Navštíveno 850x

Předběžně nabízim k prodej Soundstream Rub icon 500.2.Je v super stavu,hraje jako ďábel :)
změřeno 2 krat 120w rms 4 ohm,2 krat 210w rms 2 ohm a do můstku na dva ohmy dává 520 rms.
Je to ještě ruční americká práce....
Komponentní repro Phase Linear audiophille six,2 krat 120 w RMS.Hraný asi pul roku,předtim nový,mají 4 vyhybky,umožnují bi-amp a bi-wire.
Jestli má někdo zájem,tak se na ceně domluvíme.
Jo ještě jsem zapoměl,přebývá mi malej dvoukanál Audison srx.2 krat 65 w rms.Stáří asi dva měsíce,záruka.....
důvod tus na genesis :)
tak mi pls šoupni info na mail
no skus napisat nejake info aj mne

03.03.2008, 06:45 |
buddha | Upraveno: 2008-03-03 06:49:05
neni to tajný :)
cena SS 6 tis,Phase 3,5 tis,SRX 1,8 tis
dohoda možná,pokupě dobrá nabídka :)
první je midi,králiku mužu ti ho osobně předvést,přebejvám kousíček od tebe
mi zmizla fotka :(

jo je k němu krabice a návod,nejsem si vědom poškození
phase jsou rozjednaný,ale mam fotky....
v čem je trabl s tim zesikem? cena? nechapu :)

120w rms

mam k tomu i kabely,z bezkyslíkatý mědi
budha: v pohode, ja jen jakej to ma design ale ted koukam ze ja mam uz dva Rubicony Lil´Wonder a premyslim zda bych to vyuzil nebo ne :-)
ještě vyhybky,předběžně mam dva zájemce :)

kral007: kdyžtak napiš,udělám ti cenu za tu resuscitaci a případně bys to doladil :)
Phase prodaný,ještě jednou se omlouvám Michale...
Jakýmsi nedopatřením mi zůstaly v ruce epesní výšky.Morel MT22 i s vyhybkama.Vyhybky umožnují by amping,takže se zapojením by neměl být až takový problem.Jsou nový,se zárukou. Je možný jen výšky a jen vyhybky.Je to lákavý pro někoho kdo chce aktiv.Mám k tomu malýho audisona,se kterým budou hrát super.Případně mi asi zbyla i kabeláž.Cena jen po icq nebo mail.
audison rezervovanej do neděle cca....
Aktuální:
Rubicon 500.2 5.500 kč
Mt 22 plus vyhybka cena dohodou
subík Hertz hx 300 d (6oo w rms,dvoucívka 4 ohm)v basreflexový bedně,laděnej na hip hop....nevhodná koupě :) 3200 kč
Clarion 958 dohoda
kontak icq mail idealně
díky
rubicon prodanej,hertz prodanej