Navštíveno 890x

prodám dva páry komponentních repro ground zero GZUC 165C a jedny kick basy GZUK 16Cnové se zárukou nikdy nehrané ceny dohodou

Caw , a cena za ty urania ?? 1-par ??
tak jedny jsou s vyhybkama z hydrogenu ty nechám tak za 3200 a ty co jsou na fotce 3600 + dohoda
trochu jo ale není problém je podržet
ja by sem je koupil az 15 druhej mesic podle penez , lebo ted sem si objednal zesik ,ale neni to moc jak koukam a co jim je ??
není jim vůbec nic ale chci se jich už zbavit protože s hudbou končím a 2 páry se mi furt válí doma jen jedny mám v autě.pokud bys je chtěl tak ti je podržím do příštího měsíce
jo chtel, a zvuk jeste sem je neslysel moc hrat jen jednou na gzna 4150x a maji dost ostry vysky da se stim neco delat anebo jak si snimy spokojen ?
mě se moc nezdá, pro moje ucho hrají pěkný středy a výšky, žádný tlaky čistě SQ a že by nějak moc ostře mi nepřipadne, tak počítám s tebou a ty chceš asi ty na fotce že?
jo muzes ja sem z SR , a to vychadzi na 4500sk ?? kdyz se nemylim ?? mohl by si mne potom predvest jak hraji ??
předvést můžu, klidně ale jedině asi v tvojím autě já hraju na origo rádio a bez zesíku, protože hudba je všechna doma kromě kickbasu
ok, a ta cena je 4500sk ?? a kde by sme se stretli nekde pred brnem ?? za mesic ??
jo někde třeba mezi vyškovem a brnem, kdyžtak v českým kurunách by to nešlo?
to nevim kde je nemuzu to najit na mape jeste se ti ozvu cislo mobilu mam v profilu
o.k za ten měsíc se teda ozvi
no hod sem cislo tveho mobilu at ti muzu pak zavolat a nebo jakte skontaktuji a nemuzu to najit , ale pojedu od Hodonina tak u Brna by to bylo bliz asi
takže jedny kompa jsou pryč. ale furt tu jsou ještě jedny a jedny kickbasy
kickbasy zítra posílám takže už mám jen kompa s vyhýbkama z hydrogenů.