Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: HIFONICS GX 5000D

o Navštíveno 2898x o
o 15.09.2008, 11:17 | Peta_R19
PRESS nedostál svých závazků, takže zesilovač zůstal u mě. Je starý asi 2 měsíce, použitý, kompletní záruka 2 roky, jen drobný škrábanec na šasí. CENA pevná 22000,-

Features
• Lowpassfilter 35 - 250 Hz
• Subsonicfilter 10 - 50 Hz
• Bass-Boost + 18 dB
• Bassequalizer 30 - 60 Hz
• Phase-Shift 0 - 180°
• High-Speed-MOSFETS
• 3-fach Schutzschaltung
• Master/Slave Link-Modus
• Regelung von 2 Amps über eine Remote
• Ultra D-Class Technologie
• XXR1 Bass-Fernbedienung
• Versa-Cross Frequenzweichen-Schaltung
• Symmetrische Eingänge (Balanced Inputs)
• Blaue Logobeleuchtung

GX5000D
1 x 5.000 / 3.200 / 1.800 Watt RMS @ 1 / 2 / 4 Ohm
Abmessungen: 285 x 71 x 700 / 833 mm
UVP*/EUR 2399,00

foto k příspěvku  od Peta_R19

o 15.09.2008, 11:19 | Peta_R19

o 15.09.2008, 11:20 | Peta_R19

o 15.09.2008, 19:31 | PRESS
Ano, nedostál, jelikož sem zesík posílal na oprávněnou reklamaci a ne na předraženou opravu do NDR. Viděl sem fakturu a to mě stačilo. Já měl zájem o kvalitní zes ...
o 15.09.2008, 19:33 | PRESS
a mimochodem ten škrábanec není stopro ode me...
o 16.09.2008, 14:10 | Peta_R19
PRESS: Reklamoval si něco co si ani nezaplatil, kdybys mel aspon slušnost třeba vzít mě nebo Láďovi telefon nebo odpovídat na sms tak se dá vždycky nějak domluvit. Já nevim co si s nim dělal, šel do oficiálního servisu Audiodesignu a co se zjisti tam proste platí. To jde víceméně mimo mne. Kdyby sis zesík koupil a zaplatil za jeho skutečnou MO cenu, s reklamací by nikdo ani nepípnul. Hodně trapný je to, že nejseš schopnej si to vyřikat po telefonu ale na forum to napsat mužeš.. nechápu tvuj přístup...
o 16.09.2008, 19:18 | PRESS
:-D s Ládou sme o tom mluvili
takže kdybych za něj zaplatil plnou cenu, tak je reklamace v pořádku ale jelikož sem měl slevu tak reklamace nejde...a tu předraženou cenu za opravu mám zaplatit já... hmm zajímavé, to je parádní sponzorskej přístup . Apropo já na Vás čekal celou dobu v Příbrami kde ste byli že se za mnou někdo od Vás zastaví a řekne co a jak. Láda skoro nic nevěděl. Půl dne sem stál u auta a čekal, když sem si odběh pro něco k jídlo tak jste frnkli pryč, taky hooodně trapnej přístup. Nů což polepy už sou z auta dole a dálší zesík bude taky na prodej, když bude mít někdo zájem.
o 17.09.2008, 11:08 | MaxxT
tady je to jasne napsane..

foto k příspěvku  od MaxxT

o 17.09.2008, 11:08 | MaxxT

foto k příspěvku  od MaxxT

o 18.09.2008, 22:48 | doronel
Podle mě ta reklamace nebyla od Audio Design uznaná a oni to prostě opravili. Je to tak normální a pokud např. vysloveně nepožádám o to, (pokud reklamace nebude uznaná) aby mi nejdříve poslali cenový návrh za opravu, tak to jednoduše opraví.
Nevím, co je ta první položka za těch 375,- "Complete exchange to 05040073", ale ty položky dole mě připadají celkem normální. Nevím, jak dlouho jiným trvá přeletování 48 tranzistorů a dvou IC, ale já bych to u mě také odhadoval na šichtu :-)

