Navštíveno 199x

Předběžně se ptám jestli by někdo měl na prodej autorádio
Požadavky:
- cena max do 10
- nejlépe pioneer,clarion či alpine
- žádnou čínu
- CD MP3, DVD a barevný displej výhodou (ne vyjížděčku)
- 1din
Třeba by se mi líbil Pio P88RS nebo jak se to jmenuje :-)
pio P88rs..s tim určitě neprohloupíš:o)

03.02.2008, 19:58 |
M.a.R.i | Upraveno: 2008-02-03 19:58:52
to Rajdlos: to asi ne, spíš jsem myslel DVD MP3, zase čím víc tam toho za ty peníze bude,tak tím se šetřilo na ostatních věcech. Nebo jaká by byla cena? Co k tomu je? Jak je to starý a co záruka?
to Infernus: Vypadá to zajímavě, jenže se vůbec v označení tich alpine nevyznám
Pokud chceš Pio P88RS, tak jen v případě, že chceš kvalitní SQ poslech , jinak je pro tebe zbytečné...
No SQ zrovna ne,ale taky nejsem úplně hluchej. Do teďka jsem měl Panasonic CQ9901 s digitálním zesílovačem a to mělo zvuk pěknej. V interiéru mám ozvučení od Hertz (DSK 165 a HERTZ DCX 690 ) a v kufru bassreflex s 2x 10" Hollywood Edge 1024-D4 napajený zesíkem Hifo BXI 1606D. Takže spíš SPL...
no tak to můžeš s klidným srdcem 5t. ušetřit, protože s těmito komponenty je pro tebe rádio za 10t. zbytečné, protože ten cenový rozdíl stejně neuslyšíš!
Mari: 8500Kc, zaruka je v Nemecku, je k tomu uplne vse
to Martas: taky nepíšu,že musí být za 10k,že? A taky přemýšlím o tom,že se časem přeorientuju na něco jiného.
Nebo že bych nakonec koupil nějakou čínu? :D
to Rajdlos: jestli se nepletu,tak na ebay.de jsou nový AVX33 za 9-10. kouknu se
A dsp a podobný ptákoviny snad poznám ne?
Jasně, nevěděl jsem, že bude upgrade. Ale vem si, aby jsi poznal kvalitu radia za 10t., musíš k tomu mít i kvalitní řetězec dalších komponentů. Chtěl jsem jen poradit, klidně si tam dej HXD2ku :-)
Někde jsem viděl výprodej A9857R, nové za 7t. PC byla 11t.
to Rajdlos: tak avx33 stojí 10600,. Jak je to starý?
to Martas: tak možná upgrade nebude, nevím... Nechám si poradit a peněz není nikdy nazbyt. Tak mi dej nějaký dobrý tip :-)

03.02.2008, 21:36 |
Martas | Upraveno: 2008-02-03 21:41:20
jak jsem psal výše -
A9857R za 7t.
Cla 778RUSB - 7.5t - v německém Autohifi v testu Referenzklasse
JVC KD-SH1000 -6,5t.
to jsou nové kousky, další možnost je koupit něco staršího v dobrém stavu.
Nabídka toho JVC AVX2 taky není špatná.
Ale i tyto kousky potřebují lepší komponenty, repro od 5t. výše (stačí ti pouze přední, na zadní se vykašli), trochu lepší zesik - slušný jetý se dá sehnat za dobré finance, atd. Nezapomen na kvalitní instalaci, jinak se všechny rozdíly v kvalitě komponentů mazou!!!
ok, nijak na to nepospíchám,tak si to ještě rozmyslím. A co tohle :.
[ Link ]
necely rok, btw. za 10600? pocitas do toho postu a dalsi naklady, pochybuju :-)
jinak bych spíš raději starší ale lepší :-)
to Rajdlos: poštovný 20e. Ještě ti dám vědět.
osobně nejsem fanoušek Pio - krom 88ky a DEXů, ale asi to bude pro někoho slušnej kousek. Cena tam ale není konečná, je to aukce, ale systém ebay asi znáš.
Aha, jsem se přehlídnul.
Do teďka jsem měl Panasonic cq9901N,tak bych si nerad pohoršil. Ale co koukám na Vaše reakce,tak se asi zas tak nebudu orientovat na kvalitu a vyberu něco s DVD
Co jsem tak brouzdal,tak by se mi líbila Alpine 9813, 9835 apod. Tak šup šup nabídky :-)