Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Predam Sikadamp 630

o Navštíveno 3634x o
o 18.02.2008, 17:10 | Jurasek
Sikadamp samolepiaci butyl-kaučukový plat s hlinikovou foliou
Pouziva sa na tlmenie dveri, kufra, podlahy a stropu a vsade tam kde treba zamedzit neziaducim vybraciam. Pri vytlmeni a uzavreti dveri budu reproduktory hrat ovela presnejsie a zaznamenate znacny narast basov v celej skale frequencii. Ma rovnako vyborne tlmiace vlastnosti ako ma dynamat extreme ktory je vsak drahsi.

Rozmery: 80x20cm hrubka 1,75mm.
Balenie: 20 platov

Cena je 170czk za plat resp 3400czk za balenie.

Predavam len cele balenia.
Moznost poslania postou

ICQ: 263-300-183, duricek86@hotmail.com alebo 0915765268 Nitra

o 18.02.2008, 17:19 | Jurasek

foto k příspěvku  od Jurasek

o 18.02.2008, 17:19 | Jurasek

o 18.02.2008, 17:20 | Jurasek

o 18.02.2008, 19:05 | Jurasek
Cena s postovnym 3700czk

Pri odbere 5 a viac kartonov zlava alebo doprava do Ostravy, Brna a okolia zdarma!!!
o 18.02.2008, 20:10 | BMW_318iS
Jurasek: koledujes si o opravdu velmi velky problem, v brzke dobe te bude kontaktovat Spolecnost Sika SK
o 18.02.2008, 20:27 | Tomášek
nejak nechapu :-O
o 18.02.2008, 21:04 | BMW_318iS
jeden z nejvetsich odberatelu ktery odebira za nekolik milionu rocne dokonce nenakupuje za tuhle cenu co to tady nabizis takze pocitej ze Sikadamp 630 uz moc dlouho prodavat nebudes. Dnes i molal zastupce pro CR jestli je pravda co slysel ze se objevil na internetu prodej tohoto materialu za temer polovinu katalogove ceny a pod 248kc ktera byla stanovena jako minimalni prodejni internetova cena. Takze o tobe jiz vi a pry udelaji veskere potrebne kroky aby tomu zabranily. Nevim jak moc si vazis toho ze si ziskal moznost prodavat tento material ale za sebe ti muzu rict ze neni umeni prodavat brutalne pod cenu ale umeni prodavat tak aby byly vsechny strany spokojene.
o 18.02.2008, 21:20 | Frenkie
Jako jeden z prodejců Sikadampu 630, který též nabízím souhlasím s BMW_318iS
o 18.02.2008, 21:20 | Tomášek
kuwa a jakto ze tak levne???
o 18.02.2008, 21:55 | BMW_318iS
protoze se asi dotycny snazi znicit prodejni ceny u nas a na SK kde jsou jesty vyzsi a nebere v potaz katalogove ceny Siky. Jak rikam, Sika uz me kontaktovala a ja jim to potvrdil , ted uz zaezi jak se zachova Sika SK ale ze strany CZ Siky je hodne vekle rozhorceni a bylo mi oznameno ze to pujde jeste dal a neskonci to jen tak napomenutim apod.

