Navštíveno 4267x

Prodám tohle autorádio. Myslím, že není potřeba představovat. Jinak tady je na něj odkaz
[ Link ] Nový laser. Cena tak asi 8000.-
tel 608 080001

03.06.2008, 23:02 |
hoff krásná cena, že bych si koupil ještě jedno??
Pavel02 možná bude mít zájem
sorry za OT, ale tuhle alpinu jsem ještě neviděl. Vypadá hodně dobře.
to bude asi kvůli tomu, že se jich u nás prodalo relativně málo, protože to bylo dost drahý rádio. cca 35OOO.-

03.06.2008, 23:43 |
koren kuwa kuwa kuwa, tohle nutne potrebuju:-(
btw tohle umi primo PXA?
v jakým je stavu? nějaký škrábance atd?
to s tim nemuzes prijit tak za 14 dni -))))))))))))))))
stav je dobrý. jeden škrábanec cca 2cm na čelním panelu. ne na display! na panelu v zajetým stavu. ten škrábanec není skoro vidět. jinak v poho. čekal jsem pouze na výměnu laseru. ten je úplně nový. origo Alpine. neorigo se na tohle rádio nedělá.
PXA by mělo skoro určitě jít. Jinak to má parametrický EQ, nastavení zpoždění repro, komletní nastavení propustí, strmosti vyhybek, dsp, atd.
a nebudeš teď v blízký době na cestě přes Brno nebo okolí? Já byl v Praze teď o víkendu:-(
Hoffe: zájem by byl, ale u mě už je přerádiováno. Ale dík.
o víkendu budu u Mikulova ve sklepě
jestli ti to vyhovuje, tak zavolej na tel 608 080 001
supr! zjistím kde budu a víkendu a zavolám.

05.06.2008, 09:53 |
Pagoš Když ho nevezme kamil306, tak ho beru.

24.06.2008, 15:38 |
TROY hele jak to dopadlo? Je ještě k mání? :)
Snad neva když odpovím já. Rádio by mělo být na opravě, protože v servisu neudělali co měli...vlastně prý neudělali vůbec nic. V jakým je to teď stádiu ale nevím, doktor říkal že se ozve, ale zatím nic a já dýl už čekat nemůžu.
Pagos : na tebe jsem si vzpomel, kdyz jsme byli u Doktora pro Avica :-) a rikal, ze tohle prodava...