Problém je v tom, že tyto věci jsou stavěné pro SPL soutěže (pár vteřin max výkon a konec) a né na dlouhodobé hraní na plné koule.
o 19.09.2008, 00:21 | pepe689
-)pochybuju ze Press to mel na dlouhy hraní -)))))
o 19.09.2008, 06:18 | PRESS
prd na žádný hraní to nebylo, jen na dBDrag.. jediný co mě dostalo, že jsem viděl úplně stejnou fakturu se stejnýma cenama a stejným počtem shodných součástek pro jinej zesilovač. Pochybuju že 5KW Goliath má naprosto stejný vnitřnosti jako 8KW Samson. nevím kdo co ale něco mě v tom pěkně smrdí.
o 19.09.2008, 15:17 | doronel
Press - ta věta o dlouhém hraní nebyla myšlena konkrétně na tebe, ale jako poznámka k tomu angl. textu.

Podle mě je to jedno, za kolik jsi to koupil a záruka by na to měla být. Záleží ale na tom, jak jste se dohodli s prodejcem.
Pokud ta záruka ale nebyla uznaná, tak by bylo dobré se z jejich strany zeptat, jestli to mají opravit a dát nějaký cenový návrh na posouzení.
Jak jsem ale napsal dříve, většinou takové věci opraví hned, protože málokdo to nechce kvůli 600,- nechat opravit, když se ten zesák prodává za 2400,-
o 19.09.2008, 15:28 | Kleneex
dalsi vec je ze pochybuju ze ma spotrebu 1000A i kdyz ma "jen" 5KW v Digitalu!!
To je podle me hodne prehnane to maji MOZNA dva v linku a ne jeden!!! To je hovadina!!
Ja mam Colossus FE ktere je ANALOG zesak z 3KW a ma spotrebu kolem 400A
o 19.09.2008, 16:29 | Peta_R19
PRESS: pressi ty woe necham specialne pro tebe zpracovat protokol z opravy GX5000D, jestli tady hodláš někoho nařknout z nejaký nekalosti tak si to rozmysli. Tohle je faktura co sem platil, jen sem to oscanoval.

Tys nezaplatil ani za ten zesík a ještě se rozčiluješ.Pokud vim tak sem někoho informoval kolik to bude stát a jestli to máme opravovat (bylo mi řečeno že ano!) Moje chyba je to,že nevim zda mi to řek Láda nebo ty takže už se s tim že mi v něm leží 25litrů nejak poperu. VŽDYCKY by ale byla rozumná řeč. Máš přeci hubu a umíš snad mluvit ne? byl takovej problém zavolat? V příbrami stačilo poslat pitomou sms nebo zavolat a mohli jsme se domluvit.Nemame ale na práci jen tebe.

Vložím sem scan protokolů i s cenama až mi je pošlou, a uvedeme celou vec na pravou míru.

harry: záruka na to samozřejmě je, zesík projde kontrolou kterou prochází když se v podstatě vyvíjí, takže konkrétně u toho GX dam ruku do ohně za to že když je odpálenej nejakou chybou zákazníka a ne výrobní chybou, oni to prostě poznaj.
o 19.09.2008, 17:04 | Peta_R19
GX 5000D oprava

o 19.09.2008, 17:04 | Peta_R19
XXV SAMPSON OPRAVA

o 19.09.2008, 17:10 | doronel
Peta_R19 - Když jsem psal ty moje příspěvky, tak jsem nevěděl skoro žádné podrobnosti toho dealu a jak probíhala reklamace. Takže jsem to napsal tak, jak to vidím a jak to chodí u nás.

