Bladzej: Bude tam repro Lighting Audio - Strike. Výšky ještě nemám, ale budu je dělat taky.
Jinak kapsy sem zrušil, možná ale budou místo na ně je jen je musím posunout. Vedle domku od repro bude ještě připevněná vyhýbka. pak kdyžtak hodím foto.