Navštíveno 716x

Predbezne prodavam meho beckera traffic high speed,pise,mluvi cesky+antenka a mam i posledni verze map!Podsviceni oranzove-cervene.Cenu nabidnete....
jo jeste neco,nedam k tomu vystupy na zesik(cinch) protoze jsem to koupil bez nich a mam je pujcene od Radka Franceho a jen co ho uvidim,tak musim vratit.Jinak se daj koupit.Jinak super radio,super navigace-obden v provozu a super zvuk.
co za to chces?
nejaky foto?

04.11.2008, 14:57 |
Northh | Upraveno: 2008-11-04 14:57:46
To si ho hosi radci necham o:)
Milej kamarade, je to uz nejakej rok, co sem ti prodal tohle radijko, dokonce sis k nemu prijel na tyden puscit vystupy na zesik a doposud te nenapadlo je zaplatit, nebo vratit, presto,ze bydlis takrka za humny. Tak nejak jsem to neresil, nebo spis veril, ze proste jednoho dne prijedes a zaplatis co sis pujcl a nevratil. Dokonce jsem i zapomel, ale tenhle tvuj inzerat me zas vratil do realu. Myslim ze bys to mel rychle privezt i s radiem, omluvit se a zmizet. jestli ti to nedochazi choas e jak idiot a ja nerad nekou delam tady ostudu, ale jinak to s tebou asi nejde

06.11.2008, 20:23 |
Northh | Upraveno: 2008-11-06 20:23:45
Rado nechapu co to tady meles za pi...y,ze ti mam vratit nejaky radio?Zadneho beckera jsi mi neprodaval,ale pouze pomahal instalovat a pujcoval mapy a ty jsem vratil !Pouze mas u me ty vystupy!!!,malinko zavzpominej a nedelej tady rozruch!A jinak,byl jsem u tebe s beckerem traffikem a ted prodavam high speeda.722 546076 tot cislo na me a doufam,ze se omluvis ty me,ze me tady napadas a pises kraviny.Takze jeste jednou:mas u me pouze ty vystupy!

06.11.2008, 20:28 |
Northh | Upraveno: 2008-11-06 20:30:17
A myslim,ze sem par veci od tebe koupil a nikdy jsem ti nebyl nic dluzen a jestli tady budes resit vystupy s cenou kdyz to prezenu 500kc tak to je smutny !!!A ano,bezduvodne mi tu delas ostudu,tak doufem,ze to tady napises jak to je doopravdy.Milan
dyt to píšu že jen výstupy už pár let....., psal jsem, že za ty uroky bys mel přijet i s tim radiem a vubec nemam chut se ti za cokli omlouvat, přivez prachy vystupy už dávno neřeším, je to už mmo stejně jako to rádio
Ne nepises to jak to je!Precti si,co si mi napsal!A uz u tebe doma sem se te na tu cenu ptal ty si rek:to neres!ale samo sem ti vzdy vse zaplatil,tak mi rekni cenu tech kabelu at se uz nemusis nervovat!Bouzel bydlim v pha a tel c. mas porad jiny a stihnout te doma je taky spatny,to sam vis.Tak mi tu cenu napis at to muzu dovezt.

06.11.2008, 20:50 |
Northh | Upraveno: 2008-11-06 21:00:20
a jeste toto,mas pravdu,mohl sem ti ty kabeli dovezt ale to je fakt to je moje kravina,za to sorry,ale nenecham ze sebe delat kretena abys tady na me hazel spinu kvuli kravine a verejne tady rozebiral takove veci a jeste abys psal,ze ti to dluzim par let,jakych par let?JE TO ROK A PUL MAX.Prozvon me na muj tel a se muzem dohodnout,kdy ti to dovezu a mam tvoje tel.c.Milan
S Francem vyreseno,kabeli vraceny!
Radio stale aktualni.....