Navštíveno 665x

16.06.2008, 00:15 |
hoff mám tu na prodej HERTZ HS165 dva kousky - válí se mi doma v origo krabicích. Ani jsem je nemontoval, bo než jsem se k tomu dostal, ve dveřích se TUSnulo na Morely a k tomu už to nebude ladit.
jen dodám že bez ozvučnice to opravdu nehraje - vyzkoušené
kupované zde na fóru, viz link
[ Link ] cenu bych viděl asi 800,- za kus nebo oba za 1500czk

bylo by knim nejaky blizsi info, kolik maj RMS....je mozny je dat do dveri nebo potrebujou presny litry na ozvucnici...mam docela velky zajem dik

16.06.2008, 09:03 |
ddawe ja bych jeden bral, pokud už nejsou prodaný

16.06.2008, 09:33 |
hoff Vecer pohledam,kdyztak nafotim z manualu v krabici, na netu jsem to vcera nejak nedohledal. . .ted jsem v praci.
ddave - dam prednost Mariovi,az doplnim info,jak se vyjadri
prave ze na netu jsem taky nic nenasel ...pokud das vecer info tak se urco vyjadrim diky:-)

16.06.2008, 20:40 |
hoff tak stránky dodavatele serviselektro.cz už nefachají asi sto let, ale ještě že mám doma ten archiv a lze to dohledati :o)
parametry viz foto a dodatečně možno i naskenovat, v krabici je to cizojazyčně ale vyčíst se to dá . . .

16.06.2008, 20:44 |
hoff

16.06.2008, 20:47 |
hoff

16.06.2008, 20:50 |
hoff
stale se rozhoduji jde mi o to ze je nechci mit ve zvlastni bedne nekde v kufru, chci je dat do dveri ma nekdo zkusenost jestli takhle budou hrat diky

16.06.2008, 22:07 |
hoff pokud uděláš ve dveřích ozvučnici tak hrát budou, ale objem dveří je netěsneja velikej, tak nehrajou - to jsem zkoušel. Je to prostě fakt SW
mám zato, že jsem ti už kdy říkal, že je od tebe koupím, až je budeš chtít prodat.To je teda od tebe moc hezký jednání...
omluva, vše se vysvětlilo, jestli je mario007 nekoupí, hlásím se jako další vážný zájemce.
takze ja odstupuju ozvucnici se mi pro ne nechce delat diky preju brzky prodej a omlouvam se za zdrzovani

16.06.2008, 23:03 |
hoff mario007 - průser viz výše, a pokud řeknu že jsou rok zamluvené, snad nebudeš moc rozloben?
panemráz - no to je to, že lítáš v prdeli, nejdeš se tady kulturně znemožnit a pak to tak dopadá. A ještě do toho jedny hertzy ESK které máš půjčené tak jsem myslel že se jedná o tyto. Já si taky prd pamatuju . . .
ddawe - viz výše a radši bych oba spolu
Tímto bych poděkoval za pochopení toho nedopatření - snad to projde, a pokud se někde potkáme na akci, něčím to spláchneme .o)

16.06.2008, 23:05 |
hoff mario007 - díky za NEkoupi, zachránil jsi mě od linčování. To pivo i tak platí.
tedy PRODÁNO
hoffe dík moc, už se na ně těším, a s tím linčováním...chyba byla na obou stranách, tak si můžem dát v pátek navzájem pár facek :-D))
mario007 taky děkuju za nekoupi.