Navštíveno 721x

Prodam tyto reproduktory velice kvalitni zpracovani uplne nova hrane asi pul hodiny mnel jsem je do dveri ale jsou do dveri prilis silne cele dvere se rozbzuci kdyz zesilim muziku cena: 1500,- nebo vymnenim za autoradio v odpovidajici hodnote vice info zde:
[ Link ]
To je správnej přístup! škoda že já to tehdy taky neřešil takhle.. Já blbec ty dveře vytlumil.

30.08.2008, 19:24 |
jdoizo | Upraveno: 2008-08-30 19:29:55
Jak jsem říkal, muší vytlumit dveře :-) je to pěkná ptákovina kvuli tomu prodvat, je to proti mysli
Vytlumiš dveře a už se vezeš :)
tak ted jsem to teda nepobral ma teda cenu tlumit dvere nebo ne?

01.09.2008, 16:49 |
Easy To crxtreme: To si delas urcite srandu :oD , poradne vytlumit dvere neni zas tak narocny a hlavne ten zvuk je pak nekde uplne jinde. Koupis jine bedny bude to jeste horsi. Leda ze bys auto za mesic prodal, pak to smysl nema, jelikoz bys to tlumil pro nekoho.
nic nepordavej! tyhel kompa jsem montoval minuly vikend do nevytlumenych dveri a nechapal jsem jak to za ty prachy muze takhel hrat, zpracovani super, vyhybka super, spousta instalaku, kabelu, drzacky na vysky... vytlum dvere nejakym asfaltem nebo bitumenem nebo cim (ja se v otm nevyznam neb mam tlumeno braxem ;) jak je to s asfaltama moc nevim) a uzivej si muziky
Já bych ty kompa vzal ozvi se. kontakty pod nickem.