Zdravím. Potřebuji poradit a koupit repro do zadních dveří na VW Passat 3c (ten novej), prý tam sou 16.5. Krmit to bude navi RNS 510, takže bez zesilovače jen tak. Chtěl bych aby to mělo pěknej zvuk a aby to daná navi utáhla. Cenově je mi to +- jedno jen 8tis mi přijde už dost za repra. Předem děkuji za rady a tipy a nabídky.
Chtěl bych aby to mělo běkný basy, hrálo i trochu nahlas a poslouchám tak nějak všechno (fajn rádio), Tiesto a podobný sr**ky. Hlavně aby ten zvuk byl tak nějak čistej.

05.09.2008, 17:07 |
prohifi.cz | Upraveno: 2008-09-05 17:07:31
2 Dyndais: mrkni sem k nam - mame ve vyprodeji tyto reproduktory:
[ Link ] a nebo novejsi model, jsou temer totozne:
[ Link ] to bych volil ja pouze na autoradio
pokud bys chtel levnejsi, pak mame moc dobre vyzkousene tyto reproduktory:
[ Link ] se vsemi mame osobni zkusenosti, takze klidne cvakni a muzeme poresit
Děkuju moc za nabídky.... jen může mi někdo vysvětlit jakej by měl být ten výkon těch repro? Od Frenkiho se mi líběj ty první repra vzhledem k ceně u Profi,cz taky ty první a taky kuli ceně. Jaký mezi těmahle dvouma rozdíl?? Prosím.

06.09.2008, 00:26 |
prohifi.cz | Upraveno: 2008-09-06 00:27:34
uprimne ja proti MB Quart nic nemam, ale:
1) casto jsem videl u MBQ nizsi citlivost, takze pouze na autoradio bych je nedoporucil. U techto reproduktoru je citlivost 87 dB, takze pouze na autoradio rozhodne nevhodne
2) maji titanove vysky proti Helixum, ktere maji 25 mm hodne kvalitni hedvabne. Tady pisu muj nazor - hedvabi mi zni ve vyssich frekvencich prirozeneji a detailneji. Ten zvuk je mi blizsi
3) MBQ maji delicku vyhybky 5200 Hz, coz uz je sakra hodne. Helix nevim presne, odhaduju tak 2500 Hz. Problem je ten, ze u MBQ ti budou hrat vyssi frekvence stredobasy u nohou. A prirozenejsi je mit vzdy co nejvice sceny nahore, coz MBQ nesplnuji, Helix ano
Pro mne je to jasna volba v tomto pripade. A Helix maji jenom autoradio opravdu moc rady, jedny z mala repro, kdy na radio hraji hodne dobre i stredobasy, a to i pekne nizko.
Vim, ze muj nazor bude vypadat zaujate, ale urcite se k tomu vyjadri i nekdo dalsi. Pouze na autoradio bych se spise nez vykonem ridil citlivosti a snazil bych se, aby byla 90 dB a vyse cca