Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: autorádio

o Navštíveno 438x o
o 05.10.2008, 23:27 | tesyno
Buď bych chtěl nějaké to radio co bude zvládat DVD, divx a podobný formáty, ale jelikož si nejsem jistej s kvalitou a hlavně cenou u techhle radií tak druhá možnost je nějaký radijko co bude umet samo mp3 a bude mít usb nebo slot na kartu a pokud mozno pripojení pro ipod. Cd mechanika v tomto pripade podminkou neni.
Jinak u obou chci aby mely bud 2 RCA nebo 1RCA + výstup na sub... no prostě abych mohl pripojit 2 zesilovace. Skuste nabídnout. A cena tak do tech 4k zhruba.

o 05.10.2008, 23:30 | pitona_bg
mam pioneer anh-p9r-bk nejvisi rada 9 od pioneeru
[ Link ]
mam k tomu kabel na ipod ma 3rca
o 06.10.2008, 00:27 | tesyno
NO vypada dost zajimave, a dyz pominu ze nema usb a ani slot na kartu, bere alespon mp3? Bohuzel u me uz audio cd clovek nenajde a nece se mi k nim vracet i dyz je mi jasny ze mp3 je silene komprimovanej format ale i tak od neho neupustim...
o 06.10.2008, 18:33 | pitona_bg
no prave proto se ptam je to kvalitni radio mam tan kabel na ipod a mp3 neppotrebujesh kdij mas ipod a jako mp3 jako zvuk nic moc
o 06.10.2008, 18:43 | tesyno
Verim ze je to super radijko ale bohužel bych bral spís neco jinciho...
o 06.10.2008, 19:40 | pitona_bg
ok
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3246 sekund.