Navštíveno 3637x

čau, nemáte někdo nějaký neznačkový sw+zes na jakože basy ? :) (rodičům do auta) jen aby to něco dělalo :)) cena tak kolem litru. jestli někdo něco máte sem s tím

25.05.2008, 22:37 |
dolph tuba dexon...1200,- ?
tuba není to idealni n :) ale potrebuju k tomu i zesík :) k tomu asi nemáš v ceně co? :))))

25.05.2008, 23:24 |
trlon za pár šupů je kolik? mám hertze es 300D novej!

25.05.2008, 23:27 |
xid > trlon: ma napsany ze za par supu je pro nej cena kolem litru, ovsem to bude mit asi problem sehnat sw a zesik za litr mimochodem muzu nabidnout sw carpower blackbass 10" za 1400

25.05.2008, 23:29 |
dolph ee v ceně neni zesik.. ale ten mam taky ale do litru asi ne e :))
kdyztak mam i 10" sub magnat xpress10 cena 1300,-
jakože basy????? hehe ... tak si tam sedni a bouchej nekde do dveří, za litr to de ne?
nevím, tohle je asi Sci-fi za tu cenu :-)))

25.05.2008, 23:38 |
LastEd | Upraveno: 2008-05-25 23:40:44
je to jen otcovi do auta. jenom neco na bass.... max třeba 1500 ( ale musí to byt sw+zes, cokoliv) , nemusí to byt značkové, prostě něco. jinak vím že to je scifi cena.
bouchat do dveří nebudu, ptž to není moje auto. ja bych nic takového nechtěl :)
tak to potom jediná volba, zajdi k tamanom na tržnici a je to :-)))
:) se jen ptám kdyby někdo něco měl... sem měl taky kdysi tubu za 500, + nějaký 2kanál kickbass bo jak a hrálo to.. sem dal inzerát jestli někdo nemá něco takového přebytečného.. Já to někde rozdal a ted by se to hodilo :)
jinak hosi dík za nabídky ale vážne něco moc levného. otec do toho nechce spát nějké penéze. vím že se něco dá pořídit tak zkouším jestli někdo nemá něco takového
koukni na aukro .... trebas tam uspejes
asi budu muset. vidim ze tady je takovy inzerát jen pro smích :)
no pro smich nee, ale spis tady nikdo takoveho temer nic nevede .... tady jsou lidi co proste auto-hifi holduji vic a nekupujou nic takoveho
ano souhlasim. ja jen kdyby naaahodou, a na aukro sem uz mrknul, tam nic.. :)
:o)))
kluci tak to vypada ze uz jenom sw, neco co ma 200, max 250rms.. cim levnej tim lip :))
basstard: dik za nabidku, skoda ze je to tak divoke :)
co mate dal?
dolph: co ten magnat? mas ho jeste?
jinak idealka by byla neco do litrosa, zkuste jeste neco nabidnout, dík (krome tub)

28.05.2008, 20:58 |
xid mam toto pul roku stary mam krabici manual ucet zaruku
[ Link ]
Xid: a cena? ono je to uz mozna zbytecne "silne" :) ten jakožezesík co mám sehnaný má psaných 250rms ale nedá se tomu asi moc veřit :)) tak co za něj?
no tak kup ten muj woofer:-) já bych neřekl že je to moc divoké,ve skutečnosti to vypadá lépe.
Výkon RMS: 150 Watt
Výkon Max: 400 Watt
Impedance: 4 Ohm
Citlivost: 90 dB
Frekvenční rozsah: 30 - 1000 Hz
Průměr subwooferu: 300 mm (12")
Rozměry boxu/ozvučnice: 395 x 370 x 410/285 mm
Materiál ozvučnice: MDF 15 mm,potažený tkaninou s army vzorem
Cena: 1200 Kč

29.05.2008, 07:46 |
DaveX Já mám tento SW.. Pokud bys ho chtěl tak bych ti ho i s bednou prodal tak za 600, bez bedny za 400 :) není značkový ale určitě tě překvapí. Měl by mít něco kolem 170 W RMS. Možná by šel i ten zesilovač zlatý, tak by to bylo tak 1200 za komplet :) zesík umý 2 x 70W RMS a 1x cca 200 W.. už nepamatuju to přesné číslo co mi řekl jak jsem to kupval..
Ostrava

DaveX: skoda ze jsi to nenabídl driv :(
kluci jinak díky za nabídky, už jsem ale kompletní..