Navštíveno 820x

Budu dotlumovat auto i odzadu,chci odzkoušenej bezproblemovej matroš....čili dynamat :)
Chtěl jsem objednat v jednom eshopu a nabídka je když se vezmou 3 krabice cena 3600,pošta do čr zdarma.
Mě ta cena přijde fajn,u nás jsem před půl rokem platil 4800.
Takže nechce se někdo přidat?
Díky
zdar honzo,já ted řeším to stejné a hledám dobrý matroš,vibraflex 25,zelaum..Dynamat si myslím,že je best tlumící matroš...jen ta cena mě odrazovala,ale ty tu máš zajimavou nabídku,co by ta 1 krabice obsahovala...kolik bych tim mohl vytlumit místa,2xdveře,kufr?to by vyšlo zajimavě ,když by se to podělilo třema,zda to chápu dobře:-)Nebo cena za jednu krabici:-)hod info
budha: nahod info nějaké info,možná bych do toho šel s vámi.
podle mě myslí tuhle sadu:
[ Link ]
jestli je to tahle sada extreme tak bych do toho šel za 1200 kč krabici.

ja bych rekl ze buddha myslel tohle
Ekonomické balení -
Xtreme XT3 Bulk Pak
(9 plátů; 81,2 cm x 45,7 cm)
4 900 Kč

král: jo asi máš pravdu ale z budhova příspěvku to nešlo tak dobře pochopit.... pokud se jedná o ekonomic pack tak to už by bylo na mě trochu moc, jak finančně tak množstvím.

25.09.2008, 09:48 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2008-09-25 09:49:18
hele jestli je to ten pack co posla kralik, cili tech 9 platu, tak bych mel zajem o jednu krabicku... potrebuju udelat paty dvere, predelat vnitrni plechy ve dverich a podlahu v kufru ;) takze toho budu potrebovat dost ;)
jo cena je za bednu,je tam 9 plátů.
ja s tim udělal hooodně důkladně oboje dveře.
ted potřebuju na kufr a střechu :)
Je to ta bedna od krale,díky za obrazek :)
Jinak ta malá bedýnka koukám je přesně třetina velký,tak když se dohodnete tři,tak ji rozhodim.To by nebyl problem.
takze se jedna o tri krabice, kazdou s 9ti platama jestli to chapu dobre. 3 platy jsou mi na nic, ale tech 9 za tech 3600, bych bral
michale chápeš to dobře.
chci objednat ty velký 9 ks krabice a když se sejdou lidi který si ji rozeberou nadvakrát nebo natřikrát tak nemam problém to rozhodit.Jde jen o počet balení aby klapla cena.
takze me mas jako prvniho zajemce, doufam ze se najde jeste nejaky aby to vyslo...

25.09.2008, 12:50 |
Cenda | Upraveno: 2008-09-25 12:50:54
zdar kluci,tak se přidávám a pujdu dotoho s váma,9plátů v bedně..cena 3600,- ok Jirka
Fajn,ozvi se na maila.Domluvíme zbytek.
Počkam do neděle jestli by nás nebylo 5 a večer to objednám.
Díky
Jo jinak se omlouvám Péčkám že jim lezu do zelí,ale neni to na kšeft.
A navíc už si na mě svoje vydělali.Kdyby šlo o věci se zárukou tak bych váhal,ale s timhle nee :)
ahoj psal jsem ti email.. taky bych se přidal.