Navštíveno 594x

rádio je staré cca 1 rok,tudíž ještě v záruce
,je s dálkovým ovládáním,má čelní USB,čte bez problému
cena 3500,-
dále tu je basový box Spektron SBP 1200IL 500W s modrým podsvícením cena 2500,-(též ještě rok v záruce)
a pak jsem vyhrabal 2x basové repro Conrad 15",250W 4ohm,model DYH-1530(předchozí majitel natřel membránu černou lihovkou...pako), cena 600 za oba
email:benderbeer@seznam.cz

no dejme tomu i s poštovnym,rádiu nic není,věci prodávám,jelikož potřebuju mít na opravu auta :-)
jinak je to rádio Clarion DXZ 588RUSB,s rádiem maximální spokojenost
A máš reálné foto? odkud jsi?
real foto

jsem z kolína

jo a co je ten SLIDETRAK mělo by to být něco s displeyem na ikoně je prst na displey. To je ten displei tak poškrábaný nebo to jen klame?
je to takovej vrhchní kryt na displai kterym se hejbe doleva a dopava(další písnička...),není to zas tak počkrábaný,blesk ti ukáže i to co normálně nevidíš,běžné opotřebení
Dám ti ještě vědět. Víš jak já mám na displeji ještě origo krycí folii nějak mi tam nevadila tak sem jí tam nechal.
Kdyžtak jestli máš více reálných fotek tak je sem nahoď.
já to rádio nekupoval navý a fólie už tam nebyla
foto subwooferu

nějaký ty fotky teda,ale to by se muselo vidět holt

je to 588 nebo 578 ?někde uvadíš 588 jedno a na fotkach je 578.
jo tak to se omlouvám,je to 578
3.000,- a odpoledne si pro něj přijedu. jsem ze zásmuk.
Tak to radio padá když máš zájemce pust ho dál.
nechám ho tedy za 3300,když to bude takhle rychle
tel.je kdyžtak 728018601,jsem doma,vyhovovalo by to co nejdřív
kovový montážní rámeček packy na vytahování,návod, jsou?
kromě rámečku,ten jsem nedostal ani já,ale bezproblemu drží i po pioneeru
jaky to ma vzadu konektory? potřebuju 2x iso
to je ono,pak jde ještě od isokonektorů jeden do rádia
a ten maš k tomu taky? to je takovej plochej?
to je origo do rádia a do něj se dávaj ty isokonektory(jeden na repro a druhej na napájení,paměť..) přece,jo je u toho
jj,vim clariona jsem měl doted. ale moje cenová nabídka plati a zvlašťpokud je to bez ramečku. 3.000,-.do 14 hodin bych byl u tebe v kolíně.:-)
jo tak za 3300 i tim rámečkem,jinak nic
oka. muj foun je 605 229815 písni mi tvoji adress.máš to ještě v aute kvuli vyzkoušení?
jo je v autě,nejjednodušši předání bude na tom čtvercovym parkovišti jak je u nemocnice,na začátku kolína cca ve 2 ?
oka kdyby něco tak se ozvu,mám stříbrnou oktu kombika.
takže rádio je prodaný,ale oopravdu se mu ven nechtělo,děkuji za trpělivost novému majiteli :-)