Navštíveno 3792x

předběžně zjišťuju kolik by stála lepší hudba do mého peugeota 307 break. vím že je to blbá otázka, ale existují repráky, který budou basovat? nechci mít v kufru sw.
napis co si predstavujes a jestli repro na radio nebo zesik a taky jaky - jestli dopredu napr kompa 165 nebo 130 a dozadu tez kompa nebo koaxy a do jake castky ..... vyber je velikej , chce to trosku upresnit
pokud koupíš slušná kompa (cca 4-5 tisíc) se zesem, starší kolem 3 tis. + tlumení cca 2-2,5 tic + kabeláž cca 1500Kč, tak si zabasuješ a pro běžnej poslech rozhodně neni třeba woofer, ale půjde hodně o to jak dobře budeš mít udělaný dveře
samozřejmě od toho pak nemůžeš čekat průvan ve vlasech :o)
pokud zlepsit muziku tak to kazdopadne chce vytlumit dvere, pak to i basuje, ja hral na rainbow CSX 265, byly na zesiku v aktivu a hralo to az necekane pekny basy, nepotreboval jsem vubec SW... na metal to bylo supr ;-)
kdybys chtěl tak mám i ovály které dokáží dobře zabasovat.. a nepotřebují tlumení ;)

29.05.2008, 21:49 |
trlon [ Link ] já má tyhle a zatím sem spokojenej
ty budeš mít se dveřma asi průser, já jsem z těch šťastnejch, že mám repro už uchycený na dveřích, ale klasický 307ky to maj na tapci...mrkni na to a dej vědět. Jinak asi taky lezeš přes rádio do menu počítače že? Já to musel zachovat kvůli tomu a ještě kvůli parkovacímu asistentovi...307ka není zrovna šťasný auto na muziku...
na uchycení repra se mrknu.ale tím lezení do počítače nevim co myslíš. mám rok 2002, a mám jen ten palubní počítač s vlastní páčkou.
chtěl bych něco jak píše Escudo. jen dopředu, klidně nějaký zesík a vytlumit. celkově max kolem 8 tis kč. dá se to?
aha, tak to nevím jak je to u těch starších modelů...pravá páčka ok - zobrazuješ si informace, ale přes rádio měníš nastavení - hodiny, displej, co se na tom displeji má zobrazobvat, jestli ti maj světla svítit na cestu, když jdeš k baráku atd:-) parkovací asistent se tam ještě nedával? Za osmičku se to dá pokud si to budeš dělat ty...zvlášť v tomhle autě nemá cenu investovat do něčeho drahýho. ty repráky budeš mít asi určitě v tapcu, takže pohledej na peugeot clubu instalaci od člena destiny...ten to docela pěkně popsal i s fotkama.
ladisv6: pokud použiješ starší komponenty, tak ano, ono by to šlo i s novejma, ale asi nic moc, velkej problém je basy a pasiv, pokud by se ti časem podažilo zapojit kompa aktivně, tak by to bylo o něčem jiném, středobasy se daji víc nakrmit
Přesně tak, já do těch morelů sypu přes 150w rms do každýho a basy jsou opravdu solidní...jenže to u tebe by to už chtělo větší zásah...to bych spíš řešil až do dalšího auta.