Navštíveno 4245x

Zjištuji předběžně zájem.. měl bych na prodej tento kousek, pěkně rozehraný. technicky nepoškozený, vzhledově taky nic hrozného :) fota vložím co nejdřív, Cena 5t, dystak bych k tomu dal i bednu z mdf. uvidime :)
technicke info:
[ Link ]
určitě nahoď foto toho drobečka :D btw. jak hraje? spokojenost? :)
zitra dodám čerstvé fotky :) jinak hraje pekne, opravdu, mam ho v bassreflexu a umí i pěkně zatlačit :) spokojenost by s ním byla doposud ale pujdu asi do audiosystemu :) měl jsem ho rok a půl myslím a za tu dobu sloužil dobře, no ješte složí dobře pořád.. :o)

03.06.2008, 07:55 |
jdoizo | Upraveno: 2008-06-03 05:58:41
no fešááák, vypadá skoro jak novej :)
by me orientacne zajimala i ta mdf bedna, o ktére se výše zmiňuješ, resp. jak vypadá a zejména rozměry.
Ja jen proto, jestli mam misto coupe začít přemejšlet o minivanu :D
klidně mail. Dík J :)
jo ještě jsem se chtěl zeptat, čím jsi ho krmil.. ? :o)
jackbo: ne, je to focené, když jsem mu ho posílal nový :-)
jiank okolo 1.8kW RMS cca
2jdoizo: aha :D já si říkal, že jestli takhle vypadá po cca 1,5 roce používání, tak teda mazec..
jináč díky za info :)
nz. nyní vypadá podle mě stejně :-))
už jsem tady :) zanedluoho dodam foto :)
jinak krmil jsem ho MNC výkonem tak jak píše Jdoizo, +- 1,8kw...
jackobo: zmeřím bednu a rožmery a foto taky dodám :)
vpoho, žádnej stres... :o)
tak rozmery bedny: 55cm x 55cm x 32cm.
jinak bedna ma nejakych 70l. spravne by mela mit 90l na bassreflex. tehdy jsem nemel dost mdf na vetsi bednu tak jsem udelal jaka sla a zustalo to tak do ted :(
jinak odlepil jsem kolem dokola ten krouzek zdá se mi to tak lepsí :) někde ho doma mám.

foceno na rychlo. zitra vyhodim a vyfotim poradne na svetle

:) nejaky mesic stare foto...
lasted: můžeš na youtube hodit to video jak jsi mi posílal před pár měsíci :)
nebo jho zájemcum pošlu osobně, nemam učet na you.. apod
bohuzel na youtube nemam ucet a ani nevim jak se to tam vklada :) ale kdyby nekdo mel zajem tak video poslu :)
jinak vkládám čerstvé foto

2LastEd: Díky za aktual foto :). Sakra je to pěkný, i ta cena je dobrá :) Masáž s tím může být opravdu slušná. Jenže se obávám, že je to na mě přeci jen trochu moc veliký :D takhle bych se v tom kufru nehnul absolutně už vůbec :(. A mono by mi to taky neukrmil tak jak by bylo vhodno :/. Škoda.
Každopádně Ti pane přeju mnoho zdaru s prodejem :)
J

05.06.2008, 06:25 |
LastEd | Upraveno: 2008-06-05 04:30:50
:) nj, co se dá dělat,jinak ty 15"palce potřebujou většinou všechny ty bedny kolem 100l +- co vím. Masáž to celkem umí... :))) tak já ho teda zase šupnu do auta at nejezdím potichu :) no a jinak zesík mu nemusí dávat 1.8kw, měl jsem ho i na mín a taky to hralo :)))