Nedokazu si predstavit kdyz by nahodou ten odberatel zjistil za kolik to tady Jurasek nabizi, to by pak sika prisla o nekolik desitek milionu, vratilo by se ji obrovske mnozstvi materialu a pak by s radosti mohla podekovat veselemu prodejci nekde z Nitry ktery od nich nakoupil za par desitek tisic a snazi se vydelat par korun.
o 18.02.2008, 21:56 | Fridom | Upraveno: 2008-02-18 22:01:53
Tak rychle nakupovat, než mu to zatrhnou :o DDD
Aktivita -2 tak to je síla, to jsem ani nevěděl že de :DDD, sorry za OT.
o 18.02.2008, 22:02 | cendler
už se perou, už se perou a zááákazník se směje :-))))))
o 18.02.2008, 22:05 | BMW_318iS
cendler: taky by ti nebylo do smichu kdyby si bral sikadamp cca rok s odberem nekolik desitek tisic mesicne a enjaky lojzek z vydlakova prodaval pod cenu tak aby nemel konkurenci, ja pod cenu jit nemuzu pac bych okamzite ztratil moznost toto zbozi nakupovat
o 18.02.2008, 22:12 | cendler
BMW_318iS: jasně já tě uplně chápu, ale jak píšu - zákazník se směje s ohledem na cenu, za kolik by to teda možná od něj možná koupil
o 18.02.2008, 22:47 | Jurasek
Nuz nemozem za to ze som toho nakupil viac ako som potreboval pre svoje ucely a teraz to potrebujem predat lebo treba love. Nikde som nenapisal ze toho mam xyx krabic.....
o 18.02.2008, 22:49 | BMW_318iS
Jurasek?¨: Sika CZ mi oznamila ze behem zitrka proti tomu rádně zakročí, tak abys nebyl překvapen
o 18.02.2008, 22:51 | BMW_318iS
nerikej mi ze sis koupil 5a vic kartonu pro svoje ucely :-DDDD
o 18.02.2008, 23:15 | spaly_s
divejte jako kdyz se kupuje neco tady na bazaru a on neni prodejce
tak proc by nemohl dat cenu i na 100 kc na plato...kdyb byl prodejce tak nereknu ale proste nekde se to ukradlo ,nebo se to nekde nakoupilo za cenu za kterou clovek nemuze a proste ted se to potrebuje prodat
o 18.02.2008, 23:19 | Fridom
ale mozna jo, taky uz jsem mel tak 3 x komplet muziku do auta a vse jsem to prodal pod cenu a bylo to taky jen pro me ucely. Ale tak nevim no, to se uvidi kolik toho nakoupil ;-) Jestli tlumi jako ja, tak proc ne : o DDD
o 18.02.2008, 23:23 | Jurasek
Vyrataj si kolko potrebujes tlmenia na postavenie poriadneho sutazneho auta na dB drag + na sedan pre vlasne ucely!!!
o 18.02.2008, 23:25 | spaly_s
BMW...ja kdyz si koupim do auta 6 paru repraku ktere maji stanovenou cenu a pak mi sejde ze sestaveni a potrbeuju penize tak to pordam o neco mene, tak na me zvaoleas vyrobce ?
o 18.02.2008, 23:27 | Tomášek
jj trosku souhlas se spaly_s
o 18.02.2008, 23:33 | Jurasek
Presne tak. Mi nevrav ze ked chces komplet vytlmit auto od podlahy cez strop kufor a prepazku od motora + dvere semozrejme ze nepotrebujes minimalne 3 krabice. Skor 4 by som povedal..............
o 18.02.2008, 23:38 | spaly_s
jurasek: proste inzerat vyznel ze toho mas tuny..bmw jakoz hlavni dodavatel se nasral protoze jsi pod cenou :)
o 18.02.2008, 23:43 | Jurasek
Keby viem tak to predavam po tych 100czk :))))
o 19.02.2008, 00:03 | M.a.R.i
Na přední dveře by stačilo 10plátů?
o 19.02.2008, 00:08 | Jurasek
Urcite vystaci, ale musis najst niekoho kto este zobere dalsich 10 platov lebo po castiach sa mi to nechce posielat.
o 19.02.2008, 00:09 | kamil306
M.a.R.i: Raději si to pořádně spočítej, mě na dvoje dveře vyšlo nějakých 18plátů...mám 3dv.
o 19.02.2008, 00:36 | spaly_s
pri obyc tlumeni staci 10 platu no ne obyc ale tak normlanim kdyz chce lepsi tak pasta plus sika a tak dale koukni na fridoma jak to ma : to tak jedny dvere 15kg siky :D
o 19.02.2008, 00:36 | spaly_s
sry 15kg tlumeni
o 19.02.2008, 00:53 | doronel
Pokud vím, byl tento inzerát už jednou smazán [ Link ] . Podle mě správně, protože se jedná o inzerát komerčního charakteru.
Stačí ale zaplatit půl kila a můžeš si tu prodávat co chceš. To mě hlava prostě nebere. :-(
o 19.02.2008, 00:57 | Frenkie
to Jurasek hele kolik tech beden vubec mas? no mozna kdyby jsi to napsal hned tak kvuli tomu nemusel byt takovej poprask a taky si mohl uvest nejake info (treba i kde bylo por. zakoupeno atak), ktere by dalo tomu celemu vetsi pruhlednost. takto to vypada jako bys byl normalni prodejce, kterej chce takto poskodit trh , na druhou stranu zde mohli zasahnout i moderatori , nebot je tu naznak , ze tento inzerat porusuje pravidlo 6 o zakazu komerčních inzerátů , kterej by tez celou situaci vysvetlil.
o 19.02.2008, 06:52 | cendler
spaly_s : Fridom je extrém, ten sotva zavře dveře, jak jsou těžký :-)))
o 19.02.2008, 08:38 | Smrada (M)
Jurasek: Nedelej, ze ses ten ublizenej, pac vsichni prodejci vi, ze si to rozhodne nemel pro sve soukrome ucely. Maly povzdech moderatora, ze s tim nemuzu udelat, protoze si zaplatil TOP :(
o 19.02.2008, 08:51 | Jurasek
Chalani sory ale to ci som to mal na sukrome ucely alebo nie tak to mome riesit cez ICQ. Tu sa snazim predat tych par krabic siky co mam!!!!
o 19.02.2008, 08:54 | Frenkie
to MODERATORI omlouvam se Vam, nevedel jsem, ze kdyz je zaplacene TOP, ze se nemuze inzerat smazat
o 19.02.2008, 09:57 | Libor
Jurasek: proč tu siku neprodáváš po jednom plátu?
o 19.02.2008, 10:15 | Smrada (M)
Frenkie: Tohle neni doreseno. Bohuzel, proste pokud ma TOP, tak ja na nej sahnout nesmim
o 19.02.2008, 11:33 | Fridom
spaly_s: Na dveřích mam asi tak 3 pláty Siky na každejch, pak jsou tam jiné materiály :o)

