Navštíveno 1021x

P: Prázdnou bandpasovou ozvučnici s oranžovým podsvícením Phase Evolution 112PB
[ Link ] Je to poctivá pevná ozvučnice a mě doma zabírá místo.Dostane ji nejvyšší nabídka. Jinak majl viz. link

04.09.2008, 10:37 |
rhee Pokud není poškrabaná tak nabízím 1000,- Kč s poštou, ale potřebuji ji co nejdřív... Takže pokud ti má nabídka vyhovuje tak mi pošli sms, ozvu se. Tel: 774 665 900
možná by bylo lepší napsat do kdy se má nebízet nebo tak neco, takhle muzes na nejvyssi nabidku cekat treba rok!!

04.09.2008, 13:22 |
Majk-fox | Upraveno: 2008-09-04 13:23:38
Tesyno: Pokud máš zájem, napiš cenu.
Jinak do soboty do 21:00
!!!!! Můžu vzít na Konopáč na Relax meeting!!!!

04.09.2008, 19:01 |
CRK koukam, že ji ještě pěkně speněžíš.. :()
CRK:A já zase, že si mě nějaký skutečnosti zatajil.

05.09.2008, 20:33 |
CRK posloucham..
Opravdu chceš, abych to tady psal?

07.09.2008, 12:12 |
CRK mně si nic nepsal a ani nevolal, tak jsem předpokládal, že je všechno v pořádku.. kdyby byl nějakej problém, stačilo se ozvat a vše by se vyřešilo a ne sem psát, že jsem ti něco zatajil..
Myslím, že by to nemělo cenu, Myslím, že sám doře víš o co se jednalo, buď rád, že sem tady nenapsal, jakej seš prodejce.

08.09.2008, 12:27 |
CRK ty si docela dobrej.. mně nic neřekneš a pak tu na mně házíš špínu.. klidně to sem napiš, ať se to konečně taky dozvim
Tak fajn říkal si, že je to v suprovým stavu. ALE myslím, že nafouklý plexi a urvanej kabel od cívky sw není suprovej stav. A nekecej, že to nebylo, vyzvednul sem si to na poště s kámošema a byly u toho svědci, když sem to vybalil. Stačí?

08.09.2008, 15:42 |
CRK A proč si mi to nenapsal? Jestli si nebyl spokojenej, tak bych ho vzal ihned zpátky. O kabelu nic nevim, ale ozvučnici jsi koupil ode mně za 200,- Kč a plexi bylo takhle, když jsem jí koupil já, ale nikde nevidim v tvym příspěvku, že by ses o tom zmiňoval ty - jen píšeš: Je to poctivá pevná ozvučnice a mě doma zabírá místo..
ale notak hosi
ty majk-fox co chces za 200,-
kdyby to bylo za 1000,-tak bych se zlobyl ale jinak bych to neresil.
CRK: Joo? napiš uživateli Rhee, a ten ti potvrdí, že sem ho o tom ujistil. A ten druhej co psal to přihození v zápětí zrušil. Já to tady rozmazávat nechtěl, až na tvoji žádost. Já psal, že si něco zatajil a víc sem o tom nechtěl mluvit. Spíš mě nasral ten urvanej kabel, jasně za 2 min. sem to měl opravený,ale nasralo mě, že si o tom nic neřekl, řekl si jen, že je ti to slabý a že to je v super stavu. Bodejď by to nebylo slabý, když hraješ na jednu cívku.

08.09.2008, 18:09 |
CRK ..já jsem se chtěl dozvědět o čem vůbec mluvíš. A když si nebyl schopnej to napsat rovnou mně, tak jsem to chtěl vyřešit tady, ses asi domníval, že to zahraju do autu, ale tohle nemam ve zvyku. Jak řikam o kabelu sem nevěděl a to plexi když jsem to kupoval, jsem si řek, to je prasárna, ale považoval jsem to, že je to tak z výroby. Pokud se cítíš nějak poškozen, pošli mi sub zpátky, protože vždycky se něco může stát..
CRK:Ale proč, mě to tak nesralo, jen že si sem psal poznámku že ji zpeněněžím, tak sem napsal, že si mě nějaký věci zatajil a víc sem to nechtěl rozmazávat. Proto sem nepsal ani tobě a navíc jak si nemohl vědět o o urvaným drátku, když ten woofer na jeden kanál ve svorkovnici nehrál. Hele nebudeme to řešit, už je to jedno. Já to kupoval hlavně kvůli šasy a to mám, i když se si ho musel opravit. Jen mě prostě trochu nasralo, že si nic neřekl, no, toť vše, tím končím
tvá Máňa
Prosím o uzamčení

09.09.2008, 08:57 |
CRK To sem si taky myslel, ale bylo to napsaný přátelsky se smajlíkem a to, že tě stále 200,- a půjde za 1.000,- by bylo jen mezi náma. Já mám svědomý čistý, kdybych to věděl, tak bych to opravil. A myslim si, že pokud je nějaký problém, bylo by fér, napsat nejdřív mně a zeptat se, co a jak a domluvit se. A to, že jsme to rozebrali zde, je v pořádku. Pokud jsi mi nedal jinou šanci dozvědět se, co se stalo, muselo se to udělat věřejně, protože se nenechám očerňovat, aniž bych věděl o co vůbec jde. Tím to pro mně končí a doufám, že z toho plyne pro všechny ponaučení o tom, nač máme huby..