Navštíveno 992x

vypada to velice podobne jako treba tecsound s alu folii,je to samolepici,"asfaltove". Byl by o to zájem?

foto

Pokud se jedna o ten materiál co je urcen tusim na strechy tak nic moc, je to moc měkké na použití v autě. Měla by to být role o rozměru 1x15 metru pokud se nepletu
jj jde o neco podobneho,neni to na strechy,ale myslim ze pokud se pouzije napr. 2 nebo 3 vrstvy tak to musi zpevnit dost ne?
samozřejmě že to bude lepší než třeba originál igelit mezi tapecem a dvěřma ale zázraky bych nečekal neb to přece jen prodávaj v bauhausu a ten má od autohifi daleko :)
Kolik chceš za m2? nějak mi pořád drnčí tapec, tak že bych ho ještě podlepil
kamarad to mal doma a minuly tyžden som to skusil nahriať teplovzdušnou pištoľou... roztieklo sa to a smrdelo :P ja bych to do auta nedaval...
jj, von už tapík když je za tapecem tak v létě poustí a pak se třeba napelí na vokno a při stáhnutí a vytáhnutí se tam rozmázne :))
tohle bych fakt nedoporučoval taky do auta, v lětě je v interiéru klidně 45stupnu a vlízt do auta smrdícího po asfaltu bych nechtěl.....
No hosi take jsem uz stim pracoval a nerekl bych ze jeto spatne
urcite lepsi nez tapajomat ktere nedrzi oproti tomuhle
a v lete urcite netece jak pise nismo ;-)
Ja osobne mam dobre zkusenosti a za tu cenu co to stoji je to dost dobre!!!
jestly to v létě nesmrdí po asfaltu tak kolik stojí m2 ?:)))
nesmrdi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12.03.2008, 13:23 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-03-12 13:24:15
tak ten m2 ?:))) zájem by teda byl když s tim sou zkušenosti :) co stojí celá role ?
no ja to neprodavam tak nevim kolik za to chce
jinak ja mel m2 za 430,- Kc
Jak se to jmenuje že bych to koupil do kufru nebo kolik to stojí od tebe odkud jsi..
já sem to viděl v bauhausu asi za 4k takovouhle nějakou roli .... jestly měla 15 nevim ale bylo to podobný . .. . šmatal sem tam na to neb mě to taky zaujalo ;-))
jako za těch 430/m bych radci koupil neco do auta a ne na strechy :P
opravdu to nesmrdi, presne jako pise kleneex ale je to fakt hodne mekky, takze jako odstraneni nejakych drobnych rezonanci to poslouzi ale u vetsich uz ne. Z hlediska hluku temer beze zmen.
ja to mam jako podklad a na tom Brax ;-)
ideal a levne..
kleneex: to me staci sikadamp a mam to rychleji a porad levneji heč :P :-)))))
neser ;-)
a pristi tyden me snad uz dojdou z UK nove kola a budu mit hotove prahy ...
no neke :) tak to se pak dojed ukazat
k nam na firmu :)

12.03.2008, 23:25 |
NiMMiC | Upraveno: 2008-03-12 23:32:48
sirka je asi 30cm,takze bych nechal pas o delce 1m za 100,- ? kdyby nekdo chtel neni problem se domluvit i na sleve pri vetsim mnozstvi. ja s tim tlumil dvere,dobre se s tim dela,drzi pevne a myslim ze lepsi nez samotny plech :) zitra to zkusim pod horkovzduskou jak se bude chovat.
Něco bych vzal...máš to na mailu.Díky
včera jsem zkoušel co to teda dělá pod teplem:
při 100°C plát na plechu jen trošku změkl, pri 250°C změkl jestě víc,ale lepidlo vůbec (!) nepovolilo a vůcen nic nesmrdělo,nepálilo se to,ani neteklo jako třeba asfalt... :)
ja si to taky myslel,ale pro jistotu jsem to zkusil ;)
ještě pár metrů mám,nechce nikdo?! :)