cendler: Ale to jsou keci, dveře nejsou těžké, ale když je otvírá moucha tak jí těžké přídou :o DDD
o 19.02.2008, 11:37 | Fridom | Upraveno: 2008-02-19 11:43:10
Jurasek: jj chlape, to asi nebyl dobrej tah, bejt tebou, tak tento inzerát smáznu, jinak si Siku už asi nikdy nekoupíš a možná budeš mít problém ne jen s tim koupit tlumení, když prodejcům kurvíš cenu, ale tak je to tvůj boj.
Kdyby si trošku myslel a napsal, prodam Siku, cena dohodou přes např. ICQ, tak si myslím že by to bylo jiné, samo pokud by si to neprodával jako prodejce neustále pod cenu.

Jinak o smazání inzerátu někym jiným než je autor, nebo na jeho vyžádání dle mého nemůže bejt ani řeč.
Inzerát jsem dal a zalatil si top, to že kurví cenu, to může tak možná srát prodejce, ale toto forum s tim nemá nic společného.
o 19.02.2008, 12:06 | kamil306
Mě se líbí jak tady někdo přijde s pár balíkama asfaltu a už mu pomale ťukaj policajti na dveře:-)) se někteří proberte...to že je prodejce tu nikde nevidím a vzhledem k ceně z něj milionář asi taky nebude:-))
o 19.02.2008, 12:10 | spaly_s
fridom :
hele tak to snad ne :D
pry nikdy nekoupi mi rikej ze v tomhle triznim hospodarstvi by nic nekoupil :D pres kamarada nebo pres mamku :D ze si ho nekdo da do black listu prosim ale nevim o co tady jde stejne uz je to rozprodany skoro po icq:D
o 19.02.2008, 13:06 | TomasW
taky nikde nevidím, že by byl prodejce... nechápu co na tom někomu tak moc vadí a jak si vůbec může dovolit do něj taky takhle rýpat...
o 19.02.2008, 14:01 | Tomášek
POkud SIKA ma takovy velky obraty, tak ji prece nemuze vydit, ze si borec nakoupil vic tlumeni a ted se ho chce zbavit.. kdyby to prodaval za stejnou cenu jako je v katalogu, tak zase drzkujete ze je to predrazeny.. pokud by se takovyma meritkama braly vsechny inzeraty, tak je jich tu pulka..
o 19.02.2008, 14:06 | Fridom
spaly_s: Mno tak mě je to celkem fuck, jen jsem napsal co si myslím.

