Navštíveno 1875x

05.08.2008, 22:05 |
Kissling | Upraveno: 2008-08-05 22:08:39
Mrkněte na link!!!
[ Link ] Rockford Fosgate PUNCH P450.4
- čtyřkanálový zesilovač
- nabízím za 7.500,- !!!
Rockford Fosgate POWER T10001bd
- digitální monoblok
- nabízím za 18.900,- !!!
kapacitor Carpower CAP - 50HEX by monaco
- kapacitor 5farad
- nabízím za 4.500,- !!!
Subwoofer Rockford Fosgate Power T215D
- Subwoofer + profi bedna
- nabízím za 18.900,- !!!
Při celkovém odběru dostanete gratis:
- 1.0F kapacitor Zealum ZPC-1f19
- Carpower rozbočovače 4ks
- Carpower pojistkové pouzdro
- Carpower napájecí kabely, signálové - kabely Rockford Fosgate, atd.
Cena při celkovém odběru 44.800,- !

05.08.2008, 22:21 |
FSAL covece profi bedna s takovym natrubkem? ...
ceny radsi ani neresim, vetsina lidi tady umi ebay a kdo ne, tak mu nekdo pomuze
To FSAL
zdravim tě znalče trubek, vzhledem k tomu že se bassreflex takhle velký a v tomto radiusu který byl potřeba nevyrábí tak to bylo vyřešeno timto způsobem - chápeš:o)) profi bedna neřeší vždy jen fajnovej design ale i funkčnost :o)) - a ta je pekelná...! Mej se

05.08.2008, 23:01 |
Lefi hustěě,fakt jako 138 jo?!
přesně 138,2 ale to se zaokrouhluje dolu.... :o)

05.08.2008, 23:30 |
FSAL :D
znalec "trubek" opravdu nejsem, kor kdyz posledni dobou jedu bez "trubek", nicmene nevim kolik je tvuj prumer "bassreflexu", ale pokud by sel prepocitat na nejakejch 15cm, tak sel sehnat uplne normalne
[ Link ] a to nemluvim o sterbine, todle proste neni profi bedna, uz vubec ne pekelna ;) s tim "tlakem" a cenou

05.08.2008, 23:43 |
Kissling | Upraveno: 2008-08-05 23:51:42
No vzhledem k tomu že ten tlak tý "NEPROFI BEDNY" dostal dva chytrý jako jseš Ty do nemocnice tak bych řek, že je dostatečně pekelná... :o))
Taky tvrdili že není pekelná a do dneška se jim dýchá velmi špatně když mě někde potkaj ... :o))))ale každej máme názor.....

05.08.2008, 23:52 |
Lefi | Upraveno: 2008-08-05 23:53:52
Kissling : neni to špatny,ale s těma kecama bych se krotil.
ten tlak na to že 15ka je fakt žalostnej,takže nechapu co to bylo za lidi který skončili v nemocnici...to jim muselo byt už něco před tím!
jinak lidi co tomu rozumí bych nezkoušel poučovat:)
Dobře..nechám se tedy poučit..a proč je to na 15ku málo??... mě se zdálo že to tlačilo moc.. :o))

06.08.2008, 00:04 |
Lefi jak proč? je to prostě málo...nešel jsi ani přes 140,takž e jsi při měření určitě seděl uvnitř auta...
ja se nechci nějak,hadat,jenom radim ať se moc nepouštíš do nějakych diskuzí,než se ztrapníš.(nemyslim to zle)
Já to taky nemyslím v žádným případě zle... a máš pravdu seděl jsem v autě - což byl řekl bych zásadní problém... :o))

06.08.2008, 00:10 |
MaxxT na 15tku basak 138 dB je hodne hodne malo.. zkus se trosku pobrouzdat okolo dB dragu a mozna budes prekvapeny.. :-) kazdopadne tohle profi bedna neni ani nahodou..
koukam že slovo PROFI asi nebylo moc štastně vybrané...:o)) uznávám !!!
a nebylo to náhodou tím zesíkem že to tlačilo tak málo.. ??

06.08.2008, 00:21 |
Lefi na to zavrčení by to určitě sneslo větší krmení :)
třeba tohle krmení: HIFONICS XXV SAMPSON 2 ???:o)))

06.08.2008, 09:32 |
MaxxT s tim zesikem by ti ten basak uletel.. :-) hlavne sampson 2 neni na normalni poslech.. ;-)
no tak to každopándě.... :o))) a co by jsi mi doporučil abych z té T2 dostal co nejvíc?? a měla i relativně životnost ?