Pokud na to záruka je a nebyla uznaná pro chybu zákazníka, a pokud tu opravu zákazník schválil a věděl co za to asi zaplatí +- 20%, tak není co řešit.
o 19.09.2008, 17:47 | Peta_R19
harry: jasný, poučení pro mě pro příště, mít všechno potvrzené na papíře nebo v mailu.
o 19.09.2008, 18:50 | Aligátor
no tak včil to nechápu když jsem upozornil že faktury jsou naprosto stejné i se součástkama i počtem tak je najednou goliath o 100 eur levnější ?
tak včil nevím co si o tom mám myslet kdo koho natáhnul nebo chce natáhnout!
Je smutné že to nejde řešit normálně.
o 19.09.2008, 19:05 | Peta_R19
Aligátor: co kdo nátáhnul? jen text byl stejnej, omylem ho asi nekdo z nemcu dal na fakturu když je dával do součtu. Oficiální faktury tu přeci ted máš k vidění a vubec nejsou stejné!! 17:04
o 19.09.2008, 19:06 | Peta_R19
kua fakt už platí pro dobrotu na žebrotu...
o 19.09.2008, 19:35 | Tipo
Ještě že jsem do HIFA nešel.
Peta: Jen malá otázka,ty když odesíláš zes na reklamaci,tak určuješ jestli je to reklamace,nebo jen oprava,tak jsem to pochopil.
Prostě ted to prodáváš aji ze zárukou,tak když to vezmu(ten zes),a opět se sním něco stane,tak budou záruční opravy? To je nějaké divné.
Nechci se nikoho dotknout,ale napsat jsem musel.
o 19.09.2008, 20:28 | Peta_R19 | Upraveno: 2008-09-19 20:30:37
Tipo: ty si chtel Hifo na db drag nebo na normální poslech? Jestli chceš naznačit že se jedná o poruchový věci tak asi nejseš informovanej absolutně o tom co je dB drag. Tyto zesy jsou výhradně na tuto soutěž. REKLAMACE - záruka u jakéhokoliv zesilovače je samozřejmě 2 roky, pokud se jedná o výrobní chybu je reklamace uznána BEZPLATNĚ. Pokud zesík nekdo přeíží, špatně zapojí nebo mu nedá dostatek ampér a tudíž ho nesprávným použitím zničí, na opravu zdarma nárok neni.

Ano pokud si zesík koupíš, neco mu bude a bude to chybou výroby, bude reklamace uznaná. Ujištuju tě že 99% zesilovačů Hifonics je naprosto v pořádku a za dobu prodeje se normálním používáním vrátil opravdu jen asi jeden.

To jestli reklamace uznaná bude určí v německu. na základe určění pak rozhodne zákazńík jestli chce opravit nebo vráti a opraví svépomocí..
o 20.09.2008, 07:07 | Tipo
Peta: asi máš pravdu,jsem asi špatně informovanej.
Jen mi nejde do hlavy,píšeš že kdyby ho koupil za normální cenu,tak by se to řešilo reklamací,ale že jste mu ho dali levně,tak musí opravu zaplatit,tím pádem mě může jen napadnout že za nižší cenu,asi nebyl v pořádku,a nebo jste mu ho dali za nižší cenu formou třeba reklamace,a tudíž bych pochopil že by jste po něm chtěli peníze za součástky,a ne tu horentní sumu za práci.
Jen mě to nedalo,a zavolal jsem jednomu známemu,keej opravuje digitalní techniku(zesilovače NE),a toto jsem mu popsal,jen mě odpověděl jestli mění celou pracovní dobu 30 kondíku atd.,tak je to asi nejdražší pracovní síla,myšleno teda že je to asi specializovaná firma,kde mají veškeré vybaveni.A jelikož ty ho prodáváš za 22,a oprava přesáhla dvě třetiny,tak měli dát nový kus,protože se to nerentuje,nebo spíš teda jim jo.
TAK SE NEZLOB NA MĚ ŽE JE TO DIVNÉ,ALE ASI NEBUDU SÁM.
o 20.09.2008, 10:26 | Hasna
"... nebo mu nedá dostatek ampér a tudíž ho nesprávným použitím zničí, .."

To se fakt muze stat? Mene amper, mene vykonu, mensi zatizeni, vetsi vykonova rezerva, ne? Jak se to muze znicit malo amperama?
o 20.09.2008, 10:43 | doronel
Tipo, čti pořádně. On to prodává teď za 22k, protože je použitý. Běžná cena je, jak píše nahoře 2399,- Euro, takže 379,20 Euro za opravu je jen zlomek původní ceny.
Někdo tu platinu musí vyndat, vyletovat těch 44 Transistorů a 4 IO, platinu omýt a zkontrolovat jestli tam není ještě něco v háji, znovu naletovat těch 44 Transistorů a 4 IO, zahořet a otestovat. Podle té nabídky na to počítali 6 hodin. Cena za práci 46,-€ za hodinu je v Německu OK.
Dole na tom cenovém návrhu je se ptají, co s tím mají udělat. 1) Opravit. 2) vrátit neopravené zpět (to stojí 15,-€), nebo 3) zdarma zlikvidovat. Tam zakřížkuje prodejce po dohodě se zákazníkem, co s tím mají dělat a odešle to zpět.
Pokud by měli kluci někoho, kdo by to dokázal opravit levněji, tak si mohou nechat poslat součástky a opravit by se to mohlo v ČR. Nebudou ale mít na to žádnou záruku od dodavatele a zaplatí těch 15,- € za diagnózu.
Pokud nabídli Pressovi tu opravu za těch 379,20€, tak na tom už stejně prodělají, protože musí zaplatit dopravu tam a zpět.