Jak se zachová autor, je jen jeho volba.
S prodejcema bych to nějak neřešil, jasně co bude potřebovat může koupit třeba babička ale...... nějak to nehodlam rozebírat.

Tím to jsem nechtěl nikoho pohoršit, či urazit, jestli toho má třeba vagon a bude to dávat zadarmo je jen jeho boj.

Co jsem napsal tak bylo pouze doporučení, tak jak to vidím já, to jest vše :o)

o 19.02.2008, 15:00 | Escudo
dotaz, jak se maže inzerát den po jeho zadání?

:o)
o 19.02.2008, 15:07 | M.a.R.i
Moc mi tahle diskuze hlava nebere. Pokud by Jurasek měl větší počet kartonů sikadampu,což nejspíše má,tak bych jediný zádrhel viděl v tom,že se jedná o komerční inzerát a měl by si ho zaplatit. Ale jak se tady ohání prodejci,to mi adekvatní nepřijde. Vždyť přeci si každý může prodávat za ceny jaké chce, o tom je tržní ekonomika. Pokud Jurasek prodává pod cenou,tak i kdyby poškodil konkurenci,tak se nejedná o nic nedovoleného...
o 19.02.2008, 15:18 | TomasW
M.a.R.i - Pokud by byl jurasek prodejce (kamenny obchod, www) tak by ostatni prodejci řvali právem... ona bývá dohodnuta (nařízena) minimální prodejní cena u jednotlivých výrobků od dodavatele, pod kterou by nidko neměl jít. Je to i kvůli "ochraně" kamenných prodejců proti internetovým obchodům, který by si mohli dovolit jít s cenou určitě níž než kamenný.... Pokud se potom najde nějaký prodejce, který jde pod tuhle cenu, tak potom se to řeší... ale nikde nevidím, že by byl jurasek prodejce...
o 19.02.2008, 15:30 | Frenkie
hele M.aR.i teď budu psat jako prodejce a pokud si prectu inzerat tak s toho nevim jestli je soukromej nebo komercni , to ze nema P prece neznamena ze nemuze byt komercni.jo a ze si zaplati TOP tak to je jen zviditelneni daneho inzeratu , ne ze da komercni. pokud se mylim tek me Moderatori opravte. za druhe , u soukromeho inzeratu vetsinou pises ze dane veci mas jistej pocet kusu , metru apod. jenze tady je napsano, ze prodava po kartonech, ale nikde nevis ze jich ma 10 , 20 , nebo jak tu nekdo psal plnej vagon. jo kdyby napsal mam k prodeji 20 kartonu ktere jsem koupil , ale neviuziji je tak nikdo z prodejcu ani necekne (je to ma domenka pouze). potom at si to teda i rozdava.
o 19.02.2008, 15:50 | kamil306
Jurasek: Být tebou, poprosil bych admina, ať ti to tady promaže od OT...tohle kluci řeště třeba v ostatních a ne v jeho inzerátu...navíc, když ho má zaplacenej!
o 19.02.2008, 16:15 | Jurasek
Chlapci dakujem za spolupracu vsetky kartony (6) co som mal su uz reserve a mam aj nahradnych kupcov!

Admin mozte zmazat prispevok!
o 19.02.2008, 17:29 | shaft.cz
chudak jurasek pekne do nej perete, obcas fakt deme-ce :oD at si to prodava za kolik chce snad ne? At uz ma 10 nebo 100 baliku to je jedno...jak maly deti nekteri :oDDD
o 19.02.2008, 19:49 | BMW_318iS
VONDTO: ty asi nechapes o jaky problem jde, SIKA CZ mi dnes volala asi 5x s dost velkym rozhorcenim. Pokud by to jejich odberatel zjistil ze nekdo prodava levnejsi ciku nez jim samotna sika dodava tak maji velmi velky problem. Tady nejde o par desitek korun co si vydela Jurasek ale spis o nekolik milionu korun o ktery muze sika prijit pokud to jejich odberatel zjisti !!!!!!!!!!!
o 19.02.2008, 20:06 | clown | Upraveno: 2008-02-19 20:07:09
no kazdopadne 50 ne 50 Kc za inzos, mel by to admin smazat .. ,
ale ai nevi, ktera bije :o(

