Navštíveno 373x

Koupím subwoofer v uzavřený ozvučnici, budu ho napájet 4k.zesilovačem Toxic TX-1600, papírový výkon je 2x200W + 1x400W v můstku při 4ohmech RMS(tomu moc nevěřím). Potřeboval bych něco menšího s cenou tak do 4500,-kč
Děkuji za rady a nabídky
Sice jeste na novem shopu nemam vse, co umime, ale i tak se tam najde uz dost uzavrenak.. muzes si je dat do porovnani a pak si idealne vybrat..
[ Link ]

24.04.2008, 16:07 |
Lukhasek | Upraveno: 2008-04-24 16:07:41
Myslíte, že se z tohoto zesilovače dá doopravdy vyždímat těch papírových 400W RMS, 800W MAX?

24.04.2008, 16:22 |
xid Na 100% ne, pochybuju ze by dal 400W
xid: Kolik by mohlo být reálných?
ja pocitam okolo 300W RMS ..... proto jsem dal na prvni misto co jsem dal
Mám Hertze ES300 ještě rok v záruce, udělaná uzavřenka přesně 25L s 25mm MDF, chtěl bych za něj v bedně 2500Kč, škoda že jsi nenapsal ráno, dneska jsem byl v Mostě

24.04.2008, 19:54 |
xid Jak psal frenkie 300W a vic ani tuk mozna ze i min, nekdo mi rikal ze ty toxiky maj tak polovicni vykon a zvuk jak z 20let stary tesly :-D chtel jsem ho taky ale pak jsem dal radsi na radu a schanim neco lepsejsiho

24.04.2008, 21:53 |
Lukhasek | Upraveno: 2008-04-24 22:01:40
Tak se mi vyskytl ještě jeden problém, při zapojení zesilovače prozatím na přední repro se mi v reproduktorech ozývá praskání a zvuky motoru...
S minulou muzikou mi to nedělalo až s tímto zesilovačem když jsem si pohrál s GAIN :-(
Zkusil jsem odpojit origo odrušovací kondík a bylo to ještě hořší,používám kabeláž od SinusLive CA50 a napájení 16qmm, kabely jsou vedeny každý po jiné straně.
Poraďte jak tohoto problému zbavit?
Myslíte, že by to mohl vyřešit 1F kapacitor, čímž bych zabil dvě mouchy jednou ranou (odfiltrování zvlnění a zároveň vychytání odběrových špiček)?
na tvou sestavu kap vylozene nepotrebujes , ikdyz chtelo by jej to nekde pujcit a zkusit jestli nepomuze i od toho praskani,ale tam bych jeske zkontroloval kostru jestli je poradne udelana .... a to jak zes tak i baterku (jistota je jistota) nebo dat kondik na odruseni alternatoru napr.
[ Link ]
Frenkie: Uzemňovací body jsem prošel, ale vše bylo dotažené, pro jistotu jsem je ještě prostříknul kontaktolem. Bohužel neznám nikoho kdo by kap měl, takže mi bohužel nezbývá než ho koupit a modlit se, aby mi to rušení odfiltroval.