Navštíveno 545x

Ahoj hifisti, mám zájem o zesilovač, nejlépe asi 4kanál. Chtěl bych s tim pohánět sub JBL P1222E (2+2 Ohmy, snese do 1000 RMS) a k tomu nějaký kompa do předu, zatim nekoupené. Ten sub bych rád nechal do 2 Ohmů, nebo poraďte. Koupím nějakej starší, popřípadě i novej zes. Rád bych se vešel do 5.000,- ale dají se dělat i kompromisy :-)
Za nabídky děkuju...
-tady na fóru
-lukas.kiki@seznam.cz
-774 743 291
mam 4 kanal 4x200rms a mam i monoblock 1000rms jestli mash zajem odepish oba dva sou pod 5000
mam monoblock u-dimension cena 6000kč 4 kanal mam take je to magnat clasic 720 ma 4x175 rms cena kolem 3000kč
pitona_bg: co je za značku a typ ten 4 kanál??? cenovku kdyžtak prosím do mailu, nebo i tady pokud je to veřejný :-)
autohificz:
Ten U-dimension je lákavej ale fakt bych rád napojil i kompa a dva zasíky mít nechci a ten Magnat jsem zkoušel, ale moc to ten woofer nerozhejbá... jinak díky

10.11.2008, 14:31 |
Fari Jenom se zeptám. Jak napojiš ten basák na 2 ohm, když má 2x2 ohm? Pokud fakt čtyřkanál, tak bych asi šel do
[ Link ]
Fari:
Každou cívku zvlášť, nebo je to blbost??? Měl jsem původně monoblok JBL GTO 601.1 a ten mě dva výstupy, tak mě napadlo napojit každou cívku zvlášť...
tak to nazapojíš je to hovadina kukni se do nějakych linků je jich tady dost jak se mají zapojovat repra a SW každopádně to chce 2 zesy nebo něco více než 4 kanál

10.11.2008, 23:27 |
Fari Pokud jsi měl gto 600.1, tak ten není stabilní do 1 ohm a ty jak popisuješ jsi to měl napojený právě na 1 ohm. Správný zapojení u tohohle zesu by bylo plus z jedný cívky a mínus z druhý cívky. Ostatní mínus a plus bys spojil dohromady a impedance by byla 4 ohm.
Fari:
Já to zapojený neměl, nikdy jsem to vlastně nezapojil, ale to JBL je přece stabilní do 2 Ohmů a pokud zapojim jednu 2-Ohmovou cívku na jeden výstup a druhou 2-Ohmovou cívku na druhej výstup tak přece neni problém (teoreticky jako bych měl dva zesilovače do 2 Ohmů) Pokud se pletu tak mě prosím opravte...
Fari:
Jo je to blbost co jsem napsal :o)
Tak jsem úplně přehodnotil co vlastně chci, je to nesmysl co jsem scháněl, tak ještě jednou prosím o nabídky, tentokrát monobloky - buď stabilní do 1 Ohmu nebo s vyšším výkonem na 4 Ohmy, prosím i o názory jaké bude lepší zapojení...
Ještě jednou díky...