inzerat moralne poskozuje ostatni prodejce toho produktu ..
o 19.02.2008, 20:13 | hanzXX
jste všichni jeblý?
pokud není jurašek prodejce tak si to muže třeba rozdávat zadarmo.
Je to jeho majetek a tak s ním taky muže nakládat....proberte se chudáci, jestli to siku nebo koho tolik trápí tak at to k němu dojede všechno zkoupit....stejně tak BMW_318iS" kdybys neměl zabedněno tak si to od něj už všechno koupil.
o 19.02.2008, 20:47 | Tomášek
to je to samy jak kdyz koupim treba palubky na obkladani.. koupim jich vic, pac sem pica a neumim pocitat.. no a co se zbytkem?? no tak si reknu ze je prodam.. no ale jasny ze je nemuzu prodat za tu ccenu co sem koupil ja, pac byste me tady dorvali ze si to muzete koupit jinde.. takze samozrejme prodavam pod cenou.. toje logicky..
o 19.02.2008, 20:52 | kamil306
V tom případě bych chtěl poznat chlapce ze sika...jooo ti musej mít těžkej život neustále sledovat ahc, annonce, aukra atd, jestli náhodou někdo neprodává sikadamp pod cenou...:-)
o 19.02.2008, 21:29 | spaly_s
hanzXX ne bmw to ma jeste levneji vis...ale prodava to draz...:)
o 19.02.2008, 21:54 | sprath
No a díky nastaveným minimálním cenám, někteří lidé vydělávají a druzí sní. Ještě že tu máme skupinu třetí a to solventní, která to nějak utáhne. Mně to přijde směšný. Tady se furt mluví o tom, že ceny na pultě ovlivňuje trh a kdesi cosi a přitom je to pár kancelářskejch, kteří stanoví min. prodejní cenu a je to. A ty ty ty jestli budeš prodávat levněji. Dle mého, možná mylného názoru je to prostě všechno .....:-(((((
o 19.02.2008, 22:10 | BMW_318iS
hanzXX, spaly a vsichni jim podobni: az budete o probelmatice obchodovani vedet vice nebo se obchodem v budoucnu mozna kdyz budete mit stesti a vubec odvahu se zabyvat a dostanete se do podobneho problemu tak se budu smat vam a delat z vas blbce jako se ted snazite delat ze me.

Kamile: oni to nesledujou, me ten clovek volal ze se to k nemu doneslo a co je na tom pravdy. Ja mu to vecer akorat potvrdil a rekl ze pokud to bude pokracovat tak ze koncim s distribuci sikadampu pro CR pac delat to kvuli par korunam nebude nikdo. A rekl mi ze j jen v jejich zajmu se postarat aby se tohle neopakovalo. Me osobne je to uplne jedno jak tohle dopadne, jak jsem ti dnes rekl, zacinam obchodovat trosku s jynym zbozim a budu se snazit aby ho v CR bylo dostatek.
o 19.02.2008, 22:18 | BMW_318iS | Upraveno: 2008-02-19 22:20:30
..
o 19.02.2008, 22:34 | hanzXX
BMW_318iS : obchodem se žívím od svých 20ti let, tak se mě nesnaž poučovat...navíc se ti nesměju jen se divím že se do toho vůbec motáš když s tím nic nenaděláš...a věci jako minimální cena, muhahaha..vy by jste asi nejraději komunizmus ne? aby všechno všude stálo stejně.
To že seženeš nějakou věc levněji než ostatní a prodáš si jí se svým ziskem třeba za cenu pod nakupkou ostatních z tebe nedělá žádnýho vyvrhela ale naopak zdatnýho obchodníka, mohl to překoupit jako pohledávku, dostat místo nějakýho dluhu a co já vím je dalších 100 důvodů jak k tomu mohl přijít. Tím že to tu tak řešítě mi je jen líto že toho nemá vagon...mě osobně taky kolikrát podstřelí s cenou nebo podobným zbožím ale abych kuli tomu brečel?....očividně trh v autohofi by potřeboval pořádně pocitit konkurenční prostředí, ale zase chápu že český trh je moc malý aby tu v tomdle segmentu fungovali zdravé obchodní podmínky.
o 19.02.2008, 22:56 | BMW_318iS
hanzXX: vysvetlim ti o co jde. bud je to jak rikas a snazi se prodat nejaky zbytky, v tom pripade mel napsat rovnou ze proda urcity pocet kusu co mu zbyly. V tom jeho inzeratu o tomhle neni ani zminka. A nebo v tom ma prsty nekdo jinej a kdo siku puvodne dodaval v CR ale z duvodu nedodrzeni slibenych podminek sa nasrala a snazi se jen o nabourani ceny ktera je zde uz na pokraji samotneho nakupu pro distibutory danych zemi, coz znamena ze ten clovek z toho nema po zaplaceni dph a dane z prodeje uz temer vubec nic ale ma dobrej pocit ze mohl udelat vsechno pro to aby se sikadamp z trhu nadobro vytratil pac az doproda zbytky ktere mu lezi doma a sika uz mu nedoda ani kus tak se prestane prodavat uplne pac lidi uvidi zase tu staou dobrou cenu 248 a to uz nebude tak zajimave jako tady tahle. Z me strany jde spis o to chranit prodejce kteri prodavaji koncovym zakaznikum, protoze tahle cena znamena pro ne jen to ze neprodaji absolutne vubec nic.

