Navštíveno 529x

koupim nejake compa 165, doted jsem mel hertzy, tak bych asi rad zustal věrný značce,ale nebranim se nejake změně... nejradeji DSK, ESK 165.... diky

17.03.2008, 14:43 |
Augi Soundstream Van Gogh VG6C?
na rádio S6C poverbas, nebo pokud by se ti chtělo laborovat, tak třeba u-dimension EL6 a módnout vyhybku a dát biamp na přední kompa ! pokud rádiem živíš rádiem jen předem
kup moje Hsk tie su na tom lepsie ako Dsk alebo Esk
na rádio je to myslím nevhodné, jak Van Goghy tak DSK s 150RMS
Předpokládám, že jdoizo nemyslel DSKčka, ale HSKčka.
Jinak DSKčka mám skladem, za 1890 můžou být tvoje.
Osobně bych šel raději do ověřené kvality, Helix Dark Blue 62.1 nebo Powerbass S-6C, případně Crunch GTS 6.5C
Ghost: Dčko se mě připletlo
ja si myslim ze hertz je hodne overena kvalita lepsi nez naky ty powerbasy a dark blu mam, osobne komplet hertz a spicka hsk 165 vzadu hsk130 a 2*25 hx subwoofer k tomu mam audison lrx mono a ctyrkanal a kvalita zarucena chtel bych slyset tu powerbassovou kvalitu na ty hertze to nema........
Autohifiněco: myslím si že se s tenou ani já či passaťák přít nebude, myslim že jsme 20x objektivnější než ty, jiank nic proti tobě,ale plést tu lidi svým názorem, bez jakékoliv prokázané praxe, osobně mám přez 5let zkušeností s autohifi ozvučením a touto problematikou dá se říci na profesionální urovni.
Myslím že mluvím i pasatakovi z duše
nevím, čím víc toto doplnit.. Spíš být tebou, tak bych si raději přečetl úvodní příspěvek a k tomu doplnil.. porovnávat řady jen tak mezi sebou asi není to nejšťastnější řešení.. DSK, ESK řady jsou rozhodně cenově, ale i kvalitativně někde jinde, než řada HSK, proto jsem napsal svůj objektivní názor, který je podložen z praxe a to s reproduktory ve stejné cenové kategorii, ale kvalitativní dosti lepší.. Nic víc bych k tomu asi neřekl.. pane autohifistajmajku
ste trapny oba dva me jedno ze mate praxi 5let to mam ija muj strejda ma totiz autohifi uz nejekej ten poatek a vym tez o co de i to ze hertz dsk jsou zakladni esk jsou energy a hsk jsou hi energy kazdej prodava svoje znacky ale ja si za hertzem stojim a strejc prave ty hertze prodava vc audisona a audiocompu takze spete dal vy dva nazdar