Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Radio do 5k

o Navštíveno 61x o
o 02.10.2005, 17:50 | pov
Koupím rádio do 5000kč, min 2 páry RCA, aspoň cástečně červeně podsvícené, mp3 není třeba. Ideálně ///A, Cla, Pio. Nejlépe !mírně! jeté ;o)

o 16.09.2005, 23:42 | noname | editace
s CD
Clarion DB 258R
[ Link ]
Pioneer DEH-2700RB
[ Link ]
s MP3
JVC KD-G511
[ Link ]
Panasonic CQ-C5301N
[ Link ]
! Pioneer DEH-P5700MP !
[ Link ]
o 17.09.2005, 11:24 | prohifi.cz
2 Manhattan: precetl sis aspon co pov chce? "min 2 páry RCA, aspoň cástečně červeně podsvícené"

chces mi snad rict, ze na tomhle obrazku je radio s cervenym podsvetlenim a 2 RCAcky ?
[ Link ]

Vis, ono to neni jenom o tom davat odkazy, je to taky o tom mit to radio nekdy v ruce, slyset ho, videt jake to ma podsvetleni a vedet kolik to ma tech paru.
Kdyz mi ukazes Clariona DB 258R s cervenym podsvetlenim a 2RCA vystupy, zacnu verit, ze autohifi rozumis a dokazes precist jednu slozitejsi vetu a porozumnet ji.
V tech tvych odkazech nenachazim jedine radio, co by vyhovovalo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3808 sekund.