Navštíveno 947x

22.02.2008, 12:40 |
MACH | Upraveno: 2008-02-22 12:42:27
Zdar hifisti-sháním pro kolegu něco pro ozvučení bmw z3. Nějaké lepší rádio-Alpine.Clarion apod. a nějaké kvalitní a citlivé kompa 13cm. Ještě bych potřeboval i poradit,ja lépe ozvučit zadek auta-je to kabrio a je tam houby místa. Viděl jsem na netu nějakou laminátovou zástavbu,ale tak dalece modelářsky bych jít nechtěl. Nemáte někdo zkušenost? Díky
Uved v jakych cenach se maji komponenty pohybovat, co posloucha, jestli chce dvd, nebo obyc cd.. vice se rozepis..
kamos ma Z3 a je tam opravdu malo mista..
Zakladem jsou kvalitni kompa se zesikem, treba mu to bude stacit a na sw se vykasle.. Jinak neco s malou ozvucnici, je hodne znacek, koukl bych se po JL, Focal..

22.02.2008, 15:55 |
MACH Tak ty kompa tak asi 3-4 tis. Rádio jen na cd,ale kvalitní-zes na ty kompa by byl asi vhodnej,ale asi bych to nechal krmené rádiem. Spíš nějaké citlivější repra.Píšeš že zes. ja základ,ale jsou to jen 13cm repra-půjde to až tak radikálně poznat? Já tak malé repra ve vlastním autě nemám,tak nemám ani zkušenost.A co teda ten zadek,jak to má ten kámoš? Ne že bych chtěl opisovat,ale jestli to hraje a je to osvědčené...
No basak hledej podle me tedy v uzavrence!(nejmene mista)!A ty kompa bych volil mozna nejake od Hertz ty maji hodne dobre na radia!
Kicker18 a na to jsi přišel jak ?
jejda ja zapomel ze 13cm repro..
to bude sw treba,no..
Volil bych 4kanal, na nej kompa a sw..
porad neuvadis v jakych financich se to ma pohybovat.. bez toho se varit neda

23.02.2008, 12:50 |
Augi Mam Phase Linear Audiophile 5 za rozumnou cenu. kdyztak mi napis na mail.