Navštíveno 1046x

kompletní kabeláž od SinusLive 50qmm, pojistkové pouzdro od firmy Carpower pojistka ANL 100A. Duál bandpasová bedna HIFONICS ZEUS (PC: 21.000,- !)2400w MAX/1200 RMS,originál bedna stavěná na tlak!! zesilovač high end nejvyšší řady od JBL digitální monoblok GTI ( PC: 35.000,- !) s dálkovým ovládáním a stavovým displejem umožňuje číst aktuální výkon ve wattech, aktuální příkon v Amp., příkon ve voltech, teplotu v 0C a 0F. PRODEJ JEN KOMPLET CELÉ HUDBY CENA 23.000,- ! SILNÝ AKUSTICKÝ TLAK PERFEKTNĚ TLAČÍ NUTNO SLYŠET HUDBA STAVĚNÁ NA SOUTĚŽE! + ZDARMA DRUHÁ HUDBA ZESILOVAČ 4KANÁL RENEGADE 1100w MAX + KOMPLET KABELÁŽ 35qmm WOOFER KENWOOD 600W ! ICQ: 449-647-021 FOTKY POŠLU PŘEZ ICQ.
highend? to snad ne...
takovyhle mystifikace pro lidi co tomu nerozumi, bych okamzite mazal - text inzeratu by mel byt pravdivy a ne sem napsat cokoliv jenom aby clovek koupil...
zajimalo by me na jake soutezi by takova sestava uspela

17.04.2008, 11:38 |
Yawor 5 proti 5ti ;o)
to by se (M) umazali, navíc rozhodovat co je a co už není High End bych jim tedy nezáviděl :o)
IMHO - Teď spíš právě přichází čas nás, ostatních uživatelů fora, aby spojení High End a výše uvedené komponenty uvedli do správných mezí i pro méně informované uživatele. Přesně tak, jak si Milane udělal ;o)

17.04.2008, 11:43 |
kamil306 | Upraveno: 2008-04-17 11:43:25
no jestli můžu radit šamponovi, tak příště ty jednotlivý komponenty rozhaž pod sebe, šetři tou prííma omáčkou o displejích atd máš to nepřehledný...a hlavně to prodávej po částech, celý se to prodává dost těžko...
High End jak prase :-DDD
Tak ja mam Super High End v aute
a nejake Emmacy SUPER MEGA TURBO High End :-D
Tak kazdej si pod nazvem ,,High End" predstavuje neco jinyh ne? :-))
a jeste by me zajimalo na jakou soutez to bylo stavene a jak se umistnil ;-)

17.04.2008, 12:45 |
choze muhehe :-)

17.04.2008, 14:45 |
mendo uz som sa tesil ze niekto tu predava neake lampaciky a tu neake bucory....zmazat
nebo spíš dotyčnému nakopat do koulí :-)))))

17.04.2008, 17:12 |
Ricci END to je , ale bez HIGH :-)
Nevim mno taky my to jako HIGH END neprijde!ale co treba to nekdo koupi ale chtelo by to fotky!
ty pošle na ICQ;-) nevidíš to v té změti velkejch a malejch písmen?:-))
ctu tam carpower co na tom neni hi end cast veci tam neni zase nejhorsi krom toho nazvu renegade ale chtel bych si poslechnout ten ukrutnej tlak toho bandpasu ten jako fakt musi bejt ukrutnej
Von si asi myslí, že sme uplně blbý
Podle jeho aktivity asi jo! :o)
a jeje, autohifi se zase projevilo :D staci to napsat jednou a maximalne tak od moderatora, ale takhle zasirat inzerci???

18.04.2008, 15:33 |
dddd Bohužel, se to tu nejak moc rozmohlo psát do inzerátu high end,já za poslední dobu tech příspěvků viděl několik a vždy mně to nadzvedlo, vidím high end kouknu dovnitř a ono prd.
ale já jsem se na váš zavistivej názor vůbec neptal tak proč mi odepisujete?? ty co si psal že píšu omáčky o displeji tak mi ukaž tvůj zesík? běž spát kokote!
to že tady mám od idiotů 19 odpovědí
fakt je chceš vidět?:-) spát se mi nechce, kokote:-D
sampon: když se ti to tu nelíbí, tak co sem vůbec lezeš?????
Nevim o co ti jde?Clovek s takovouhle aktivitou by si tady nemel moc vyskakovat!!!
ja ti muj zesik ukazu rad
[ Link ] jinak kdybys mel zajem je k mani
a mimochodem, byla to rada, jestli jsi to nepochopil...bohužel takoví lidi se tu nějak poslední dobou množí...měl by sis šampóne uvedomit, že každej druhej tu má muziku dražší (i několikrát) než ty a napsat nadpis highend, si koleduje o takovou diskuzi, vzhledem k tomu, co doopravdy prodáváš.
Ale škoda mluvit, píšeš druhej příspěvek a už nadáváš do kokotů...takhle tu budeš mít rychlej konec, jako ta hromada před tebou.
Milan-prohifi.cz (P) na tvuj dotaz kde by takova hudba uspela no kdyz to hodiz u tesca na parking tak to nekdo rychle rozebere a to je uspech jako svin
tohle je taky dobry cituji: aktuální příkon v Amp., příkon ve voltech
a pak to este meri teplotu ovzdusi v km/h
sampon: z njevetsi pravdepodobnosti jsou tohle byvale komponenty ktere jsem kdysi davno kupoval a pozdeji prodal jednomu mistnimu clenovi. V dobe kdy jsem je prodaval tak jsem za ne chtel kolem 17ti tusim. Zesik je za 8 prodejny hodne na hrane. To je jedinej high end co mas, jedine tenhle zesik totiz za neco stoji. Zvuk z toho bandpasu je prisernej, jen uhuhlany hluboky basy ktery je slyset na kilometry ale na normalni poslech uplne k nicemu. nerikam ze je spatnej ale pokud neposlouchas jen RnB hip hop a rap tak tohle neni uplne to pravy.
Prodejni cena tak maximalne 15 a budes rad ze se toho zbavis ;-)
jinak u me v aute tahle sestava 140 dB, u clovicka kterymu jsem to prodal 143,7 tusim takze neco to zatlaci ale na souteze? :-) uz davno ne ;-)