Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K spěchá - rádio CD/mp3

o Navštíveno 933x o
o 04.07.2008, 18:30 | hoff
viz nadpis - požadavky:

mp3
nízká cena - tj co nejlépe za co nejvíce kvality :o)
žádný Sencor, atd!!!
USB výhodou - není nutností

prosím i partnery o nabídku sem - nevadí pokud by to byl starší model ze skladu . . . . ale záruka podmínkou

PS: není to pro mě - vše budu konzultovat s kamarádem

o 04.07.2008, 19:21 | Frenkie
co takhle Alpine CDE-9874R [ Link ] zaruka 24 mesicu, asi pul hodky hrany pri predvadeni zakaznikovi
o 04.07.2008, 22:32 | Escudo
kdyby chtěl moje [ Link ]
jakou chce záruku? Na funkčnost dám klidně půl roku, ale jestli je to prase :o) tak si mě nepřej
o 05.07.2008, 00:27 | CarMedia.cz
Alpina od Frenkieho je velice dobré rádio.. Kdyby jste chtěli i něco lepšího, tak bych mohl nabídnout Alpine CDE 9880R.. [ Link ]
o 05.07.2008, 11:09 | Antonio
mam [ Link ] , zanovni, cena 1400kc
o 07.07.2008, 00:32 | hoff
tak asi vyřešeno zde, rádio od H.E.R.A (jsem ti volal na konzultaci ohledně stavu ale nedovolal, tak snad to bude ok) [ Link ] vzhledem k ceně
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3365 sekund.