To že mu to prodali za nižší cenu bylo asi myšleno tak, že ten rozdíl mezy běžnou cenou a tou cenou, za kterou to dostal byl jako sponzorský dar. Jak jsem psal, nemám úplné informace a tak nevím, jestli Press tu nižší cenu vůbec zaplatil. Podle toho, co psal Peta_R19, tak asi né.
Záruka se vztahuje na chyby materiálu a chyby ve výrobě!!!! Pokud to výrobce neuzná že je to jedna z těchto chyb, tak nese náklady za opravu zákazník. V tomto případě nebyla záruka uznaná a tak je jedno, kolik za ten zesilovač zákazník zaplatil.
o 20.09.2008, 11:02 | Peta_R19
Tipo: nejseš o tomhle problému vubec informovanej, nejedná se o normální prodej z nějakého krámu, a nejedná se o obyčejné zákazníky. Jde o dB drag sponzoring, byly tam uplně jiné podmínky, které znají jen lidi s kterýma jsme sponzoring vyjendávali. Omlouvám se, že se to muselo dostat do veřejného fóra a muže to být trochu matoucí pro normální lidi ale už se stalo.

harry: děkuji za vyčerpávající vysvětlení
o 20.09.2008, 11:29 | Kleneex
jenze problem je jinde oni pisou defakto ze reklamace neni uznavana protoze press nemel dost proudu a tenhle Class D zesilovaz potrebuje min 1000A
KURNA TO JE KRAVINA
Co ja vim tak press ma baterku ktera ma MINIMALNE 5000A a zapojene to urcite take nemel spatne neni zadne novacek!!
Proste zhorel protoze to nevydrzel a tohle ma byt zesak na DB Dag??
Kdyz me zhorel zesak znacky ktere nebudu jmenovat protoze jsem mel nizke proud tak me odesli akorad 6 kondiku a ne 30!! A take mel 5KW.
Nevim proste myslim ze vam nechtela vyrizovat reklamace a prefakturovat to pressovy bylo proste nejpohodlnejsi nez se dohadovat ze dovozcem.......

Tenhle zesak proste NEMA spotrebu 1000A!!! a i kdyby mel tohle nebyl duvod ze zhorel jak je tam uvedene.
o 20.09.2008, 11:49 | Peta_R19
Kleneex: 1000A je k tomu SAMPSONu (8KW), už sem přeci psal že je tam ten text nejspíš zkopírovanej blbě od nejakýho Němce a platí ty poslední dva scany. Sakra dokážou mě vytočit lidi který o dohode s dB dragem a námi ví uplný kulový a maj tady kecy k reklamaci!!!

Press si vzal zesík za kterej nezaplatil a vrátil ho odpálenej. O reklamaci rozhodli v Německu! Kdyby mi Press nedlužil 12 litrů 3 měsíce, možná by se žádnej problém nevyskytl a nějak bysme se dohodli i na ceně za opravu. Jenže když s někým neni řeč tak se to prostě nedá. Kua furt dokola to řešit. Do Db drag jsme dali 16 zesilovačů, všechny ostatní drží a maximální spokojenost všech..
A o tom co se mi chtělo a nechtělo vyřizovat laskavě pomlč. Vubec netušíš kolik se všim bylo sraní vyzvedávat zesíky po celejch čechách, volání, balení přepravování který nikde učtovaný nebylo. Jde o to že sme se snažili vyjít vstříc a bohužel opět narazili na typicky českou povahu určitých lidí. Viz kecy typu kdo chtěl koho natáhnout, kdo si na tom namastil kapsy atd.. FAKT TYPICKY.