Takze at je to jakkoli, cas ukaze jak to bylo, bud jurasek doproda zasoby jak tvrdi ktere mu zbyly nebo sikadamp 630 zmizi z CZ trhu
o 19.02.2008, 22:59 | M.a.R.i
Nechci se do nikoho navážet,ale plně souhlasím s hanzXX. Vždyť to co předvedl Jurasek je naprosto normální. Buhví kde to splašil,ale může si to prodávat za kolik chce. Dám podobný příklad, který je z mé vlastní zkušenosti: například oficiální distributoři NTB ASUS májí právo prodávat nejlevněji na trhu,což se ale neděje a poškozuje je šedý dovoz viz eshopy. A jak to řeší? Uhádaj s ASUS menší nákupní cenu a prodávají za cenu,kterou zákazník najde na netu, i když samozřejmě v katalozích je mnohem menší. Mají garanci nejnižších cen.
Vím,že se to prodejcům nelíbí,ale pořád nechápu,že se do Juraska navážíte. Vemu to zase jinak. Co když bych třeba možnost nakoupit v zahraničí podstatně levněji spoustu ks třeba autorádii pioneer, nějaký konkrétní typ. Většina z Vás dobře ví jaká je cena v Americe, Honkongu apodobně... A autorádia bych tady prodával třeba o 1/3 levněji než ostatní prodejci. Tak se do mě taky budou distibutoři navážet?

Neřeknu kdyby se Jurasek živil jenom prodejem sikadampu, ale spíš si myslím,že měl možnost levněji nakoupit a měl z toho jednorázový kšeftík. Co na tom? ...
o 19.02.2008, 23:01 | BMW_318iS
MARI pokud jde o jednorazovy kseftik tak v tom nevidim problem
o 19.02.2008, 23:05 | M.a.R.i
to BMW: Právě mi to tak přišlo,že jde o jednorázový kšeftík, pokud bude Jurasek prodávat dále,tak by měl opravdu dát cenu dohodou a domluvit se na ní individuálně.
o 19.02.2008, 23:09 | BMW_318iS
Mari: dle precteni zakladnich informaci o inzeratu nikde nevidim ze je jedna o jednorazeve vyprodani zasob. tohle neni v mem zajmu aby neco delal s cenou, je to v zajmu hlavne SIKY kterou tato cena velmi pobourila, kdyz je oficialni cena 289 kc.
o 19.02.2008, 23:10 | M.a.R.i
to bmw: Jak píšeš,že je Jurasek nastrčený někým jiným tak to mě nenapadlo, je pravda,že obchod je složitější než vypadá a je tam spoustu závislých. Pokud to opravdu bude tak, tak je to úplně jíná.
o 19.02.2008, 23:15 | BMW_318iS
MARI: nechci se do nikoho navazet treba se pletu ale je tohle vsechno jeden velky omyl a jurasek mel pravdu. taky to ale vsechno muze byt trosku vic komplikovane nez to vypada a jedna se o veci o kterych nemuzu mluvit, kazdopadne behem zitra by se mela vyresit jedna situace o ktere jsme se SIKOU CZ spolecne premysleli a tak se uvidi jak to bude dal.
o 20.02.2008, 00:30 | prochyq
To je uplna kovbojka :-).

