Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: JVC KD-SH99R

o Navštíveno 410x o
o 13.04.2008, 13:51 | Zombik
JVC KD-SH99R, CDR/RW/MP3, vyjímatelný barevný LCD panel naklápěcí ve 3polohách, 24bit. DAc převodník,4x50W,3x cinch výstup (line out rear, front, subwoofer),line in vstup, na panelu aux vstup, RDS EON, zobraz. tagu,3 pásm.parametrický equalizer

další info: (převzato)

- 4 x 50 W Ausgangsleistung
- Motorbetriebenes Aluminiumbedienteil (Farbe: silber)
- HS-IIIi Tuner
- Multi-Bit 1-Bit DAC (24 Bit Auflösung)
- CD-R / CD-RW-kompatibel
- MP3-kompatibel
- iEQ
- Vergoldete Lineausgänge (2 Paar), 4V Lineausgangspegel
- Subwoofer-Ausgänge mit Lautstärkeregler
- Regelbarer Line- bzw. AUX-Eingang auf der Frontplatte
- DVD- / Videorecorder-Steuerung
- DAB Basic Control II
- Pop-Out Multifunktionsdrehregler
- Drahtlose Multifunktionsfernbedienung
- CD-Textanzeige
- Vorverstärkerfader
- Super Bass-Regler
- CD-Wechslersteuerung
- Weiße LED-Hintergrundbeleuchtung
- Mehrfarbiges Punktmatrix-LC-Display mit Kontrasteinstellung
- Mobiltelefon-Stummschaltung
- Tuner mit 24 Senderspeicher (18 FM / 6 AM), RDS, TA, Autostore

při konci reprodukce zvuku (přechod na jinou skladbu, ztlumení na 0, vypnutí) se ozve lupnutí do repráků, když jsem to měl v "sestavě" bez zesíku nebylo to nějak výrazné, pak jsem přidal zesík a začalo mi to vadit, nemám to kde nechat opravit tak prodávám, cena:1.500,-

foto k příspěvku  od Zombik

o 13.04.2008, 22:16 | panmraz | Upraveno: 2008-04-13 22:26:40
Moc dobré rádio, mám ho taky a přemýšlím, že tohle vezmu na součástky, za ty prachy je to zadarmo.Ještě se musím poradit s Hoffem, od toho jsem to své koupil DD))
o 13.04.2008, 23:14 | panmraz
Tak s Hoffem už jsem se poradil, mněl bych o něj zájem, ale ta cena by prý mohla jít o něco málo dolů, pokud je tak poškozeno, jak tu popisuješ.
Co ty na to, půjdeš dolů, nebo je to pevná cena??Díky
o 13.04.2008, 23:22 | hoff
no a viděl bych to na osobní předání po vyzkoušení . . . rámeček je?
Majitel ho asi moc nešetřil dle odření toho panelu - to moje mělo jen jeden růžek . . .
o 14.04.2008, 13:50 | Zombik
Asi nešetřil, to máš pravdu, já to koupil i s autem :-) osobní vyzkoušení není problém, buď Světlá nad Sázavou, nebo Praha. rámeček není.

to panmraz: no moc se mi nechce, ale nějak se na ty ceně domluvíme, co 1300 jako pevná?
o 14.04.2008, 16:18 | panmraz
Ale jo, to by šlo.Jsem momentálně v Jihlavě, tak to budu mít do Světlí kousek.Napiš mi na emailovou adresu panmraz@seznam.cz, at se domluvíme na datumu převzetí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3448 sekund.