Pravdu má harry, komu neni něco jasný at si to pořádně přečte. O situaci nevědel nic ale vystihl to naprosto přesně.
o 20.09.2008, 12:45 | doronel
Celkem mi do toho nicnení a šlo mi o to, vysvětlit, jak probíhá a na co se vztahuje reklamace.

Kleneex - tam odešla celá baterie tranzistorů (né kondíky, jako u tebe) takže by se muselo nejdříve vysvětlit, za jakých podmínek je to možné, nebo co je příčinou. Je např. možné, že jiná vadná součástka zapříčinila že shořely ty všechny tranzistory?
o 20.09.2008, 12:55 | trlon
no jo oni se vymluví vždy na nějakou kravinu:-)))
to mněl i ali napsaný že mněl málo štávy a mněl nabytý 4ks 18V baterek
o 20.09.2008, 13:10 | *konny*
mohl by mi prosím někdo vysvětlit toto:
19.09.2008, 16:29 | Peta_R19 (P)
......"záruka na to samozřejmě je, zesík projde kontrolou kterou prochází když se v podstatě vyvíjí, takže konkrétně u toho GX dam ruku do ohně za to že když je odpálenej nejakou chybou zákazníka a ne výrobní chybou, oni to prostě poznaj."
Mooooc by mě zajímalo, jak a podle čeho to asi v servisu poznaj, jestli ty koncový tranzistory odešly chybou zákazníka. Vždyď ten zesilovač je přece určenej na soutěže v dBDragu, tak musí něco vydržet neeee????
Nechci nikomu nadržovat ale mám pocit, že tady něco trošku smrdí, jako by ta neuznaná záruka byla trest za to, že PRESS ten zesilovač dosud nezaplatil a je úplně jedno jestli plnou cenu a nebo sponzorovanou cenu.
o 20.09.2008, 13:37 | doronel
Konny - ta poslední věta je blbost. Komu by to pomohlo? Já mám takovou zkušenost, že se většina výrobců snaží vyjít vstříc a někdy opraví i to, co by nemuseli. Jde i o jejich jméno a o nepřímou reklamu. Určitě nechtějí někoho potrestat a už vůbec za něco, co je věc mezi prodávajícím a kupujícím.
o 20.09.2008, 14:04 | *konny*
No právě, tak proč to neudělali i teď - opravili zesilovač v rámci záruky(?), to mi rozum nebere.
Čím že to zdůvodnili svůj výrok o uznání či neuznání záruky (????) - málo proudu (????) a jak na to přišli, kde to naměřili?
Takovýho sponzora bych taky chtěl!!!!
o 20.09.2008, 15:45 | doronel
Neopravili to proto, protože jsou přesvědčeni, že to byla chyba uživatele a né výrobní vada, nebo vada součástky!
Ty když nabouráš nové auto, tak ti ho také v rámci záruky nikdo neopraví. Pokud ti ale praskne po pár kilometrech chladič ve spoji, tak ho bez řečí vymění

Tam je napsáno, že se domnívá, že to může být způsobeno nedostatečným napájením, nebo přetížením zesilovače.
Ptá se jak bylo zajištěno napájení a jak dlouho hrál na velký výkon.
Není to žádné zdůvodnění zamítnutí záruky.

o 20.09.2008, 16:22 | Aligátor
u BD Dragu zes je většinou naplno ale žádné dlouhé zatížení mi stačí na hodnotu cca 15 sekund a na plno jede možná tak 2-3 sekundy !!!!!
a napájení je víc než dostatečné to jsem si jisty
o 20.09.2008, 16:41 | *konny*
Hezké přirovnání s autem :-), mám taky jedno :
Já když si koupím nové terénní auto se kterým budu jezdit v terénu a v záruce se mi na něm něco rozbije (ne že ho nabourám), tak předpokládám že mi prodejce neřekne že mi neuznává záruku, protože jsem s ním jezdil v terénu.
o 20.09.2008, 17:32 | Kleneex
uplne jednoduche GX a Samson jsou zesaky na co??
na normalni polech urcite ne ale na DB drag a tak nechapu proc neuzavaji opravu kdyz se porouch pri db dragu a to jeste pri normalnim brucenim

a to ze tu vetu z 1000A jen zkopiroval na dalsi odmitnutou reklamace to mluvi za sebe!!!!
Jinak jako konny....

