Navštíveno 756x

100% funkcni, veskere info je videt na foto.
Nevim co dodat?
Cena 900,- plus posta

byl napojeny na predni repro audi 80, ty ktere jsou v palubovce. Auto jsem naboural, toto mne zustalo, a vali se skoro pul roku v garazi. Ti replo meli, nevim, placnu 20 RMS.
potřeboval bych to na woofer ale bude asi moc slabej ten zesík.
tak to ti neporadim, v MAX ma 300 Wattu, jestli ti to nestaci, tak sahni po lepsich.
no právě že je to v maxu. :-( ještě uvidím jakej bude woofer. ale zes bude asi slabota škoda. Chtěl jsem vědět jestli jsi ho měl na nějakém sw abych tak cca. věděl...

16.05.2008, 23:50 |
ALESS Hergot chlapci pomalu s tím udáváním (watáže) :-) Počítejte spíš kolem 80W,at se pak někdo nediví že mu to na subw.nehraje....
Aless, co to plácáš? vždyt zjištuju na čem to měl abych věděl jestli ten zes na tom hraje...

17.05.2008, 10:05 |
ALESS Tak pro ty nechápavější...ten zesik nemá ani ponětí co je to 300W ..

17.05.2008, 13:19 |
Loli Pokud je to tedy takova macka slo by k jeho napajeni pouzit kabelu kteryma napajim radio? Nechce se mi rozkopavat cela palubka [vubec stejne nevim jestli bych ji dal dokupy - stacilo mi odklopit nejaky plast a vedlo pod tim asi tak 50 dratu :] - mam u radia 3 kabely s 12V, takze bych ho klidne dal na jinej drat nez je radio.
Ales to je jasné to nemusíš vubec psát, šlo mě o to jestli na tom měl třeba sw který měl 100-150w rms. Pokud to rozhejbal a hrálo to tak ok.