BMW: To Te zivi jenom SIKA, ze Te to tak bere? Je to smutny.
o 20.02.2008, 00:35 | Frenkie
Tak Jurasek uz vim kde jsi k sikadampu prisel a tak by me zajimalo kdo se od Tebe nechal okrast , no pekne jsi na tom vydelal a take vim , zes jej nemel pro vlastni potrebu. No jen doufam, ze tato "aferka" se nebude opakovat a hlavne nebude mit nezadouci vliv pro vsechny slusne prodejce, kteri dodrzuji podminky prodeje v CR i SR, nebot se to tyka obou statu, nebot potom muzeme vsichni zacit setrit na dynamat-extrem

o 20.02.2008, 07:40 | kamil306
Frenkie: můžeš být konkrétnjší? Jak okrást? tohle už trochu přeháníš ne!?
o 20.02.2008, 08:07 | Petura
že vás to tak sere, jestli nakoupil soukromě a teď prodává pod cenou = jeho problém a velký + pro kupujícího

jestli nakoupil na kšeft a prodává pod cenou = jeho velký mínus pro další odběr od výrobce, který mu tomhle kousku už nic neprodá (a opět tu je velký + pro kupujícího)

to že ostatní prodejci (P) prodávájí za katalogové ceny aby mohli i nadále odebírat od výrobce chápu, ale to že si někdo udělá "jednorázovej" kšeft s tím že něco "možná" vydělá a příště už má smůlu, tak mě to nechává chladným a i kdyby mu to prošlo a příště od výrobce zase nakoupil, tak je to snad "dobrá" zpráva i pro další prodejce ne? si pak můžete udávat ceny jaký chcete ...

tak nevim o co vám tu jde ...
o 20.02.2008, 08:45 | Frenkie
Tak ja budu konkretnejsi on to nakoupil za 90sk a ted to tu rozprodava. Jinak za 90sk to prodava typek na go4sound.sk , takze pokud pocitam plus minus dobre , prisel si Jurasek na peknych 12000 pri prodeji tech 6ti kartonu.
Jen skoda ze me to nenapadlo driv tam kouknout. jinak pokud neverite kouknete sem [ Link ]
o 20.02.2008, 11:28 | xxxSparco
mal to na kšeft
o 20.02.2008, 11:32 | stewe21
jurasek... som rad ze sa tvoj charakter prejavil aj za hranicami SK.
o 20.02.2008, 11:34 | Marv
no tak neni blbej, každopádně nám tu lhal....
jinak by SIKU asi měl zajímat víc člověk, který to nabízel na go4sound.sk za 90 sk co?
o 20.02.2008, 11:36 | xxxSparco
a zacina koloooooootoč
o 20.02.2008, 11:41 | lukee_cz | Upraveno: 2008-02-20 11:42:57
mne by spis zajimalo kolik lidi z AHC zacne psat Golfu1 :-)

frenkie: ten odkaz si radsi ani nemel davat...ono by se to tu nejak uklidnilo a hotovo, takto se jen rozvirily vody :-)
o 20.02.2008, 11:44 | Smrada (M)
Z komunikace "co se kde sustne" vim, ze se nejedna o soukromy prodej zbytku. Takze Jurasek kecal. V kazdem pripade jde o to, ze nemuzu mazat TOP, protoze to je proste zpusob jak zajistit, aby byl inzerat viden (i kdyz je komercni) a na dobu, co je TOP je zajisteno i jeho hajeni. Jakmile TOP zmizi, inzerat mazu. Jde take o to, ze moderatori, stejne tak jako provozovatel, nemuzeme a nebudeme suplovat dodrzovani podminek stanovenych vyrobci a zastoupenim pro CZ a SK (SIKA CZ, SIKA SK apod.). Jedine, co muzeme a budeme hajit jsou zajmy (P)artneru zde na foru
o 20.02.2008, 12:48 | Fridom | Upraveno: 2008-02-20 12:52:30
Smrada (M): Mno tak že si TOP prodlouží a bude tu stále, bych řekl :o)
No nic du si objednat, za ty prachy si polepim celé auto :o DDDD
Podud je tedy plát za 90 sk, tak tomu se fakt nedá odolat :o D
Že bych si polepil i podlahu :o)
o 20.02.2008, 13:13 | kamil306
nezapomeň na čelní sklo;-)
o 20.02.2008, 13:26 | Libor
Je to k smíchu. Nechápu rozhořčení fy SIKA CZ nebo SK, oni za těch šest kartonů co má Jurasek dostali řádně zaplaceno.
o 20.02.2008, 13:48 | prochyq
Ja nevim co tady furt resite? Jurasek to cele vyhodne koupil. No a co? At si s tim vytapetuje nebo to vyhodne proda. To jestli to je (pri tom mnozstvi) zde komercni inzerat ja nevim. To urcite resi admini tohoto webu.
Prijde mi nanejvys trapne, kdyz se kvuli par balikum rozciluje nejaky prodejce na verejnem webu.
Kazdopadne cena neni nikdy vycislena z nakladu, ale z marketingovych tahu a triku, ktery se na nas spotrebitele den co den valej. Mozna by jste se divili, kolik jsou vyrobni naklady veci, ktere si kupujete a co je schopen osidit vyrobce, aby usetril 0.5% nakladu, ktere jsou v porovnani s prodejni cenou kolikrat uplne mimo.

