Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: aktivní subwoofer

o Navštíveno 529x o
o 13.04.2008, 14:46 | paymen
koupim použitej aktivní subwoofer
nejlépe PIONEER TS-WX20LPA

o 13.04.2008, 22:06 | audioland.cz
Sice nový ale v akci..a dle mě rozhodně lepší jak Pioneer!

Jedná se Focal, nový, nepoužitý, 2 roky záruka, jen lehce poškozená krabice

[ Link ]
o 14.04.2008, 16:22 | paymen
no škoda,já radši něco mírně jetýho,ten focal by asi nebyl špatnej ale je to na mě momentálně dost :-),jo a ještě jsem zapopměl napsat že to bude do auta peugeot partner,jestli má prostor na něco vliv, teda
o 14.04.2008, 19:50 | audioland.cz
No myslím, že zrovna za tyto peníze toho Pioneera jetýho nekoupíš :) no však uvidíš, snad se něco povede.
o 14.04.2008, 19:53 | paymen
jj,už mám jednoho rozjednanýho,ale dík
nemáte někdo zkušenosti s tim,jak ten pioneer hraje?diky moc
o 15.04.2008, 01:26 | Frenkie
Palmer za 5000 jsem pred pul rokem prodaval toho pioneera pac nikdo nechtel dat vic a to byl par mesicu starej,ale kamos na to spechal tak byl rad , ze se prodal.Paymen na to co to je zac hraje dobre, teda spis umi solidne zatlacit. nejake SQ od toho necekej, to bych rekl ze ten focal bude cistejsi
o 15.04.2008, 20:06 | paymen
Frenkie: díky za informaci,jde mi o to,aby to umělo pěkné basy(trošku i hlasitěji :-)),ovšem teď jsem zjistil,že do opravy auta nacpu mnohem více peněz,než jsem původně čekal,takže do něčeho pujdu až tak za měsíc,o se dá dělat.
Byl mi teď nábídnut tenhle pioneer,2 roky starý s cenou kolem 5 tisíc,tak nevim no.
o 15.04.2008, 20:07 | paymen
anebo snad ty peníze vrazit do pořádnýh komp????
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.457 sekund.