06.08.2008, 14:32 |
macek | Upraveno: 2008-08-06 14:41:49
No 138 to bych sem ani snad nepsal-))))Je to hodne malo ja mam cca 147db na normalni poslech s jednou takovou malou 13kou-)) a to mastim na plno kazdej den a rozhodne me s toho usi nebolej i kdyz ostatni co si ke me sednou tak jo a nebo sem hluchej-))))))))) Jinak ten zes tvuj je na ten basak dost slabej-(((
Kissling: jsi trochu out ale pěkně jsem se tu pobavil :o)))))))))) !!! Jinak sorry za OT !
to Francouz jsem rád ,že jsem tě pobavil :o))
To macek no 147db už je asi slušny, a včem to hraješ?

06.08.2008, 14:50 |
macek Kissling: V taxiku-))

06.08.2008, 14:53 |
Lefi macek : na kolik Hz máš naladěnou bednu když to má být na normální poslech?

06.08.2008, 15:01 |
macek | Upraveno: 2008-08-06 15:03:06
Lefi cca 35Hz je podle origo manualu

06.08.2008, 15:09 |
Kicker18 | Upraveno: 2008-08-06 15:10:15
basak jsem neslysel ale kazdopadne kdyby byl vic nakrmenej tak musi urco udelat daleko vic!A jeste dost lituju ty ovaly!!!
ovály byly před smrtí.....chudinky :o)
to verim :o)))takovej woofer jim da zabrat :o))
určitě ti ty ovály pomáhají v poslechu.. sry za OT
OT: ty dva se dostali do nemocnice proč? umlátili se smíchy nad tou "rourou"? :-D a 138dB není nic závratnýho bohužel či bohudík dneska takovou hodnotu má skoro každej kdo ne má vyšší ;-)
dneska je 1.apríla ???????????????
Infernus-těžce boduješ
jinak při čtení tohohle ,jsem se umlátil smíchy já-138 db je tak akorát lehky vánek ,ale žádný vítr ty dva asi prodejce myslel mravence že,kdyz se bedna hnula přimáčkla je ?????Jinak rada dej to na Aukro páč tam jsou celkem ryby.
Hmmmm, já s mojí muzikou na hulváta a tehdy s prdlajs zkušenostma natlačit s 15tkou 143db...nic proti :oD
Já se moc omlouvám chlapci - ja vás mistifikoval nebylo to 138db ale pouze 128db a ty dva lidi byli duchodci co si mě stopli když jsem jel do práce ... :o))

07.08.2008, 18:05 |
clown njn velky voci ...,
ty woe, kdyz vidim fotky od rapidu, nerikej mi, ze nemel slusnej natrubek .. tomu u Soukupa neverim .., nebo si setril 700 za natrubek a poridil trubku od instalateru ??
pak se nediv tem hodnotam .. btw uprav ty ceny :o))
clown, prej jinou trubku nemel :o(( takže chceš říct , že moje sračkooozní naměřený hodnoty jsou tím že mi tam Jarda dal tu odpadní rouru?? Tak já si ho teda podám :o)) ...díky za tip!

08.08.2008, 08:44 |
Prady No ono to neni jenom nátrubkem, ale taky tim jak je celá ta aparatura naladěná, zesák.. ale z tohole wooferu se dá určitě vymámit dobrejch 145-150db, jinak teda lepší než tenhle nátrubek by byla určitě zbroušená štěrbina...jinak jako ostatní, cena je trochu vysoko, možná, že kdyby jsi to zkoušel na nějaký cápky na aukru tak možná, ale tady tomu bohužel nebo spíš naštěstí většina lidí hodně rozumí a jak už tu padlo, tyhle věci se daj v podstatě za hubičku koupit na ebay, jinak ti přeju, aby se to prodalo, ale nevěřim, že za tyhle peníze :o)))
to Prady:
no, ono ten RF POWER T10001bd za hubičku úplně není...

08.08.2008, 09:28 |
FSAL | Upraveno: 2008-08-08 09:29:08
450$ mi pride vcelku za hubicku oproti tomudle, ano este 150 za postu a clo, ale i tak ...

08.08.2008, 10:13 |
clown FSAL .. nemuzes srovnavat sedy dovoz, zastoupeni a ceny pro klubove zakazniky :o)
přesně jako clown:
oficiální cena je trochu víc jinde
[ Link ] To ale nic nemění na tom, že Kisslingovo cena za jetý je téměř shodná s cenou nového v ČR