a me je fuck jake matou domluvu mezi sebou a vubec jsem o tom nemluvil ja se jen divim nad tom jak 5KW D-class zesak muze mit spotrebu 1000A to maji tak zesaky z 10KW a vic....
o 20.09.2008, 18:53 | tomas.V
a kde je uvedeno, že je to SPL zesilovač?
o 20.09.2008, 19:00 | Aligátor
tomas.v - přečti si to tady od začátku a zjistíš že se tady mluví o tom že jsou to zesy na db drag :-)
o 20.09.2008, 19:11 | tomas.V
...sem čet, ale mě zajímá kde to uvádí výrobce :-)))
o 20.09.2008, 20:48 | Rocco.
Já myslim, že jestli to "má odběr" 1000A při 14,4v a 5Kw tak je to zase na reklamaci, protože to nemá udávanou učinost..
o 21.09.2008, 02:34 | PRESS
hi začíná mě to fakt bavit... takže za prvé nechápu kde jste vzali dvě faktury vystavené na jeden zesilovač s různymi cenami, údaji, čísli atd, za druhé má ten zes psane v man. odběr 500A max, tak nevím proč píší 1000A, za třetí ano dlužil sem keš 3 metry, z toho sem byl ale 2 měsíce bez zesilovače, proč bych logicky platil za něco co se hned vysralo, že??? a za poslední sem vám osobně v pardubicích při předání popsal co se stalo se zesem v Milovicích a určo se najdou lidi co si to pamatují, řeknu to tedy znova, panda byla v Milovicích celej den na nabíječce, nedávna byla zformátována baterie PC4000, která držela 14v, a ampér měla také dostatek, změřila se kvalifikace a první rostřel, všek OK, jedu na finálové rostřel vše zapnu dám volume a co..... nic ticho, prostě 0 otevřu aouto odklopím sedačku a zesík vše OK svítí vše jak má, čili vše v modrým. nasrane jedu dom, druhe den dám auto na nabíječku , dám nové signály ( měl sem podezření že staré byly narušené), zapnu rádio zes svítí modře , vše zase OK dám volume a opět ticho... vypnu aparaturu, znovu ji zapnu, zes zase modre svítí najednou rána zelená červená na zesu a okamžitě plameny. Proto jsem dával zes na reklamaci, kdybych věděl že to byla moje chby což nebyla tak to neřezším a nechám ho spravit. mno smradlave zes sem vytáhnul z auta a místo něj dal druhej, kterej sem vybalil, vše zapojím, tak jak bylo zapnu rádio, zes svítí a auto dělá DRRRRRRRRR !!!!

Tak je tohle normální u takového super zesu, nebo chyba moje když druhej zes jede na stejné aparatuře 3 měsíce zatím bez potíží?????

a za poslední nechápu co tady melete za sračky že jsem věděl kolik to bude stát a souhlasil s cenou. Neřekli jste mě ani hovno. Dojedu do Milovic a tam mě láda řek že je zes spravenej a v plzni a mám si nachystat 8K za opravu, že o tom moc neví a mám počkat na vás jak dojedete.

Nevím co máte za problémy že se tady ze mě snažíte dělat blbce naprostými výplody vašich fantazii.
o 21.09.2008, 11:39 | Peta_R19
PRESS: sakra umíš číst? Dvě faktury sem tady už objasnil dávno, neni tam stejnej popisek, asi si to nečetl všechno. Budeš v Brně? už nemám sílu sem cokoli psát. Člověk se tady snaží být seriozní a snažit se všem vyhovět a dopadne to tak že přijde o 25 litrů a ještě ho tady lidi nařknou že je to sponzorství nahovno. TO je trochu silný kafe po tom co jsme udělali pro celej dB. Jestli se tam ukážeš, můžeme si to vyřikat tváří v tvář tak tam kua buď a nebo bud připravenej vzít telefon! Protože je to o domluvě, vše se mohlo řešit uplně jinak...

