Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > new shop REVILOHIFI.cz

o Navštíveno 906x o
o 24.04.2008, 12:24 | CarMedia.cz
Jiz vcera jsme spustili novy shop..
Snazili jsme se co mozna nejvice rozsirit moznosti zakazniku ziskat o danych produktech vice informaci a co nejlepsi moznost porovnavani a samozrejme mozne diskuse u jednotlivych produktu. Shop je ve fazi plneni sortimentem a parametru. V blizke budoucnosti bude zahrnuta i zakladni terminologie vlastnosti reproduktoru a zesilovacu.

Na zacatek jsme pro vas pripravili vyprodejovou akci s 25 procentni slevou na zesilovace Hifonics ZXI.
Nadale pretrvava vyprodejova akce na reproduktory Cunch GTS.. Vse samozrejme skladem..
vice informaci najdete zde.. [ Link ]

Do nabidky jsem zahrnul i zajimavy tlumici material AIV. Jiz jsem s nim tlumil cela auta, takze vim, ze se jedna o velice kvalitni material, ktery dle meho nazoru v nekterych smerech predci Sikadamp. Jeho rozmer je 50x50cm, coz je oproti Sikadampu vetsi. Meril jsem si tloustku a je tlustsi, nez 1,5mm , nez ma psano.. Na povrchu specialne upravena ALU folie, velice kvalitni samolepici vrstva, takze se nemusite bat lepit i stropy atd.. navic je pro lepsi transport zabalen v original obalu. Jediny neduh je, ze diky sve tuhosti doporucuji s nim pracovat v teplotach okolo 20 stupnu.. Samozrejme take skladem.. :-)
[ Link ]

o 24.04.2008, 21:31 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
no ja mel moznost si ten AIV material vyzkouset uz nikdy, i kdyz se nahrejval porad praska, blbe lepi a tlumici ucinek nic moc. tot me zkusenosti

sikadamp u mne stale vede
o 24.04.2008, 21:37 | MaxxT
ja jsem tlumil s AIV a zadny problem jsem s tim nemel..
o 24.04.2008, 21:39 | CarMedia.cz | Upraveno: 2008-04-24 21:44:07
za svým názorem si stojím.. abych řekl pravdu, praskla mě prvni tabule, kterou jsem vytáhl.. pak už žádná.. A co se týká přepažení koncernových otvorů na vytvoření ozvučnic, tak je podstatně lepší, jak Sika..
o 25.04.2008, 09:21 | Pagoš
Tak já přidám taky svůj názor. V první řadě musím říct, že materiál AIV byl několik dní/týdnů skladován v teplotě kolem 0°C, což pravděpodobně změnilo jeho vlastnosti. Ale pokud to tak je, nechtěl bych vidět, co udělá v autě v zimě. První mě teda dostalo to balení, čtverec 50x50 je v ruličce, následkem čehož pak plát má stále tendence být stále ruličkou, chápete :-) Při pokusu o jeho narovnání i za pomoci tepla se začaly ohyby lámat a rozpadat. Při aplikaci na precizně vyčištěný a odmaštěný plech se mu nechtělo držet, při tvarování kolem složitejších míst se dále rozpadal a praskal a navíc z něho odpadávala ta jakási bavlněno-hliníková fólie. I přesto jsem jedny celé dveře na vnitřním plechu dodělal. Po "poklepovém testu" jsem ale pochopil, že tudy cesta ke správně vytlumeným dveřím nevede a matroš šel zas dolu. A to že docela snadno. Znovu jsem dveře odmastil a nalepil sikadamp. Rozdíl byl znát ve značný ve prospěch sikadampu.

AIV

foto k příspěvku  od Pagoš

o 25.04.2008, 09:42 | Frenkie
ja AIV testoval zatezovou zkouskou (sice jsem dal jen kousek asi 10x10cm, nebot me zajimalo jaky je a jak drzi) - kdy jsem jej nalepil na neodmasteny povrch v garazi kde bylo asi 15 stupnu bez nahrivani, potom jej prenesl do mistnosti ktera mela asi 22 stupnu tak na 30 minut a potom pres noc sem jej dal ven do teploty v minusovych hodnotach (presne nevim kolik bylo ale hadam neco mezi -5 az -10). a takto jsem to prenasel z pokoje do garaze a ven tyden a stale perfektne drzi. jedine co se castecne uvolnilo je ta folie, ale za to asi si muzu spis sam nez te by nedrzela. na kufr(a asi i vnejsi plech dveri) hodlam pouzit toto [ Link ] a dam vedet jak se s tim pracovalo
o 25.04.2008, 12:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
no asi jsme meli rozbity aiv, ja tohle nechci videt :-)
o 25.04.2008, 15:22 | whiskadelic
jesi na fotce je ten s tou jakoze skelnou vrstvou, s tou latkou, tak to sem zkousel taky a uz nikdy. kdyz chces aby to poradne prilnulo, musis tlacit a to se odlepilo a roztrhalo. takze taky nikdy vice, to spis platy od sinus live. tlusty, nahrat na topeni a lepi jak blazen a pak krasne zatuhnou a drzi. tady to se droli, stipe a moc nedrzi.
o 25.04.2008, 17:17 | CarMedia.cz
whiskadelic, to si s něčím pleteš.. tohle na sobě skelnou vrstvu nemá..
o 27.04.2008, 16:48 | whiskadelic
no je to taskovy vlakno, latka.. je to podobny jak na fotce....to je fuk :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.