Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: podložky pod repro

o Navštíveno 690x o
o 13.09.2008, 17:43 | tesyno
Ahoj, sháním podložky pod repro do ASTRA G Caravan, r.v.1999 potřebuju to na 16,5 kompa nemáte někdo?

o 14.09.2008, 09:27 | Libor
tesyno: co takhle vyrobit?
o 14.09.2008, 09:53 | Divally
This one [ Link ] or this one [ Link ] ??
At slouzi ;)
o 14.09.2008, 10:19 | tesyno
Libor: vyrobit sem zkousel ale je to tam naho*no, je tam hrozne malo mista a nevejde se mi to tam, podlozka je moc slaba a nenavrtam do ni repro. a nechce se mi vrtat ani laminovat.... chci skrytou instal...
Divally: jj tyhle sem nasel a pak jeste na jednech strankach ale psal sem jim na mejl a nejak neodpovidaj, nevim jestli sou skladem a nechce se mi cekat treba 14 ni na podlozky, chtel bych je co nedriv, nelip tak do stredy, nechce se mi skladat a pak zas rozebirat dvere, nebavi me to, a chci uz konecne poslouchat...
o 14.09.2008, 10:44 | Divally
Mam poocit ze se nechaj poslat k nam do Epasu.
Pokud je tam nemaj skladem ;)
Jinak s tim shopem co jsem posilal ja mam spojitotst tenhle chlapik [ Link ] tak se zkus ozvat jemu,kdyz maily nic :)
o 14.09.2008, 13:41 | tesyno
epas, epas... to je v tech zelenicich???
Jinak diky za info skusim mu pisnout...
o 15.09.2008, 19:15 | tesyno
Tak uz sem sehnal, diky za vsechny rady.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.