Navštíveno 2101x

Nejak sem si uvedomil, ze mi tu uz nejakou dobu lezi nevyuzity neuplny set 3-pasem. Jsou pouzite, jedna se o basy, stredy, vyhybky a kryty na repro. Bohuzel jiz bez vysek, ktere puvodni majitel odprazil, takze jen chrastily.
Na jednom stredovym repro chybi krytka magnetu, na nekterym z krytu repro logo Canton. Musim presne kouknout a samozrejme nafotit.
Byl by zajem? Cenu nabidnete.
Nejake info:
[ Link ]
mnooo to vypada zajimave, posli fotky co myslis tim, chybi krytka magnetu. mozna by to byl zajemce
pokud by nekdo potreboval tak vysky extra mam a nejde asi o krytku magnetu ale domek na stredak ... take jedny mam

15.09.2008, 18:58 |
clown
15.09.2008, 18:58 | clown: Todle sou CS 3.28...mely by byt :) Kazdopadne nevim jak moc velkej rozdil je v tech QS :)
Koukam ze predchozi prispevek se mi sem nezapsal, tak akorat jen ze vysky jsem nakonec nasel v krabici s jednim krytem repro, ale jak rikam, jen chrastily.

15.09.2008, 19:38 |
clown jee sorry :o)
ale aspon rozmery sedi :o)
26cm prumer basaku? omfg proc jsem zil v domeni ze basak bude 165 a stredak 130? 26centaku reprak do dveri asi nenacpu bez nejaky brulani upravy :-(

15.09.2008, 20:38 |
KenaD Jaka je orientační cena?

15.09.2008, 20:39 |
KenaD Dá se to použit jen na rádio nebo musím mít zesilovač?
Kolik za ně, nebyla by možnost výměny?
Stredy a vejsky na radio sem zkousel, s tim problem neni. Basy nevim nevim :)
Orientacne cena...to je tezky, cca rok a pul zpatky sem je kupoval za trojku, ze k nim koupim jen novy vejsky a bude. Coz sem nakonec neprovedl, pac dopadlo jiny auto, atd. Premyslim jak moc realnejch je 2tis. Posudte sami.
Mozna vymena za nejaky rozumny kompa 165. Kicx ICQ 6.2 nebo tak podobne...