Navštíveno 3982x

sub Aviator AW 300(ekonomická řada od Dragsteru), hraný cca rok, 150W RMS, citlivost 93dB - vhodný na malý zesilovač, v basreflexové ozvučnici (kvádr) z MDF 18mm, spočítaná v LSP CAD, vytlumená, speakon konektor, ochranné třmeny přes woofer, očalouněná šedým kobercem. Pro rejpaly - krabici od wooferu s dokladem mám. důvod prodeje - pořídil jsem si sedana. Cena 1000,- komplet, vzhledem k váze bedny osobní předání - Mladá Boleslav

ideal pre zaciatocnikou, ktory nemaju peniaze navyse
škoda toho osobního předání..protože bych ho jinač koupil..
To Růfrajdr...třeba bych ti ho mohl provést republikou od MB přes Prahu po D1...nebo Nymburk, Kolín,H.Brod,V.Meziříčí,Třebíč...Pokud by to pomohlo...Co bych pro Tebe neudělal :o)
Teda samozřejmě až k vám pojedu...
Jinak může to hrát slušně...koukám na ten objem ozvučnice

25.05.2008, 19:23 |
ruffrider | Upraveno: 2008-05-25 19:31:28
To radar - tu bednu jsem dělal poctivě, bo to je základ, ještě bych zapoměl že uvnitř je 4mm průřez dvoulinka, je to slepený pattexem plus nějakech 40 samořezů 4x45mm:-),má to něco přes 49 l, ke zvuku - fakt stačí nějakej zesík co dává okolo 150W, myslím že zvuk je velmi vyhovující - zrcátka to roztřást umí, kopnout taky. No to snad po tobě ani nemůžu žádat:-) Ale když se ti bude chtít a někdo z uvedených míst bude mít zájem tak se můžeme společně domluvit... Fakt to nechci posílat, vzhledem k tomu že to má plus minus nějakejch 19kg, a k tomu jak se na poště zachází s balíky, si nedovedu představit jak bych to měl zabalit aby to došlo bez poškození.
sorry za OT...já taky prodávám...12" Hertz ES 300D v Clossed ozvučnici. Price 3990,-Kč ale zas tak moc ho nepotřebuju prodat ...hraje moc dobře jen chci dělat zástavbu s 10"...Stále v autě na monoblocku 350w Třebíč možnost massage...
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_05_25_10_14_197220.jpg)
2ruffrider: ásknul jsem kámoše, shání něco z cheap kategorie v top class zpracování jako náhradu za papírovou rouru :D. Dám echo :o)
radar[CZ] : tak hodně štěstí při prodeji, já jsem svůj prodal za 2500 a byl jsem šťastný a byl to ES300 ve 25L uzavřence s 25mm MDF, rok v záruce. Tak asi tak.
To Cendler: Proč to sem proboha píšeš???
citace pravidla 4
4) Uživatel se registrací zavazuje dodržovat zejména tato pravidla ale
také pravidla slušného chování .
Za neslušné chování se považuje zejména znehodnocování příspěvků jiných
uživatelů zejména přispíváním konverzací nesouvisející s původním
tématem příspěvku.
Neptám se tady za kolik to lze prodat...a ještě uvádíš potencionální kupce v omyl ...ty si měl ES300 což je jednocávka a v o 10L menší ozvučnici...prostě takové věci nepiš!!! DĚKUJI
To radar[CZ] : a sakra ty jsi chytrý, jen jsem chtěl upozornit, aby jsi se zamyslel, jinak to že jsem měl jednocívku a ty dvojcívku, vůbec nehraje roly a tím že píšeš, že jsem měl o 10L menší ozvučnici, přesně naznačuje, že víš o čem mluvíš :-))))
To Cendler..."roli" a to že sem zmínil objem ozvučnice bylo pouze ve vztahu ..materiál-cena... nikoli objem verzus jednocívka...kolik decimetru čtverečních si měl kolem SVÉHO reproduktoru mě nezajímá!
Možná jste si toho nestihli všimnout, ale TOHLE JE INZERÁT, jestli se chcete hádat tak si to řešte někde na písku!
PRODÁNO A UŽ TU NECHCI VIDĚT ŽÁDNÝ DALŠÍ PŘÍSPĚVKY!!!