Navštíveno 1236x

prodám sw rainbow amboss v br bendně 35l s nátrukem 76x240 podle parametrů udaných výrobcem.bedna je z 1,8cm dřevotřísky potažená šedým kobercem.stáří sw neznám koupil sem ho zde na webu stav byl a je 100%.hraje velice slušně jak kvalitně tak dokáže i tlačit jen se chystám pořídit něco silnějšího.cena 3000kč+pošta 150kč cena pevná za mín si ho radši nechám grebec@centrum.cz

prosím o smazání třetí fotky ta zde být nemá :)ta je někde z netu líbily se mi ty kola chtěl bych je na golfa V
jo je to 12ka parametry jsou zde
[ Link ]

07.11.2008, 21:04 |
Směty Zajímá mě cena bez boxu, jen repro, jo pár otázek je to 2+2 Ohmy a pokud k tomu máš chytrou knížku pak citlivost, záruka a pokud z druhé ruky pak bych chtěl vědět původ pokud bys to věděl. Díky za odpověď

07.11.2008, 23:06 |
Syrup | Upraveno: 2008-11-07 23:08:33
a hele, neni to nahodou muj bejvalej woofer????:-))))
btw: stari... mistni clen coltik ho koupil u cts.cz, pak jsem ho od nej koupil ja a nakonec jsem ho prodal do uherskyho hradiste. stari asi tak 3 roky max. Jinak jestli se s nim nedeli zadny brikule od ty doby co jsem ho nevidel, tak je v 100% stavu, hraje luxusne ... :-)
syrup:zdravím jo je to on jen bednu sem na něj dělal novou.je furt v tom stejném stavu jako když jsem ho koupil je to opravdu dobrý woofer jen toužím po něčem jiném větším a silnějším jinak bych si ho nechal.

08.11.2008, 21:57 |
Směty grebec: prosím tě nedostal jsem od tebe odpověď.
směty:sorry už je zadanej stejně byl jen jako komplet neví na co by mě ta bedna pak byla.snad jako krmítko pro ptáky :)
3 fotka je z Vyškova z podzimu :-)
aligátor:už sem si vzopmněl kde sm k ní přišel tuším že to bylo někde na tvé stránce :)

09.11.2008, 21:49 |
Směty v poho díky za odpověď.
jo to je možné bo jem pionýry :-) fotil
zdravým mám o reprák na jaké čislo mužu zavolat abych se domluvil ..