Navštíveno 445x

16.03.2008, 11:06 |
Fída Ahoj všichni prodám woofer carpower blackbass 12 je nehraný je v ozvučnici a hraje super, je to dvoucívka 2*200RMS, citlivost 87 db cena 3500,- kč jsem ochoten slevit
je se zárukou ještě rok a půl icq 287-874-527, tel 604/858996

měl jsem ho taky, hraje super, za ty prachy uslyšíte dobrý hloubky, akorát si myslim, že Fída je s tim zesikem moc neslyšel :o) ale aspoň je jistota, že Blackovi nic neni :o) sorry za ot.....

16.03.2008, 14:34 |
Fída jojo ale slyšel ale nebyl to žádnej rachot a jinak i tak to postačovalo že po 14 dnech šel ven kuli přítelkyni a taky chystám něco jiného tak případní zájemci pište
Sorry za OT, ale tento sw mám, krmím ho HPBčkem 1502 hraje velice kvalitně ale je naprosto nenakrmen, takže tou jebkou čínskou, kterou ho krmíš, tak ani zdaleka nedosahuje kvalit HPB a ještě tuplem nenakrmý toho Blackbasse.
ahoj. mohl bys mi sem pls napsat rozmery ty ozvucnice? ma to vzadu úkos? to je delany z 25mm MDF? kolik litrů?
THX :)
ahoj. mohl bys mi sem pls napsat rozmery ty ozvucnice? ma to vzadu úkos? to je delany z 25mm MDF? kolik litrů?

21.03.2008, 11:27 |
Fída ahoj ozvučnice je děláná jednou firmou přímo na tento woofer, jinak je to stále aktuální pokud má někdo zájem napište jsem ochoten se na ceně dohodnout