Navštíveno 567x

origo rádio tam bylo blaupunkt a potřeboval bych redukci z toho origo žlutýho konektoru na klasiku...popř. nemáte zkušenosti že by se to ucvaklo a hodil se na to klasickej jack? jinak je to peugeot 307 r.v. 05 díky.
zajdi si do elektra a tam rekni co mas za auto a ze potrebujes redukci na danou znacku a jsou dva druhy bud miska a nebo to druhe no a oni ti redukci daji stoji to nejak 130 kc
který elektro? anténa je snad pořád stejná ne? teda aspoň já měl vždycky jack...
ja nevim ja zasel do prvniho elektra a rekl jsme jim ze potrbeuju porste redukci na antenu...proste se delaji redukce
koukni tady
[ Link ]
ja to mael vetsinou tak ten konektor z leveho obrazku byl origo konektor na antene a ten v pravo se na to jen nasunul... vetsina radii ma ten banan, BP maji ten konekrot co je v levo ;) aspon buj starej to tak mel
já vám to vyfotím, je to specialita francouzkejch dementů...je tam jakejsi žlutej plastovej konektor. V servisu prodávají redukci na komplet ISO a anténu, jenže já potřebuju jen tu anténu...to sem za chvíli hodím..
takhle to vypadá...nemáte nápad kde sehnat redukci na iso(kolík)? díky za každou radu..
jeste jednou tohle je presne ty co porebujes....
[ Link ]
fakt?:-) tak já to teda koupím:-D dík!
Zítra ti napíšu kolik stojí. Nevím zda mám skladem na tvůj typ auta.
Zítra ti napíšu kolik stojí. Nevím zda mám skladem na tvůj typ auta.
supr, kdybys potřeboval nějaký bližší info, tak dej vědět. díky