Navštíveno 351x

Potřebuju něco v kvalitě basic low noise, ale jen tak asi 20-30cm, vyrábí se něco takovýho nebo budu muset vyrobit? potřebuju to k dálce na sw...

06.03.2008, 17:47 |
DaveX Nedávno jsem se ptal na podobný dotaz a poradili mi vyrobit si to :) btw... někde jsem viděl ve shopu 0,5m káble.... jinak sry za OT
to nebylo OT:-)) půl metru jsem taky sehnal...jen je to strašně moc...od rádia k té krabičce to bude max 20cm a rádio ty kábly má taky docela dlouhý...tak asi mrknu po metráži..
Mám na prodej 1m Stinger Expert 3ks, zbyly mě z procáku ,,, špičkové signály, lepšé jako basic low,,,,
tak si urob sám, na tu délku se za hotový kabely nedostaneš
mame signaly Fusion v metrazi i samostatne koncovky Fusion

06.03.2008, 23:16 |
Kapka (M)
tohle jsem taky resil kdysi...potreboval jsem jenom kratounke propojky mezi procakem a zesilovacema...nakonec jsem si udelam sam na miru presne...asi ti nic jineho nezbyde...
a měl bys doporučení? v metráži toho moc není - DLS, sinus a ten Fusion. DLS vypadá nejlíp i když není 3x stíněný...co za koncovky na to, je tam nějakej zásadní rozdíl?
nechapem, preco ti vadi 0,5m je to bezna hifi-dlzka a kupiletne v kazdom hifi obchode.... ake kable bezne neletujes a nemas letovacku s regulovanou teplotou, tak sa do toho nepustaj....nejde o to, len naletovat, ale aj poriadne bez toho aby si prilis hrial kabel/ koncovku....osobne som od autohifikablov ustupil... netreba koleso vymyslat odznova...
a já nechápu tebe, s klidem by mi stačilo 15cm, tak nevím, proč tam rvát půl nebo celej metr...ta šachta pro rádio není nekonečná a i tak tam té elektriky je až moc...to se musí letovat všechny?

07.03.2008, 17:08 |
Kapka (M)
delal jsem to z kabelu DLS Pro a k tomu cince DLS...
[ Link ] pisni Pavlovi,on ti poradi a mozna i udela na miru...mel jsem je od nej...
ak ti treba len 15cm, tak pozri na ebayi v hifi "jumper" su to 15-20cm dlhe cinche, ktore sa davaju medzi predzosik a koncovy stupen...