08.08.2008, 10:44 |
FSAL no a o tom prave ale tady mluvim, ze jeho cena je proste mimo, srovnavat to s tim samoze nejde, ale kdybych si mel vybrat mezi jeho cenou a timdle ...
krome toho sedej dovoz je snad nakupovani zbozi, treba z US za levno, za ucelem dalsiho prodeje ne? a ne o nakupu pro soukromy ucely, to ze budu mit potize se zarukou je jina vec, ale neni to sedej dovoz
sorry za OT
Ja nevim co koumu vadi. Auto se stavelo a stavelo. Clovek ktery si nechal udelat takovouhle zastavbu nemohl chti jezdit na DBcko. 90% lidi na Db ma za vydechem ( natrubek nebo sterbina ) holou strechu a volnej prostor na merak. Tohle je vydech z bedny do bedny kufru prostupujici nikam. Uz podle fotky je to videt. Ja jsem tohle slysel tesne po installaci a se zakazanym stelovani pred zahoreni a bylo to faj. Krasna T2jkova bedna lazena hodne hodne nizko. Na db je treba rezonancka kolem 60-70hz, aby se dalo repro krmit a tohle hraje kolem 40hz a konkretne tahle bedna je i tak skrcena zesem. to znamena, ze to na Db nemohlo mit ani jinej vysledek..... Me treba tlacilo auto na 43Hz! Kdo z lidi co to tady komentuji ma maximalni tlak na tehle Hz stabilne aby repro neodpravil a slo pa? Za sebe rikam, ze jo a ze na maximalnim vykonu se toho bat nemusim a to do nich davam jen 80% toho co mam, abych je neodelal. Vsichni cpou do repraku 200% a vice a pak se ohanej cislama ktere dosahli za 2 vteriny tlaku.... Dalsi komentare jsou upne zbytecne. Kdo to bude chtit, tak se vyprdne na kecy kolem a zajede si to poslechnou a kdyz bude akceptovat takovou cenu, tak si to i koupi.
Jinak k tem dovozum. Malo kdo si uvedomuje, ze RF veci dotahle - tady nikdo nevyreklamuje. I kdyz komponent poridi za 10K misto 20K, tak v momente kdyz mu odejde je to vyhozenejch 10K, protoze mu neopravi autorizak a od smudly v garazi uz to nikdy nebude hrat tak jak ma.....

08.08.2008, 11:51 |
FSAL ...to ze budu mit potize se zarukou je jina vec...

08.08.2008, 11:56 |
clown Barthez ..jj souhlas,
ale jsou i cesty zpet do USA
aktualne resim dopravu 7 PC do auta (6kg krabice jak od zesu).. DHL/UPS/FEDEX, vsichni do 2 dnu za 10000. coz nepotrebuju
ale je tu ceska posta do usa za 1000 az 2000kc, at to tam jde klido mesic :o)

08.08.2008, 12:59 |
pepe689 | Upraveno: 2008-08-08 13:01:43
to Barthez-, já mám 43 hz a v pohodě ,jinak k reklamaci zadny autorizak nevyreklamuje spalenou cívku ,mě se spálit zatím nepodařila ,jinak k dovozu to je vec kazdyho,a ke krmeni 250procent navrch na bezny poslech .jo a celkem velký auto
O tom výsledku by se daly vést spory ;o) ! Vinzek měl v Mýtě bednu se kterou tam natlačil tuším na 45 Hz asi 146db takže asi tak no ;o) !!!

08.08.2008, 13:31 |
macek Barthez- placas blbosti ja treba peru do svyho tech cca 250% vykonu porad (jezdim s autem kazdej den a to nekolik hodin)a zatim nemam broblem zadnejma cislama na 2 vteriny se neohanim jen sem psal ze 138db neni zadnej pekelnej mazec a uz vubec aby to nekoho poslalo do nemocnice-))) to malem me jak sem se tu mlatil smichy. Jinak s tou cenou nevim nevim ja tenhle zes kupoval fungl novej cca pred 3 roky u Soukupa jeste kdyz byl na Kodansky v Praze Za cenu mnohe nisi nez on chce za jetej. Proste ty ceny jsou trochu mimo
jj placam. Proto mam 4xT212D2 a 2xT30001bd a 4 roky predelavani beden a sveho auta k rezonancce a furt nespokojenej. Je to jak rika Francouz ( jde o auto, bednu, styl a spousty zakouti a taju umeni DB ). Jsme s tematem tohoto prizpevku uplne mimo. To je na jinou debatu. Hlavne, kdyz se opirate o jmeno Soukup. Jen bych chtel poznamenat, ze 250% vykonu do 2KW repra je rozdil nez 250% vykonu do 300W repra. Je to diametralne rozdilne zvukovej efekt je bolava hlava a sragory kolem :-)))) Jinak jsem se k cene a nemocnici ani nezminoval, pak je to dyskuze jak s detma na pisecku a to mi to zato nestoji :)

08.08.2008, 14:58 |
FSAL 300W repra? :D kdo se tady o nich bavil? asi sem neco necetl ...

08.08.2008, 19:25 |
Polys 300W mno jooooooo to je perla
300w hm ......................
Barthez neprocet sem to celi ale treba edemska mela maximalni tlak v R19 presne na 43hz a mela kolem 149db
k tomu vydechu z kusu roury nekdo psal ze je to k smychu ale me to konkretne oproti sterbyne pomohlo o 5db navrch kdo to na db nepouziva dost lidi tam kousek ty trubky ma jako meziclanek v airportu protoze original je spatnej podle me hodnota neni spatna stacilo by treba premistit bednu atd ale s tema lidma v nemocnici to je fakt divny z tohodle se nemuze stat nic nikomu