Navštíveno 650x

Koupim pro segru co nejlevnejsi radio v cerny barve, zeleny podsvit, MP3, alespon jeden link. vystup na woofer, premyslim i o USB (neni podminka) a kdyby sel orezat zvuk tak, aby do repro pres integrovanej zesilovac nesly basy (HPF?), bylo by to ideal. Diky moc, rozhoduje cena.
Kenwood KDC-W3041GY
[ Link ] Záruka 3 roky!
Autorádio Kenwood KDC-W3041GY s atraktivním designem. Se svým zeleným podsvětlením se hodím především do automobilů Škoda Fabia, Škoda Octavia. Autorádio má RCA výstup pro možné přidání zesilovače pro přesnější a hlasitější zvuk.
Taktéž obsahuje pokročilé funkce posilnění basů a filtr spodní pásmové propusti pro nastavení hudebního prostředí podle potřeb.
Na předním panelu je audio vstup pro různé hudební přenosné zařízení nebo navigaci.

Diky za nabidku, vypada solidne, ale uplne tak moc levny to zase byt nemusi - neumite nekdo treba Pioneer DEH-5000UB za nejakou peknou cenu?

26.10.2008, 21:00 |
trlon | Upraveno: 2008-10-26 21:01:24
Mám na prodej Pioneer DEH6000ub
[ Link ]
Zkus skouknout Kenwood KDC-W5141UGY cena na e-shopech okolo 3500Kč
trlon: Kolik za nej?
Frenkie: Diky za tip, vypada dobre po funkcni strance, jen ten design mi prijde mozna az moc komedie, ale zatim je to favorit s tim DEH-6000UB. Diky.

27.10.2008, 22:18 |
Aki měl bych alpine ida x300, novou, tak třikrát hranou, se vším všudy tak za 2800,-
Aki: Diky, ale ja jsem platce DPH, takze za 2800,- koupim novou alpinu, kazdopadne i tak bych rad mel mechaniku.