Navštíveno 158x

prodam hudbu od ROCKFORD FOSGATE rada POWER vse je neceli rok stare s papirem a zarukou a krabici kompa 16 ovaly 6/9 basak T1 ten je ale starsi baterku optima jelou top! jak nova!!!monoblok JBL gto 1201.1 dvd panasonic cq-vd7005n ceny nabydnete ! ne nic smesneho realne ceny je to RF!!

27.01.2008, 20:21 |
clown | Upraveno: 2008-01-27 20:22:03
jeden OT .. : nebydlel si pod Letnou ???
nahod ceny :o) a oprav si hrubky :o)
co rozepsat co presne mas za kompomenty? ovaly a kompa?
jj hrubky se stava nepremyslim nad tim tolik hm jinak kompa T1 162s a ovaly T1693c jo bydlim u MB! hm ceny ? sami vite co to stoji a kdyz neco napisu tak to zas bude ses zblaznil a td hm tak kdyz to nekoho bude zajimat vazne a vi co RF! je tak si cenu da nebo se dohodnem da se vse!
nebo si napise a na necem se dohodnem!
cena optima? klidně mail icq....dík
za kompa T162S kolik chceš?
klidně cenu na mail či icq
jeee tak sem napis ceny k prodeji. Jsem od RF, ale zase rikat je to RF a to je cele mi pripada blbost. Napis jsem konkretni ceny komponentu plus tu T1 ( je tam 6 variant )... At ta tva pronajata doba na hornim okraji bazaru stoji za to. Je to tvuj cas a stracis cas s lidma co to stejne koupit nechtej ( i se mnou ).
kompa 7500 ovaly 4500 baterku 5500 zesik 7000 wofr T1 5000 je to 2x2 ohm 30 cm .
RF team :
Good work pane. Jinak cena T1ky je zajimava. Pokud neni opravovana nebo poskozena, tak vrele doporucuji za tyhle penize.

29.01.2008, 07:13 |
Lu82 To co nabizi RF Team je vše v TOP Stavu malo hrane, hold prodal auto a zbyli mu komponenty a proto je prodava za zajimave ceny protoze si chce koupit pecka karu a ta neni zadarmo
Máš pořád ty ovály? Pokud to jsou tyto:
[ Link ] tak bych je vzal tak za dvojku..
za dva fakt ne za to si kup sencory a ne todle to je radsi venuju na charitu!
za dva fakt ne za to si kup sencory a ne todle to je radsi venuju na charitu!
Myslím že polovička toho, kolik stojí nový, je normální nabídka, takže s tou charitou, sencorama a vykřičníkama laskavě brzdi..