konny: nechápu proč do toho kecáš, víš uplný hovno, takže se radši zdrž komentářů (Myslim tenhle kec "Nechci nikomu nadržovat ale mám pocit, že tady něco trošku smrdí, jako by ta neuznaná záruka byla trest za to, že PRESS ten zesilovač dosud nezaplatil a je úplně jedno jestli plnou cenu a nebo sponzorovanou cenu") jo určitě trestal sem ho, shválně.. mam to určitě zapotřebí...boooožeeee.

ostatních už se to netýká, takže považuju diskuzi za uzavřenou a prosím o uzamčení

o 21.09.2008, 12:22 | *konny*
To Peta_R19 :
Jsem si dovolil zde říct svůj názor, to snad ještě můžu neeee - vždyť je to diskuzní fórum. Nikoho jsem se nesnažil urazit - ani tebe neeee.
Pokud se nepletu, tak jsi si tento příspěvěk zde založil sám :
.....PRESS nedostál svých závazků......
tak si teď nestěžuj ...... boooožeeee
Ano mě se to vlastně vůbec netýká (sory za OT), tak že sem už dál přispívat nebudu.
:-))))))))))))))
o 21.09.2008, 18:58 | vinzek fa
a proto je lepsi resit veci osobne nez tu na foru pac tu do toho prudi mraky lidi a vlastne nic nevyresite

ja osobne nemam z hifoniksem zadne problem kdyz se neco posere zavolam a za dva dny mam jinej kus doma je to vazne jen o te dohode

o 21.09.2008, 19:38 | tomas.V
...myslim,že tenhle příspěvek odradil hoooodně lidí od koupě

proč to tady řešíte?
o 21.09.2008, 22:58 | MaxxT
PRESS: jedinej problem je tady v tobe, kdyz jsi neschopny jakekoli reakce na telefon a schovavas se pak tady na foru za sve kamarady, ktere ti tady pochlebuji. Kdyby jseme chteli, tak sem muzem nechat napsat dalsich X desitek lidi, kteri Hifonics maji a jsou velice spokojeny.
o 21.09.2008, 23:33 | PRESS
klasika, pořád to stejný, makám a nemám čas mít telefon u sebe. Cekám zde na odpověd jak jsem výše popsal závadu zesilovače, zda toto je moje chyba!!!!

jo klidně at sem ostatní napíšou, třeba ti co mají 2x GTX5KW na stejné baterce jako mám já a bez problémů fungují, já mám na stejné baterce jeden zes a jde takhle zajímavým způsobem doprdele, tak kde to právě sme, není to trochu divný??????

Stejně jako to, že já jsem NEDAL pokyn k opravě za uvedenou cenu !!!! kdo si to vycucal tuhle sračku ????

Já už nic řešit nemíním, pro mě je to skončená věc, zesík sem neplatil jelikož sem čekal až ho budu mít v rukách až se vrátí z REKLAMACE. Kdybych ho zaplatil tak ted po mě budete chtít 8K za opravu a já budu bez peněz i bez zesu!!

ti "pochlebovači" jak je tu nazýváte o této věci nic neví, ted se právě ukazuje pravda jak se věci maj.
A pro info nic sem jim o tomto neříkal a nejsou to ani lidi z DbDragu.takže asi na tom bude něco divnýho. hmm

o 22.09.2008, 07:27 | MaxxT
hmm, hmm.. 2 mesice makas a nejsi na mobilu.. hmm.. to je ale zvlastni vec :-)))
o 24.09.2008, 07:22 | PRESS
stále čekám na odpovědi na výše uvedené dotazy
o 24.09.2008, 10:48 | Peta_R19 | Upraveno: 2008-09-24 10:48:57
PRESS: už jsem ti psal že na to nemam čas ani sílu se s tebou dohadovat, vyřikáme si to osobně. Považuju tuhle diskuzi za skončenou.
o 24.09.2008, 20:08 | PRESS
osobně nic řešit nebudu, pro mě to skončilo už dost dávno. Ale třebas to zajímalo ostatní jak to ve skutečnosti vše je, když už se to tu roztáhlo na veřejnost. Rekl bych že v rámci solidnosti by jste na to měli odpovědět veřejně, když mě tady osočíte z nedodržení závazků taky veřejně. No nemám snad pravdu??

A na výstavišti se bavit nebudu vůbec o ničem, mám ted kurevsky jiné a vážné problémy a ne se dohadovat o sračkách. takže stejně jjedině zde..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2239 sekund.