Navštíveno 819x

V pěkném stavu (není tam moc prostoru na škrábance atd:-) asi víc napoví odkaz:
[ Link ] kdyžtak to pak nafotím, ale vypadá to úplně stejně jak na fotkách:-) není problém ukázat a poslechnout v Brně a okolí.
Cena 15tis nebo výměna za 2DIN CLARION popř. nějaký jiný hodně kvalitní rádio - prostě na SQ..
dohodě se nebráním, doplatku taky ne...ideál kdyby to rádio mělo nějaký zabezpečení...musím teď dost často parkovat v cigánově a jsem z toho dost nervózní:-)
13tis - dohoda, kdo má zájem dejte vědět, třeba se domluvíme!
Škoda že nemá navigaci,jinak bych ho vzal, ale asi vezmu pioneera avic d3
cendler......tak zrovna Pio není ta nej,nej volba. Jsou lepší a levnější stroje...teda pokud koukáš po novém.
kamil306: jaké je stáří toho DDX ? Příslušenství ? Krabice.....atd. písni mi to do mailu nebo ICQ...
CTS.CZ : jasně to já vím, jsem koukal i na nové Kenwoody pro rok 2008 a ty už jsou s navigací a za moc pěkný peníze, jinak já toho Pioneera už měl, jenže mi ho ukradly, ale přemýšlím o něm zase, samo že né novým
Já nevím, jetý jsem to už koupil a žádný papíry nebo krabici nemám...pouze mi k tomu dali návod v ang:-) a samo dálku...jinak to přehrává úplně vše, včetně mp3 na dvd.
chystám se na alpinu 9886 s imprint procesorem, tak klidně výměna..
11999;-) zítra nafotím, ať tu jsou nějaký obrázky.

27.05.2008, 23:25 |
Zbyna Vymenil bych za Pioneer DEH-6900UB + doplatek
tak tady jsou nějaký fotky, omlouvám se za kvalitu, ale strašně špatně se to fotí...ten obraz je v reálu samo jinej (jako když se fotí monitor), ale pro info snad stačí...

Zbyna: Sory, ale chtěl bych alpinu, kdyžtak mi napiš na ICQ...
kamil306.....moje nabídka je 10t....včetně pošty.Pokud chceš tak mi písni na ICQ nebo mail.
Podmínka je že je to plně funkční..
do pátku to nechám za 11tis