Kazdej prece denne resi otazku: Chci to; myslim, ze bez toho nepreziju; je to neco vyjimecneho; nebo takova sleva se uz nemusi opakovat...
Nikdo z nas asi nema neomezene prijmy, takze se porad rozmysli, jestli koupit to lepsi drazsi (plati to vubec?), nebo to levnejsi horsi (to taky plati?), a co si odputi vubec. Marketingovi specialisti to vedi a hrajou s nama takove hry (cena, zdani exkluzivity, apod.).
I to je trh. Nema smysl se rozcilovat na jedne ani na druhe strane :-). Porad je tu zakaznik, ktery rozhodne.
o 20.02.2008, 13:54 | M.a.R.i
No, koukám jak blázen, za kolik se ta sika dá sehnat. Doufám,že budou další kartony :-). Pokud bych narazil na toho golfíka dřív než Jurasek,udělal bych to samý, vlastně ne, já bych prodával 200kč za plát :-)
o 20.02.2008, 13:57 | tykeev
kdyby měl někdo za stejnou cenu, tak bych to vzal vše komplet :-)
o 20.02.2008, 14:05 | fredy
beru krabicu, není pozdě :)
o 20.02.2008, 14:09 | BMW_318iS
Libor: pochopil bys kdybys bral za nekolik milionu rocne za vyzsi cenu nez je tahle co ma jurasek a pak videl podobny inzerat, to by ti asi nebylo do smichu ze sika dala nesrovnatelne mensimu odberateli lepsi cenu nez tobe ktery bere nekolikanasobne vetsi mnozstvi. Tohle je hlavni problem zadny jiny.
o 20.02.2008, 14:18 | M.a.R.i
to bmw: To chápu,ale to si musíte jako velcí odběratéle uhádat se Sikou ne? Ale on to golfík nejspíš od Siky nemá, když tam do diskuze psal,že mu volala i Sika pro ČR,že by mělá zájem. To už je nějaký moc zamotaný :-)
o 20.02.2008, 15:15 | mato14
Jurasek > ty blbecek netlac tu ludom kaleraby do hlav ze si to kupoval pre seba !!!
1.odkial sa ten sika nabral ? > [ Link ]
18:11:37
11.02.2008
Jurasek
[profil] [správa] [mail] [web] [icq#263300183] #62018

Sak mi to je podozrive Ak to je naozaj sika tak by som zobral 100 kartonov a zacal by som podnikat
o 20.02.2008, 15:17 | mato14
Jurasek - seriozny predajca na rozdiel od teba dokaze zakaznikovy aj poradit ako sa pracuje s tym materialom , poradi mu kde mu vytlmia cele auto ked si na to netrufa resp mu auto vytlmi sam , TY SI CHCEL IBA ZAROBIT NA UKOR INYCH SERIOZNYCH PREDAJCOV !!!
o 20.02.2008, 15:18 | Smrada (M)
A dost. Do vyprseni TOP to tu zamykam, pak mazu!!!
Vsichni vime jak to bylo, tak nema cenu v diskusi pokracovat

(M)

foto k příspěvku  od Smrada

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3361 sekund.