Navštíveno 4320x

Byl by zájem o mojí Alpinu 9835R? Je to bez krabice, záruky. Mám k ní dálkový ovladač, tatranku ( Z modelu 9813R)+ manuál. Je v moc pěkným stavu. Cenu nabídněte ( pod 6k nejdu). Nutně jí prodat nemusím, ale koukám po P88RS.
měl bych zájem, psal jsem maila

25.05.2008, 14:10 |
macek 9835 za Pio? To bych nedelal. Pio nema spatnej zvuk ale to ovladani to je hruza
Pro upřesnění, samozřejmě,že tatrankou jsem myslel futrál na panel. Panel je tam ten co tam má být.
Případně vyměním za něco jiného, co bude stát za to. Jinak tich 6k je minimum za který bych jí po pár slzách pustil do světa, pokud by tedy nebyl větší zájem.
no teda Escudo - nejdřív říkáš Alpine FUJ FUJ a pak čtu tohle!!! :-))
tohle byla poslední pořádná alpina :o) chci jí na HU sraz
macek: asi si lama, když neumíš ovládat Pio, mě to absolutně žádný problém nedělá :-))))))

26.05.2008, 08:09 |
rhee A9835 beru, zavolej mi na 774 665 900 a domluvíme se na předání. Díky.
Escudo a Alpina?Neverim :)Me tohodle mazla taky zdrbal :o)
až bude escudo velkej kluk tak si stejně koupí clarion neb zjistí že to je nej :)
jinak nevim teda jestly obládání PIO je horší než ///A .. . . obě mi příjdou těžce nepřehledný :)
6000 nabídnul jako první Escudo.
Escudo clariona myslim ma...nebo uz se ho zas zbavil..?Escudo kde jsi :)
mám 958 i 88RS, ale asi si založim sbírku :o) 9835 by byl důstojnej zástupce ///A, jejíž pojetí zvuku je pro mě trošku míň záživný :o)
Tomas: zdrbnul, ale to si ještě neslyšel ňů hájend 9887, to je asi jako kdyby byla nástupce Corvette Fabie RS, he he
jj vim o nich spravne :)Jinak kazdemu prijde zazivne, nebo mozna lepe "libive" neco jineho a o tom to je :o)Me tato HU zatim uspokojila :)
ňů hájend 9887 jsem opravdu neslysel, to se priznam,je otazka jestli tento model mel jit ve stylu hájend jak pises :)
Escudo: A proč ta 9887 vyhrála cenu EISA?:-)
kamil: á, že by šťastný majitel? Doporučuju jednu věc, projít si kompletně celej seznam ročníků EISA :-) ona je to totiž tak trochu nobelova cena v HiFi, občas funguje politika :o) nemluvě o tom, jaká že to byla pro tento rok konkurence? :o)
Já nevím, nikdy jsem alpinu neměl, ale chystám se nejspíš na 9886ku a vyzkouším ten vychvalovanej Imprint...nějak se o EISA nezajímám, ale bral jsem to jako solidní hodnocení...
Nikdo nenabídne víc? To spíš abych si jí nechal...
Tak nějaký ty fotky. Sorry za kvalitu. Když někdo bude dostatečně otravnej,tak si půjčím digitál a nafotím digitálem :o)

Jako bonus přídám vytištěný manuál v čestině :o)

27.05.2008, 18:38 |
rhee Zavolej mi nebo napiš a domluvíme se. tel: 774 665 900
Můj názor - první byl Escudo, ale zájemců je víc. Tak ji nech bud Escudovi nebo udělej aukci, at to má nějaký pravidla a každý ví na čem je
Tak už to píšu po stý, tak se to tu snad už objeví:
Jedná se o předběžný zájem. Pokud zájemce navrzne zajímavou částku, tak jsem ochotnej Alpinu prodat. Pokud udělám aukci a cena se nevyšplhne a nakonec jí neprodám,tak budu za blbečka. Řekněme,že když někdo nabídne 7500 a do 24h nikdo nenabídne,alespoň o 500 víc tak je jeho.
Kontaktní údaje:
email: lukasmarinov@seznam.cz
tel: 737510283
no můžeš dát třeba vyvolávací cenu na 6500,-, psal jsi že chceš minimálně 6000,-Kč. Ale je to Tvůj prodej, tak máš samo právo si to udělat podle sebe. Jen že je tady více zájemců, tak by ta aukce pro Tebe nemusela skončit špatně.
předběžný zájem = předběžný inzerát
navrzne = navrhne
:o).
Ještě o tý aukci popřemýšlím. Díky za tip
macek, NP: bože vy jste jelita :-) vám takové radia nepatři do ruk :-)
zatim neni důvod uvažovat nad tim jestli dám víc, rhee chce očividně nabídnout po telefonu 6050Kč aby dal víc a nikdo na to nemohl reagovat :o)
zatim neni důvod uvažovat nad tim jestli dám víc, rhee chce očividně nabídnout po telefonu 6050Kč aby dal víc a nikdo na to nemohl reagovat :o)

30.05.2008, 17:52 |
macek TomasW Poslouchej jelito ses asi ty kdyz ja zacinal na pio tak ty jsi jeste nemel poneti co to je. A TA p88rs je proste hruza na ovladani hlavne ten posranej ctyrsmernej ovladac
-))))))))))))to lita kazdou chvili na ebayi se poperte